Prijava

Još snimate, jebo li vas ker.

Контрола бато.

Nek' snimaju. Neka. Da mi je samo znati šta će sa mojim snimkom. Nit sam demokrata nit' lupam izloge, nemam pare i sve su prilike da će tako i da ostane, ne obijam radnje, ne jebem na javnom mjestu. Nisam nešto zanimljiv, samo uletim u kadar i izađem. Nekada se i nasmijem. Ponekad mogu da me uhvate pijanog al ni tad nisam nešto zanimljiv - ne upadam po trotoaru, ne bijem se, ne serem po difembahijama u centru grada, ne perem noge u fontani. Kada vidim kameru u veceu obavezno uperim svoju srpsku kurčinu od 7 centi prema njima. Snimajte. Kad vam se gledaju kurci evo vam.

Vidite, čim promenite naziv temi ona umre. Nije trebalo da dirate. Kako ne shvatate, tema mora da ima dechko u sebi da bi bila aktivna, to joj daje potrebnu dozu kuloće. Vratite ako boga znate, ovako je retardirano. Oćemo dechka nazad, moderatori dechko!

A kako bi BIA sa svojih 10k obaveštajaca pratila par miliona debila? Ovako kupiš par kila kamera, postaviš po najprometnijim mestima (i onima manje prometnima), nađeš par bavlana koji će te snimke da pregledaju i završio si posao.Realno i sam sam postavljao kamere, baš kod tebe u kraju gamby.

Načiču te u gradu dechko!

U domu zdravlja gamby, u domu zdravlja na Žarkovu. Bio sam i na dečijem odeljenju, one osmakinje vrh pičke, a ni sestrice nisu bile loše.

Aj aplouduj neko presvlačenje, da imamo i mi korist od tih kamera. Sigurno si ostavio pristup sebi. :)

Haha you wish! Nismo postavljali kamere u svlačionicama, već samo po hodnicima i na ulazima u zgradu. Mada pitaću burazera, možda je ipak neka kamerica zalutala lololo

Lololo koji sam perverznjak, sad sam se setio, dom zdravlja Čukarica, ja i buraz u kancelariji i ulazi doktorka da se presvuče. On naravno izađe, a ja se zablenuo u neke kablove i ne jebem je dva posto. Ona se već skinula do pola, ja skontam da je red da izađem i tako ostadoh suva kurca. Damn it, a bila dobra milfača.

Šta je sa ovim 2. klipom što je Dub postavio? o.O
Je l' se to ona pičkica opire potencijalnoj jebačini? Jebem ga u usta.

Jebo ih ker. Nema zakona normalnog, koji može da reguliše ko može da ima kamere, a ko ne. Ne smeta mi u marketima ili u bankama, ali privatne kamere, da. Kad me snimaju kamere nekih gasterbajtera, montirane na banderu pored kapije, dok im ja pijan kao letva zapišavam banderu, e pa molim lijepo. Treba negdje da se povuče granica. Što oni moraju da znaju da sam im ja zapišao jorgovane i lijepog dečka u pola5 ujutro, a komšiji bacio peglu na gajnc novo poštansko sanduče? Nek se jebu lijepo, jevropejski. Ako im treba nadzor, nek se jave baba Milji iz moje ulice, ona prati zbivanja u ulici cijelu noć. I ima arhivirano sve koji su ikada prošli tom istom ulicom u poslednjih 45 godina i u onih 12 i po dok nije bilo asfalta, nego samo makadam.

Disciplina, kontrola, treniraju stoku za nadolazeće vreme. Što više kamera, to bolje, da se naviknemo na njih. A i šta fali da civil plati 300e za jedan takav sistem? Dobro državi, dobro njemu.