Prijava

Ovako, mene stvarno počinje opasno da frikuje to što su kamere na svakom jebenom ćošku i svakim danom imaš sve manje šanse da uradiš nešto, a da ne budeš jebeno snimljen. Okej, nije ni da sad ja radim nešto neznamnijakoliko nedezvoljeno i šta ti ja znam, ali opet se malo nelagodno osećam što retko gde mogu da odem, a da se ne osećam kao pod jebenom pismotrom. Više ne možeš ni da se ispišaš na Zaru u Knezu, ili ukradeš karafingl iz Skadarlije, a da ne dobiješ prijavu. Sve više ulica je pod kamerama, skoro svaka firma ili banka, sve češće kafići, pa i neke kafane. Sreća pa one trve drže ljudi sa Dinare koji to ne znaju da uključe, a mi pravi Krajišnici te najviše volimo, fakjea. Nekako je retardirano da u eri liberalizma i maksimalnog laktanja ljudskim slobodima i pravima zapravo imaš sve manje slobode, da ti se motri na svaki korak i tvoji postupci i reči mogu da se puste u sloumoušnu, unazad ili ponovo. O kakvim mi jebenim slobodama pričamo kad postoje toaleti sa kamerama iznad WC-šolja i kamere na ulicama. Snimaju te bez tvoje dozvole, a ko zna kakve babetine drljaju čke na naše mladjane guzice, jebem ih dlakave. Jebeš mu mater, juče je komšija sa kojim delim kuću (2 stana), a baš i nismo u dobrim odnosima (poslednji put smo razgovarali valjda devedes devete) ugradio kameru u jebeni hodnik. Jebem mu mater, nit da ga tužim i pljunem soma evra na troškove, nit da dozvolim da me budala snima. Verovatno ima još ovakvih degenerika, čiji postupci ne privlače toliko pažnje jer je, sasvim pogrešno, video nadzor postao nešto sasvim normalno.

PIŠAM VAM SE NA KAMERE DECHKO!

O kakvim mi jebenim slobodama pričamo kad postoje toaleti sa kamerama iznad WC-šolja

Ја сам гледао снимак где је камера у ВЦ-шољи, фактички ми снима минџу док пишам. А за те што су изнад, за њих први пут чујем.

Dobrodošao, gamby, u zonu sumraka. Ovo je, realno tek početak.

serem im se na kamere

Propustio si jedan zarez u naslovu.lolol

Kome smetaju kamere, nosite magnete. Sjebavaju kamere samo tako.

"spy sappin' mah camera"

Nekako je retardirano da u eri liberalizma i maksimalnog laktanja ljudskim slobodima i pravima zapravo imaš sve manje slobode, da ti se motri na svaki korak i tvoji postupci i reči mogu da se puste u sloumoušnu, unazad ili ponovo.

Човече, нисам ли то то причао пре једно пола године? Добродошао у Орвелијану!

Borko, sećam se da smo pričali o tome. Nego, ovo juče je prevršilo svaku jebenu meru, ima da mu razlupam kameru čekićem, jebem ti seljaka. Još danas bio u banci, 4 kamere uperene u mene, odem u prodavnicu, još jedno 3 komada. E pa da ga jebem.

Gamby, ti posle svega dodješ na Vukajliju da odmoriš malo, a ono te i ovde PRATE :)

Nikad nisam razmišljao o tim kamerama, tako da i ne obraćam pažnju na to. Ti što meću kamere u klonju mogu samo da me ljubnu u glavić, indijanci. Hoćemo u Evropu, znači ćuti i gledaj da što lepše ispadneš na snimku.

Gamby, ti posle svega dodješ na Vukajliju da odmoriš malo, a ono te i ovde PRATE :)

Jebote, tek sad izvaljujem! :)

Da ne pominjem da kupovinom karte za svaki koncert daješ pristanak da budeš sniman, pa da tvoja pijana glava banza u najnovijem dividiju Mejd in Belgrejd ili makar na Metropolisu ili tako nekoj televiziji kojoj ne vrišti patka za muzičke pravce koji nisu Zdravko Čolić.

A jel to posle izađe negde na televizor?

A jel to posle izađe negde na televizor?

Pa zavisi, opušteno možeš da izadješ na TV-u ako si bila na koncertu, što rekoh u postu iznad tvog. Ili tako neki kurac, kontaš. :)

Јбг, док те лично не заболи ништа :П Иначе, план је да се БГ покрије као и Лондон, без квадратног метра без надзора. Једино је питање како наш закон то регулише. Шта може да се снима и како?

Једино ме интересује у којим случајевима могу да се траже подаци типа број личне карте и матични? Као и да се предају документа? По хипермаркетима мораш да оставиш и неколико података и обавезно лична документа. Да не спомињем да је све под надзором...

A taj šatro liberalizam, kao i ljudska prava i slobode što spominješ... njah, šminka obična... ispod toga nam poturaju i valjaju hranu, lekove i gorivo... a moraju i kao svaki dobar pastir da nadgledaju svoje stado ovčica... zato, sinak, kamera na svakom ćošku.
KAMERMANI BAŠ STE DECHKO!

Човече, нисам ли то то причао пре једно пола године? Добродошао у Орвелијану!

Јееееј! И ја се сећам. :)

Камере су срање.

a moraju i kao svaki dobar pastir da nadgledaju svoje stado ovčica... zato, sinak, kamera na svakom ćošku.
KAMERMANI BAŠ STE DECHKO!

Amin.

Šta mislite, je li moguća neka narodna inicijativa na ovu temu, da se traži zakon koji će da reguliše ovo i makar malo spreči zloupotrebe? Bar da se na papiru nešto pitamo. lolol

Kad rekoh zloupotrebe, da pomenem primer onog slatkog para kod Arene, koji su službenici koji rade na monitoringu izbacili na jebeni net. Alo, bre! Čovek više ne može ni da pojebe neku čku na javnom mestu, a da ga ne snime. Sramota!

По хипермаркетима мораш да оставиш и неколико података и обавезно лична документа.

Otkud ti ovo? Platiš lepo u gotovini i niko nema prava da ti bilo šta traži.

Što se tiče ovog liberalizma, nema toga dok se ne otisnemo u svemir. Previše nas je na premalom prostoru, što ono kažu, globalno selo.