Prijava

Zanimljiva teorija o okultu u MLP, da li je Flatršaj podanica Lukavog? Šta nam njen kjuti mark govori o tome?

https://youtu.be/k7HHkvZJcBo

Samit bronija u burekdžinici Mekdonalc

https://youtu.be/ahSML8WhhKs

ау сунце те јебало, које главе. а баш сам се питао ко су ликови којима је то занимљиво.

https://youtu.be/eyppPcUGU0w

Evo Truć hahahhaa

Btnj. Sećam se da je jedan od prvih "brony" i "brony cringe compilation" klipova koje sam gledam bio sa nekim likom koji snima neku MLP slikovnicu/bojanku i tako to (koju je to kupio) iz svojih kola i buni se kako su zadaci prelaki i da će Hasbro (kompanija koja je tvorac MLP-a) propasti jer moraju da shvate da i ako je crtani namenjem devojčicama fazon predtinejdžerskog uzrasta da najveći deo fanova/ljubitelja čine ljudi stariji od 15 godina i to većinom muškarci... crkavao sam od smeha dok sam gledao lika koji se žali kako je bojanka/slikovnica sa ponijima prelaka za njega... ako nađem klip kačim ga.

EDIT: Da se ogradim nemam ništa protiv crtaća, čak naprotiv solidan je, prave dosta referenci zanimljivih + odaje utisak onih starih dobrih crtaća s kraja 90ih i početka 2000ih sa Cartoon Networka sa malim dodatkom Mahou Shojo (magical girl) animea poput Sailor Moon-a... barem meni.

Rin je klozet broni koji upravo izlazi iz klozeta lol

Hehehehe kažu da su 5 najgorih (najkancerogenijih) fenbejzova na internetu

5.Gejmeri

4.Weeaboo (vijabu-anime fanovi, poremećeni japanofili)

3.Sonic fanovi

2.Broniji

1. FNAF (five nights at Freddys)

Jebalo sliku ja u 4 od 5 ovh fenbejzova mogu da se svrstam samo u FNAF ne mogu sebe da svrstam ipak nikad nisam igrao....

EDIT: Kod mene FNAF može da se zameni Star Wars geekizmom hahahahaa

5.Gejmeri

Nijesu svi gejmeri kanceri. Jedino oni što su tripuju da su hardkor jer imaju 100 sati u Skyrimu... (mada takvih je nažalost najviše haha)

Nek zajebu ovo pička im materina i još 5 puta tolko na 1.6... da ne pominjemo Dotu, Wow, zilion obrnutih NES, SNES, GBA, PS1 i PS2 igara:

http://i.imgur.com/BDQ065O.png

Reeves Gabrels, bivši girarista Dejvid Bouvija, a trenutno svira u The Cure, jedan od mojih najvećih idola, čak ni on nije imun na MLP!

IMGhttp://i66.tinypic.com/142wrwy.png/IMG

http://imgur.com/ym9tWz5
wiii wiii nenamerno sam ispala pinki paj ^_^

https://i.imgsafe.org/8bfe6f1a12.png

Ok dakle upravo uradih kviz, Epldžek mi jeste omiljeni poni, odgovarao sam na pitanja iskreno, ali me rezultat jeste začudio, očekivao sam da ću dobiti ili Tvajlajt ili Flateršaj...

https://youtu.be/q3uqyN-L3TA
s epldzek do kanterlota da kupi baki kuk