Prijava

Dakle, imam jedan predlog, a sad, da li je to moguće uraditi ili nemoguće, nek modovi i admin kažu, a ostali autori daju komentar, da li je sranje ili ne.

Nekad krenem da čitam nekog zanimljivog autora, ali on ima 500 defki, defke mu jebu al nemam ceo dan, a i smorim se, pa bih ga nastavio sutra, ali zaboravim gde sam stao, šta sam ocenio ili ne, pogotovu kad čitam dvoje odjednom, ako me razumete. E sad, bilo bi jajado kad bi se namestilo novo dugme, pored onog da poređamo defke po popularnosti, neko dugme koje bi se zvalo na primer Nepročitane definicije, da bi mogo da nastavim sutra, kad već budem hteo, ili onda kad se jednostavno zasitim tog načina pisanja, pa bih malo da ga manem, do sutra.
Šta vi mislite o tome, je li sranje ili može da prođe? Ja mislim da bi to moglo da koristi, a je li izvodljivo, neka gazda i modovi na kraju kažu.

Па, лако ћеш да видиш које дефиниције ниси прочитао на основу тога што ћеш да видиш скор дефиниције. Код неоцењених (самим тим непрочитаних) се не види. Или те ја не капирам.

Odlično. Ako bi to uveli, mogao bih konačno da pročitam Abraxusa.

Ipak nisam dobro objasnio. Na primer, ja krenem da čitam tebe, stignem do petnaeste strane i smorim se. Onda, jedva nađem sutra dokle sam stao, zaboravio jebiga i nastavim da čitam. A zaboravio sam da sam čitao već jednom tvoje defke od devetnaeste do tridesete strane i tako na kraju pola ispadne da nisam pročitao. Nego jednostavno, da imamo kada uđemo u tu opciju da možemo da gledamo samo defke koje nismo pričitali. Malo je konfuzno kad kreneš da čitaš u tri dana nekog lika koji ima pola soma defki, priznaćeš?

Uuuuu, ovo nije loš predlog nimalo. Jbt, kol'ko puta krenem da čitam, ap što kaže Murinjo ne znam gde sam stala, ili čak zapamtim, pa dok izađem na 48 stranu već moram da idem.
Ne bi bilo loše da se napravi neka fora za redosled koji izbacuje te neocenjene napred.

svidja mi se, verujem da je lako napraviti, a popularizovalo bi citanje defki, vise bi se citalo

ali i lajkovalo i hejtovalo

Zanimljiva ideja. Moglo bi tako nešto da se uradi. Ali ja i kad čitam nečije definicije ja ih 90% i ocenim tad. Tako da ću ja videti definicije koje sam pročitao a koje nisam.

Malo je konfuzno kad kreneš da čitaš u tri dana nekog lika koji ima pola soma defki, priznaćeš?

Јебемлига. Никад нисам то радио. Не сећам се кад сам последњи пут упао на нечији профил и кренуо редом да му читам дефиниције. Аутор кога сам најбоље оценио има 150 плусева од мене, други има 80.

Зато можда и нисам компетентан да дискутујем о овоме, боље нека се изјасне они који имају искуства са ишчитавањем аутора. :)

Pa Sose, lajk i hejt se skinu očas posla, jebiga sad ako modove mrzi. A ovo bi olakšalo čitanje samo tako.

Murinjo, a da jednostavno bukmarkuješ?

Ovo je dobar predlog. Desi se da zbog naizmeničnog davanja pluseva i minuseva, da se defke izmešaju kad pređeš na sledeću stranu, pa neke nepročitane pređu na predhodnu. To se dešava kod autora koji ima puno defki sa istom razlikom između pluseva i minuseva.

evo, ja imam baš dosta iskustva sa sto postotnim iščitavanjem jednog autora, pa mogu da kažem da je predlog na mestu i da bi bilo dobro da se realizuje. Olakšalo bi posao nama riserčerima. :)

Ja sam za, bilo bi mnogo lakše.

Murinjo, pa lepo ti Džimi odmah odgovorio, znaćeš otprilike do koje strane si stigao kod čitanja nekog autora. Pod tim podrazumevam da ćeš znati da li je 10. 50. ili 100. strana, zar ne ? A kad imaš takav orjentir onda samo cepaš do prve defke kojoj ne vidiš skor, odnosno vidiš samo plus i minus, i znaš da tu nisi pročitao i cepaj dalje. Prosta stvar, a ? Ili sam i ja nešto pogršno protumačio?
A ima druga strana ovoga, tj. ja se na primer trudim da što više mogu ne budem hejter, tako da kad mi je neka defka za minus, obično je ostavim neocenjenu, tako da ako tom autoru ostavljaš neocenjene defke, možeš da se zbuniš kad opet sutra kreneš da isčitavaš, jebemliga. Tad bi možda dobro došlo ovo dugme.
Valjda razumeš, nisam toliko konfuzno objasnio.

Luksdoc

Murinjo, a da jednostavno bukmarkuješ?

A brate, ja imam fejvoritovano 700 online novina, nekih kuraca, zaniljivih linkova, milion filmova koje treba da skinem, knjiga i tako to. Ovako je nekako lakše. Ja sad idem u školu a vi dajte koment je l može nešto da bude od ovoga, možda se i kaizenu svidi.

Desi se da zbog naizmeničnog davanja pluseva i minuseva, da se defke izmešaju kad pređeš na sledeću stranu, pa neke nepročitane pređu na predhodnu. To se dešava kod autora koji ima puno defki sa istom razlikom između pluseva i minuseva.

Barakuda, tu pravišgrešku ti sam, jer kanda čitaš poređane po popularnosti. Sad, jest' da je tako iole zanimljivije (mada zašto nekog čitati ako je uopšte smor) ali ne može to kad ih ostaviš po vremenskom redosledu.

Luksadoc, jeste to rešenje, ali što da zatrpavam bukmark vukajlijom, kad imam gomilu važnijih stvari???

Da ja probam da objasnim.

Autor ima 50 strana definicija. Strane mogu da se pomeraju 2 po 2. Jako je smorno ako ste stigli do 40-te strane da opet dođete do nje. Tačno, može da se bukmarkuje, ali autorima koji su dosta čitani, definije skaču po popularnosti stalno, i onda se izmešaju, tako da bi ovo dugme bilo mnogo dobra stvar. Nikome ne bi škodilo, ako je moguće to uraditi, što da ne.

definije skaču po popularnosti stalno, i onda se izmešaju, tako da bi ovo dugme bilo mnogo dobra stvar.

Pa ideš hronološki, a ti jako popularni autori koji imaju dosta definicija i ne postuju često.

A brate, ja imam fejvoritovano 700 online novina, nekih kuraca, zaniljivih linkova, milion filmova koje treba da skinem, knjiga i tako to.

Napraviš foldere po imenima autora i metneš tu bukmarke.

Pa ideš hronološki, a ti jako popularni autori koji imaju dosta definicija i ne postuju često.

Da, zaboravila sam se, pošto mahinalno idem na "poređaj po popularnosti" :)