Prijava

Dankan poziva na dzihad, trajni ban za njega!

Данкан Фергусон

Жене., према томе, ми се хоћемо са вама селамити, нама је харам да не одговарамо на селам, или да неселамимо. Односно онај ко је назвао селам, учинио је сунет, а онај који треба да одговори на селам тада је то ваџиб, или обавеза на коју се мора одговорити, или удовољити.

ЏЕРИ, БОЉЕ ПРОЧИТАЈ ЈОШ ЈЕДНОМ АЛИ ПАЖЉИВО!!!11

Ove što se redovno jebu manje drkaju pičku od ovih finih nedojebanih feministkinja što se šatro gade kurčine, al zato sve u šesnest nabijaju sve i svašta u sebe.
Od drugarice keva radi u hitnoj...šta se ta žena nagledala, kaže da ne prođe noć, a da nema intervencije zato što se devojci polomila šargareba u šupku, zaglavila flašicu od koka kole, al najčešće dolaze devojke sa krastavcima u pički i bulji.

Inače su devojke mnogo manje gadljive od muškaraca u seksu. Kolko ima njih koje se jebu sa matorcima (razlog nije bitan), ima i muških koji jebu babe, al to nisu toliko česti slučajevi u odnosu na ženske.
Pa recimo, nešto najgadnije što mogu da zamislim je kad devojka guta sperminu liku, al neke to rade bez problema. Mislim, kao da ti neku pljune šlajmaru u usta i ti progutaš, možda i gore.

Jedna ''bivša'' svaki put kad dođem do kraja sama ga uzme i iscedi ga uusta, i onda skoro krene da povraća, ja je pitam koji joj je, kaže ona ''nemaš pojma, ne možeš ni da zamisliš koliko je ovo odvratno'', ja pitam pa što radi uopšte to kad je tako odvratno, kaže ''navikla je tako svaki put''.

Msm, uglavnom su dosta perverznije. Te što na sav glas bez problema pričaju kako se heftaju i kako su ninfomanke, te verovatno ne znaju ni gde im se nalazi pička, a ove fine, stidljive...da se iznenadiš šta sve oće da urade.

селамити, селам, сунет, ваџиб

Ovo je subliminalni poziv na dzihad, nemoj ti meni tu vrdati! Ban!!!

električar

Dajte pičke!

ЦАР!