Prijava

Овако, причао сам са неким другарицама и оне су ми рекле како врло ретко мастурбирају, како им је трпање у рч превише одвратно, како не гледају порниће...па ме занима да ли то причају јер су стидљиве или једноставно је тако?

Mислим, ја познајем лика који дрка пет пута дневно кад му је досадно и то буквално сваког дана, па ме занима да ли и жене имају такве тренутке?

Да вас чујем... начи, нек мушка популација изнесе своје мишљење, а жене нек отворе душу :)

e ovo i mene zanima...
to sa ne gledanjem pornica je baronija, ali je sigruno da gledaju manje nego muskarci
btw i meni je odvratno pola zelenila za rucak da jedem, pa ipak jedem :D

Reci mi da imas vise od 17 godina, jer ako ti se tako poveravaju devojke i momci daj nam neki recept da i mi malo okvasimo brke.

:)

O ženskoj perverznosti ću reći samo da mi je jedna devojka na kurac stavljala jogurt i srkala ga. Kad sam je pitao "Bona nebila, što to radiš, koji će ti to kurac u životu?", ona kaže kako joj ćeif i kako voli.

Nekoliko znam koje su masturbirale od jednom do tri puta dvevno, doduše nekad i nikako. Za razliku od nas muškaraca koji kao telad gledamo porniće, one vole da zamišljaju neke seksi fantazije. Što je opet perverznije nego mi, jer mi ne zamišljamo - gledaš i drkaš, nema tu šta da se misli.

Jedna moja bivša drugarica se redovno jebala u rč, kaže da se na početku napali pa posle seksa se oseća šatro prljavo. Ali to je praktikovala godinama. Takođe varala momka gde je stigla (nisam jeb'o jer nije moj tip). Toliko, eto.

Жене свирају курцу.

Сељо иам 21 :)

Жене свирају курцу.

Taj rad.

А рецепт је тај да правиш будалу од себе, једеш говна ко ненормалан и онда схвате да си јебени цар, па кажу а ко га јебе, поверићу му се :)

Još jedna trivijalna tema napravljena čisto iz dosade i čiji je cilj da raspali vatru i ubije vreme osobama koje nemaju masne brige.

Brate, kakva tema. E ima ona knjiga, Seks za pocetnike, izdaje Kreativni centar. Mislim da tu imas odgovor lolol.

Урош, по обичају, објаснио.

све што ми радимо оне још горе! шомара зна, шомара одаје!

"Bona nebila, što to radiš, koji će ti to kurac u životu?"

hahahahaha

Урош, по обичају, објаснио.

+1

butino, aj priznaj koliko često šamaraš svog majmuna? Aj na pvt ako već nećeš ovde...

Butina je muško, a tema je ženska perverznost. Zašto te zanima kako se butina igra sa svojim stevanom?

da, što si tako gej sylar decxko?

Mene licno i boli tuki, ali jedna stvar je toliko iritantna, da ja to vama ne mogu da objasnim, al evo uzaludan pokusaj.

Kao ta fora, mi smo devojcice, kulturne, uvek lepo odevene, obrazovane sve naj naj...

O seksu se nikad ne razmislja ni u snu ni NIKAD!!!!!!!!
Ako se u prici sa njima slucajno pomene sex, odmah se vice jUUUUUU SRAM TE BILO i tako te fore.
Naravno puknem i dodje mi da KOLJEM kad pocnu da mi pricaju kako seks SAMO IZ LJUBAVI...sa deckom iz snova i kako to nije seks, karanje, jebanje, nego vodjenje ljubavi i to se desava ISKLJUCIVO POSLE godinu dana poznavanja i zabavljanja.
Naravno nikako seks iz zadovoljstva nego samo iz ljubavi.

E taj ja popizdim, i mislim da kad bih imao motku bilo bi krvi oko mene u precniku od kilometar!

Svaka cast tebi ako stv nikad ne drkas, i nikad ti i ne dodje i sve to.
Polna zrelost i ta sranja, nisam ni ja drkao sa 4 godine, ali da ti :
1. Pricas ono sto stv nije tacno
2. Da sam sebe odaljavas od onoga sto bi radio radi ugleda u drustvu ili hirova i trendova
3. Ubedjujes druge da si u pravu a vec radis pomenuta dva, pa to nije normalno!

Ali ja ti garantujem da nema te cure kojoj ne dodje da 1 u nedelju dana odgleda neki pornic i da malo trlja picku, u sred cela me pljuni ako nije tako.

Mislim ne trazim ja da ti sad budes kurva, da se jebes sa svakim s kime mozes, ali to foliranje...ta gluma, A OPET SVE ZA DZ, i naravno primice ga kad tad(najverovatnije u srednjoj) ... a jos gore ako si neka kurvestija raspala i fuksa.

I naravno da pricam ovde svoje dozivljaje i to ne mogu, ali svi shvatate poentu:

-Da, drka im se/drkaju(ako se to moze tako reci, ako ne onda masturbiraju), gledaju im se pornici, jebe im se i sve isto kao i nama, samo to kriju i glume neki kurac i neka sranja.
Naravno ne pokusavajte takve primerke picko-sapiensa da urazumite i idite dalje i jebite nesto, bolje i kurvu nego da se razvlacite sa tim sisama!

причао сам са неким другарицама и оне су ми рекле како врло ретко мастурбирају, како им је трпање у рч превише одвратно, како не гледају порниће

kao prvo te tvoje drugarice lažu jako jako jako

ја познајем лика који дрка пет пута дневно кад му је досадно и то буквално сваког дана, па ме занима да ли и жене имају такве тренутке?

naravno da imaju i žene momente seksualnog ludila

e ovako, cure imaju iste potrebe i razmišljanja kao muškarci, samo što nisu tarzani pa ne pričaju o tome, to je za djevojke lična stvar, i kad ih neko pita takve gluposti koje si ti pitao pravile su se blentave i odglumile gađenje..... prestanite da ispitujete takve pičkopaćeničke gluposti djevojke