Prijava

'вако...
Нешто гледам јуче мој постер кад сам направио и примијетио сам да док не прође сат времена нема оно лајк дугме, е сад, не знам кол'ко би помогло то, али мислио сам да се то лајк дугме скине са неодобрених постера јер има гомила која се рекламира преко оних група и онда наљаскају по хиљаду плусева и по пет хиљада лајкова и то је каизен рекао да се не брише јер ће имати шупље линкове, овако би се мислим уклонио тај проблем барем донекле...
Е сад, можда је глупо, можда не, ви виђите, мени ионако свеједно, јако слабо гледам постере у задње вријеме баш због тих глупости, него реко' да вам помогнем ако могу.
Па пааа

To (ne)odobravanje postera je baš uvedeno da bi tamo neki mogao da napravi poster, okači ga na fejs, podeli s prijateljima, a da ne smara većinu Vukaljiaša sa tim govnetom, dakle napravio ga je za sebe i taj neki njegov krug ljudi i više nema razlog da se žali kako su mu obrisali poster a on i njegovi ortaci misle da je kul jer je to zapravo slika njihovog razrednog ispod čega piše PEDER, npr.

па постери се више не уклањају са листе него скроз бришу, тако да су ''неодобрени'' аутоматски и обрисани :)

Mico, znamo to! :) Nego Fb like dugme, ne bi trebalo da stoji prvih sat vremena od pravljenja postera. Kapiš?

Ја то чисто јер се накупи због лајкова народа који види постер и оцијени, па после не може да се обрише.
Мада можда је и глупо :)

не не, ви мене нисте разумели. сад постер може бити или одобрен или обрисан. трећег нема. остају само одобрени и само на њих може лајк.

Е па онда лок :)