Prijava

E sad, jebiga, to bi prouzrokovalo masovan priliv užasnih defki ( već su katastrofa, pa ću i reklamirati http://vukajlija.com/forum/teme/28555-predlog-poster-cenzura-za-definicije ), ali mi je bezveze kad noobare ispemuju postere ili defke na kojim mene (ne znam za vas druge) mnogo više interesuju komentari iskusnijih članova, koji imaju više itelektualnosti od Fejsbukajlijaša.
Šta mislite o tome?

To što novajlije komentarišu ne sprečava te iskusne članove da takođe komentarišu.

Ali ispemuju Bogte, ai nervira me ono kad samo pišu axaxaxaxaxa i stave tonu smajlića, fejs im popio mozak...

Ne, zato što posle kad otvaraš dupli nalog da bi nekoga zajebavao, moraš da napišeš 3 defke minimum. I onda će dolaziti slepci i smarati sa defkama tipa I sad ja tweba da skupim neke pojene? Zato je sranje, realno. Svi smo ovde jednaki i svi neka pričaju šta oće, ima dovoljno ondulatora pa će to da sakcionišu. Nešto sam još hteo da kažem, ali i ovo je dovoljno. :)
Da.. treba im staviti i da mogu da šalju privatne poruke i pišu na forumu, možda hoće nešto moda da pitaju, šta mislite?

Ma neka i modovi postanu.

Nemojte, moj ortak mesecima pokušava negde da napiše koju reč na veoma zanimljivim temama na forumu. Zašto bi to radili, kada se možda u tim novajlijama, ili eto npr. mom drugu krije čovek koji bi možda ovo izjavio, i tako prosvetlio široke narodne mase... U ljudskom telu postoji 14 glavnih meridijana i 365 klasičnih akupunkturnih tačaka. Energetski kanali ili meridijani se dele na yin i yang kanale i na ...Poznata pevačica i jedna od učesnica rijalitija na TV Pink, Maja Odžaklijevska rođena je u znaku Bika sa pozicijom Meseca u Strelcu. ...

@Lullaby, да ли се можда сећаш некад давно кад рекох да то ограничење не ваља? Баш са тобом, чини ми се причах на теми питање аутор одговор терминатор :Р
Поента моје приче је да се хвалим, ништа више х))

Šalu "nastranu" dajte ljudima da komentarišu...

Јок брате, јер ће онда опет да крену дефке "Моуим вас да ми дате педесет појена, пуиииииѕ, туеба ми да бих коментарисао постуе!".
И овако је већ довољно страшно шта деца раде. Добро, доћи ће тај први септембар, али пусти их на постере, макар да не читамо њихове дефиниције. Скроз против!

Meni je bitno samo da ih nema na forumu, jebe mi se da li će da komentarišu ili neće.

Meni je bitno samo da ih nema na forumu, jebe mi se da li će da komentarišu ili neće.

Isto.

@Lullaby, да ли се можда сећаш некад давно кад рекох да то ограничење не ваља? Баш са тобом, чини ми се причах на теми питање аутор одговор терминатор :Р
Поента моје приче је да се хвалим, ништа више х))

Ne sjećam se.. Ali jesi li to pisao kad je trebalo 50 poena za postere? To smo ustanovili da ne valja, možeš slobodno da se hvališ. :)) Kao i za komentare. Važno da ne zatrpavaju forum, svakako komentarišu uglavnom postere, a ti se komentari ne prikazuju na listi komentara, tako da... za mene ne postoje. Dok ih neko ne prijavi za vrijeđanje.

Meni je bitno samo da ih nema na forumu, jebe mi se da li će da komentarišu ili neće.

Такође. Мада и ја сам доста млад, ал' не правим срања.
Боље да се врати 50 поена, па нека купе како знају. Уместо да схвате правила и покушају да напишу 3 - 4 дефке, све би било ок, ал ђавола, 'оће преко 'леба погаче. Е не може!

Причао сам за коментаре само. Нисам баш потпуни геније за уређење интернет сајта... хD
Углавном, остајем при том ставу, овако је ок, не затрпавају превише дефиниције, практично их и нема на форуму, нека их на постерима. Већину људи из овог дела сајта та област и не занима претерано.

Komentari se lako regulišu, samo da ne akaju po forumu.

Realno, skupiti 50 poena je pičkin dim, maksimum 2 dana ti treba.. Tako da svaki vid zabrane podržavam. Čak bi podržao i da ne mogu pisati definicije dok ne skupe 50 poena :D

Sanšajne, tebi treba 2 dana sada, a kad si došo sigurno da nije... :)

Скупе се за час. Ја сам сад баш погледао моје, после три дефке сам имао који поен изнад 50.