Prijava

Stiže mi u skorije vreme iz nevezanog poruka ''draga, mi žene smo ti jebena stranka. Ako si dobra, glupa si. Ako ne, onda si kučka, pa ti nađi kompromis.''
Ja iskreno da vam kažem ništa ovde nisam razumela, osim da žene ne učestvuju u jebanju pa su samo jebena stranka. Elem, onda se setih drage mi majke i večite borbe da bude ravnopravna, iako bi nju ravnopravnost spustila za stotinak mesta na lestvici.
Sad, ono što mene zanima je...da li se iza sveg jadikovanja i borbe kobajaški zapravo krije jedna strašna želja za manipulacijom?
Druga stvar, na ovo bih volela da mi odgovore te silno ugrožene žene:
Kako ste to konkretno vi lično ugrožene? (bez statističkih podataka da ima manje žena direktora)
Treća stvar, sve jadne moje (dakle ne sve, samo ove jadne i ugrožene), pričajte u svoje ime. Ja se kao žena ama baš ič ne osećam ugroženo. Dalje, radim dva posle, na oba su direktori žene, uključim tv, ili je romantična komedija, ili je neka serija, ili je emisija ''Žene''. Sad, ima i po neki fudbal, ali ne u toj učestalosti. I kad sam bila jebena stranka, uglavnom mi je bilo dobro, a, i kad nije, bila greška u mom izboru.
Sad, nije da ja oću da se borim za prava muškaraca, ali šta koji kurac non stop kukate? Koja prava konkretno 'oćete i zašto vam toliko smeta što ste ''ona'', a ne ''on''?
Kako odrastam, sve se više slažem sa Frojdom. Stiče se stvarno utisak da su žene u rivalstvu sa muškarcima, jer su istripovale da im fali koji centimentar dole. Osim toga, takođe sam primetila da najviše kukaju i histerišu seksualno nezadovoljene žene. Ali, neću ja sad da lociram probleme, baš bih da čujem obrazloženje iz prve ruke.

Zaboravila si da staviš STOP SPEMU.

Nisam zaboravila. Nisam ni 'tela. Znam da mene poštujete i bez toga. :)

Druga stvar, na ovo bi volela da mi odgovore te silno ugrožene žene:
Kako ste to konkretno vi lično ugrožene? (bez statističkih podataka da ima manje žena direktora)

pa tako su procitale.... nisu ni shvatale svoja ogranicenja dok im neko nije ukazao na to i otvorio im oci....

sto je naj(NE)zanimljivije, ja sam prosle godine kao imao feminizam na faksu (onako generalno) i sve te SPISATELJICE (blaaargh) su bile lezbejke. Hmm.... slucajnost? moj kurac slucajnost..... kurca ne gledaju pa ih svrbe picke i onda se izdrkavaju na nas sto im kurca ne damo.....

kurca ne gledaju pa ih svrbe picke i onda se izdrkavaju na nas sto im kurca ne damo.....

Ali, ako su lezbejke, onda isti i ne traže. Kako sad to?

U bre sedplas, u ovoj tvojoj poslednjoj se baš koješta dešava.

Nego, rečeno je mnogo puta ali ne znam koji vam je moj falio dok ste radile kućne poslove i pazile decu. Sad radite preko dana, radite i kućne poslove kad dođete kući a deca trče nevaspitana.

Grujane, to nije predmet ove rasprave. Mene zanima kako su to žene trenutno ugrožene.
Kako se razlikuje trčanje dece po vaspitanju?

sto je naj(NE)zanimljivije, ja sam prosle godine kao imao feminizam na faksu (onako generalno) i sve te SPISATELJICE (blaaargh) su bile lezbejke. Hmm.... slucajnost? moj kurac slucajnost..... kurca ne gledaju pa ih svrbe picke i onda se izdrkavaju na nas sto im kurca ne damo.....

Osim toga, takođe sam primetila da najviše kukaju i histerišu seksualno nezadovoljene žene. Ali, neću ja sad da lociram probleme, baš bih da čujem obrazloženje iz prve ruke.

Upravo. Feminizma ne bi ni bilo da svaka žena redovno dobija svoju porciju kurčevine.

Mislem, da sažmem ovo šo ste vas dvoje daleko suptilnije i pristojnije napisali, lolo.

Ja se kao žena ama baš ič ne osećam ugroženo. Dalje, radim dva posle, na oba su direktori žene, uključim tv, ili je romantična komedija, ili je neka serija, ili je emisija ''Žene''.

Ima nešto i u tome šta se vrti na TV-u.

Ima nešto i u tome šta se vrti na TV-u.

Ima, uglavnom je na tv-u sve pravljeno daleko više za žensku nego za mušku publiku.

Ali, ako su lezbejke, onda isti i ne traže. Kako sad to?

ma lezbejke su postale jer su se smorile od nejebice.... nisu se rodile sa tim.... naravno mislim na sve te koje su 50tih -60tih pisale o tome i palamudile, ne na sve feministkinje danas. danas su se rasirile na sve strane zbog medija i njihovog uticaja, i utripovale su urbanost seks i grada, sve bi tele da se jebavaju za dzabe i da radjaju sa 40 ili nikad.... to moz' u teoriji, u praksi je malko drugacije....

Ali može i u praksi, jebo te, je l' zakonom zabranjeno? Nije. Mož se jebavaju kad oće.Mož da rade. Mož se udaju. Mož šta oće. Što se kurobecaju?

uključim tv, ili je romantična komedija, ili je neka serija, ili je emisija ''Žene''

uglavnom je na tv-u sve pravljeno daleko više za žensku nego za mušku publiku

Ovde grešiš. To bi bilo kao da kažeš-na devedeset odsto bilborda koji reklamiraju pivo sise i guzce, ergo, devedeset odsto bilborda namenjeno ženskom tržištu. Malo je kvalitetnog (naglasak na kvalitetnog) televizijskog sadržaja pravljenog isključivo zbogradi žencke publike. Mada, ja uopšte ne razumem čemu i odakle ta podela na muške i ženske televizijske sadržaje uopšte...Mislim da je to više u glavama nas podeljenih predrasudama (žene treba da gledaju romantiku i ljubavisanje, muškarci kola i vajasat eksplorer, mislem...)

Malo je kvalitetnog programa uopšte.

Grujane, to nije predmet ove rasprave. Mene zanima kako su to žene trenutno ugrožene.
Kako se razlikuje trčanje dece po vaspitanju?

Ranije je bilo "samo sedimo kući i kafenišemo s komšinicama, more oćemo autoritet i pravo glasa". Sad je "leđa nam pucaju od posla a kuća u neredu, veš neopran, ručak iz pečenjare a deca bezobrazna". Ima veze s temom ta tvoja poenta da će onaj kome je do osećanja ugroženosti uvek da se oseća ugroženo, nebitno koliko ti je stvarno loše.

A trčanje sam pomenuo onako bez veze. Imali su stari grci jedan projekat gde su probali da primene ono "ako oćeš da budeš lep - trči, ako oćeš da budeš jak - trči, ako oćeš da budeš pametan - trči". Vođeni tom idejom pokušali su da stvore nadmoćnu rasu time što su puštali decu da trče okolo po čitav dan. Projekat je po kriterijumu konačnog cilja neslavno propao ali su bar dobili generaciju koja je godinama jebala na olimpijadi.

nije zabranjeno nista energijo, nismo se razumjeli cini mi se....

danas im je (kako se meni cini) glavni argument za nejednakost to sto nemaju pravo na abortus. ej bre, one bi pravo na abortus!

Malo je kvalitetnog programa uopšte.

Pa, to rekoh.

Mada, ja uopšte ne razumem čemu i odakle ta podela na muške i ženske televizijske sadržaje uopšte...

Ako i postoji tih koji se preseravaju jadne žene i smotani muškarci, ko ih jebe. Činjenica je da postoji više žena koje su ugrožene u srbiji od muškaraca (psihički, fizički). Svaka treća žena čini mi se nekad tokom života doživi seksualno zlostavljanje. Svaka druga neki oblik nasilja (al ne vucte me za jezik. devedeset pet odsto zlostavljanih (porodično nasilje) jesu žene, ne muškarci.

Ali ovo fejk solidarisanje je više odlika pesimističkog mentaliteta, ono da i kad ti je sve ok, moraš negde da sereš kako "ide" i "može bolje". Meni je muka generalno od ljudi koji stalno nešto kukaju i seru.Mazanje sebe govnima bez potrebe mi i nije neka naročito privlačna odlika ljudskog karaktera.

Ima i obrnuto, mi se osećamo ugroženi jer se od modernog muškarca više traži nego nekad. Ranije je bilo dovoljno da doneseš platu svakog prvog i ti si bog i batina, danas ženu moraš da slušaš dok ti kuka, da foliraš da je razumeš jer tako piše u časopisima da treba, da je izvodiš u grad umesto da ideš na kuglanje s kolegama, da je čuš ovo ZADOVOLJIŠ u krevetu da ne bi otrčala nekom drugom, nema više samo tebi da bude lepo :)

A i čitam sve češće po novinama "muž prijavio policiji kako ga žena fizički zlostavlja". Pouzdano znam da moj komšija pred svojom ženom drhti ko prut.

Sedplase, imaju prava na abortus, bar koliko ja znam.

Ја бих те феминисткиње питао: А ко је вас направиЈо?

И да додам:
Није ствар у стварној статистици и стварним дешавањима и кретањима, него у ономе ''ако на тараби пише пичка, ја ћу то да појебем''. Односно, негде су прочитале да имају права (!?) и сада поносито дижу нос.
Наравно, није све црно бело, мада су такве жене склоније том погледу на ствари.