Prijava

Отприлике то би требало да изгледа овако. На сваких сат времена може бити постављено нпр. 30 дефки свих аутора на сајту који су их послали, лупам, може и нпр. 200 дневно или тако нешто. То сад није битно. Поента је у ограничењу, тј. мањем броју дефиниција у одређеном временском периду ради оцењивања. С обзиром на ово ограничење, у зависности од борја написаних дефки, ваша би изашла у неко догледно време, тј. када на њу дође ред.

Мислим да би донело много тога доброг. Модератори имају више времена да уколоне неадекватне, добре дефиниције могу лакше доћи до изражаја, јер овако, гомила добрих дефиниција има по само 10ак оцена што је греота. А зашто? Јер их затрпава гомила глупости или напросто их затрпавају друге добре дефке које такође убрзо буду потиснуте на типа трећу страну где већина аутора стаје са оцењивањем. Познато је такође да огромна већина људи и слабо оцењује дефке. Ово би такође и помогло томе, тј. писању и оцењивању, што је заправо и смисао сајта. Притом, од када су уведени пратиоци, већ од раније популарни аутори имају по 50 оцена на дефкама јер их прати велики број људи. Између осталог и због тога, остали мање популарни аутори остају неоцењени. Капирам да ме капирате.

Мада видим да од овог предлагања нема `леба и да се на сваки добија по једно биће, ипак сам одлучио да пробам пошто трипујем да је користан предлог.

Koristan moj kurac, pa da mi izadje u 4 ujutro.

PROTIV!

KATANAC

Па то ти кажем. Тебе боле курац јер те прати 60 људи.

Ograničenje nema nikakvog smisla. Stopostotno protiv.

protiv, jer je to gambi isto rekao