Prijava

ali nisam nešto ubeđen u kvalitet Romske populacije kao dobre većine vladajuće/radne klase u Srbiji. Čist primer, imam u komšiluku novu zgradu koju prave. Po ceo dan bleje i puštaju pesme sa nekog kineskog radija, zajebavaju se i boli ih penis da mlate mistrijom. Dok ostali kaplju znoj i čukaju stubove.

Зато их та ''цивилизована'' Европа, којој тежи наша демократска омладина, тера ако неће да живе и раде као нормални грађани.

Da ponovim pitanje...

ako već dovodite u pitanje vredi li ulagati u ovu zemlju, koji kurac priča o duhovnom preporodu i napretku?

I treba. Jesu dobili prava na obrazovanje? Jesu. Je l' imaju prava kao i ostali građani, na socijalnu pomoć, zdravstvenu zaštitu, partijska udruženja? Imaju. Ali ne, lakše je Cigi da isprosi 2 soma dnevno po Makedonskoj i po Knezu, nego da uzme u ruke alat i da pomaže državu kojoj isisava kapital. Bagra.

Bagra.

Recimo da ja imam drugaricu koja radi i studira u isto vreme, kida prosek za stipendiju. A romkinja je. Štono kažu, generalizacije su glupe. Generalno.

Tako je i tvoja.

Recimo da ja imam drugaricu koja radi i studira u isto vreme, kida prosek za stipendiju. A romkinja je. Štono kažu, generalizacije su glupe. Generalno.

Takvima skidam kapu. I ja znam jednu kojoj je muž završio arhitekturu, žive u Zemunu, lovatori su. Do jaja likovi. Shvati da ne generalizujem, već ti govorim po statistikama i po iskustvu, kakva je većina. Bagra se odnosilo na prosjake. A i ne bi mi smetalo da ih na silu vuku u škole. Od tog ništa naopako ne može da izađe.

već ti govorim po statistikama

Deder, okači te statistike da ih i mi, ubogi i neuki vukajlijaši, vidimo.

Btw, ja mislim da sam vidio sličnu statistiku po kojoj su svisrbi silovatelji i etnički čistioci.ne svi, nikako, ja ne generalizujem...htedoh reći "većina".

Svaki dvanaesti stanovnik Srbije ti je Rom. Prosečno 1 od 5 njih radi. Čitaj dalje ovde

Ajd, ajd, nisu svi cigani čergari. Ima ih kod mene na dušanovcu i u marinkovoj bari kolko oćeš. Žive i rade normalno, stariji su čistači, fizički radnici, taksisti, mladi su obrazovaniji pa i rade bolje poslove. Ovih par familija kod mene u zgradi su ok, nema šta da se žalim, jedino što leti vole da kuvaju s otvorenim vratima stana pa čitava zgrada njuši pasulj s kolenicom.

Mnogo su mi gori jedan narkoman što se često lema sa svojim osamdesetogodišnjim dedom, zidovi se tresu od dreke i kuknjave, sutradan deda ugruvan a ovaj sav prugast od štapa što starina vešto koristi. Ima i neki što redovno lema ženu, češći su mu gosti panduri nego rodbina i nikako da se opameti.

tltr

Izdvoj tu statistiku ovde, slobodno, dae vidimo :)

Pustiš lepo sirotinju da pocrkaju od gladi, smanjiš broj stanovništva i ima 'leba i posla za sve. Šta ima da ulažeš u tehniku i napredak.

Bio sam na DIF-u prošle godine, udjem u wc i iza mene ulazi neka seljačina, klasik debil. Tamo su bile one česme na senzor, i ja operem ruke, dolazi on posle mene i počne da zagleda ćesmu, ne zna šta da radi sa njom. Reko', da l' da budem zao ili dobar.. Ipak zloba radila taj dan, pa sam mu rekao da predje preko senzora levom rukom za toplu vodu, a desnom za hladnu. Lik 'ladno to krene da radi, ja otišao u suzama.

Jao, tako je jedan lik neku baku u busu... Pitala ga kako da poništi kartu, a on: ''Uzmete kartu, stavite u automat i kažete jednu do (tog i tog mesta) i poništite''. I ona to uradila. Fora je što je nasela i žena koja je išla sa njom, a ima oko četrdeset. Razumem da ljudi možda nisu išli busom ranije u posetu, ali ipak...

Pustiš lepo sirotinju da pocrkaju od gladi, smanjiš broj stanovništva i ima 'leba i posla za sve. Šta ima da ulažeš u tehniku i napredak.

To je glavni plan NSP-a. Izbrisati 6 milijardi sa lica zemlje, da li ekonomskim truljenjem države iznutra i/ili sukobima. Masoni ftw!

Grafit pored kog svaki dan prolazim: ''Stop čipovanju, masoni su zlo.'' Pojam nemam što sam sad ovo istakla.

Izbrisati 6 milijardi sa lica zemlje,

U, jebote, ja i zaboravila da nas već od oktobra ove godine će biti sedam milijardi! Mlogo to, mlogo.

Zamisli rave žurku http://www.youtube.com/watch?v=M7CdTAiaLes sa sedam milijardi! Aj' to nek naprave, pa mogu da počnu s' ubijanje.