Prijava

2002. sam sanjao dedu bas negde u trenucima njegovom umiranja
sto nije toliko cudno,bila je kasna noc,a i nije cudno sto sam ga sanjal jer je mesec dana bilo samo pitanje trenutka,bio je pretesko bolestan u zadnjih mesec dana funkcionisao ko beba,vise nije bio svestan nicega
probudio sam se rano ujutru za skolu i bas tad negde su javili da je umro u snu
a bas tad sam se probudio iz sna u kome sam sanjao kako se pozdravljamo jebeno,e to mi je,ko da smo se konektovali nekako
rekoh,boli me kurac dal verujete,ja znam da se desilo

Пуњач како си? Ја сам добро. Срећан рођендан. Где живиш? Позз

Ovo je prešlo igricu jebote.

Na Hard...:)

2002. sam sanjao dedu bas negde u trenucima njegovom umiranja
sto nije toliko cudno,bila je kasna noc,a i nije cudno sto sam ga sanjal jer je mesec dana bilo samo pitanje trenutka,bio je pretesko bolestan u zadnjih mesec dana funkcionisao ko beba,vise nije bio svestan nicega
probudio sam se rano ujutru za skolu i bas tad negde su javili da je umro u snu
a bas tad sam se probudio iz sna u kome sam sanjao kako se pozdravljamo jebeno,e to mi je,ko da smo se konektovali nekako
rekoh,boli me kurac dal verujete,ja znam da se desilo

E brate i ja sam imo isti san ( tj sa svojim dedom ), dana kad je umro, ja sam to jutro sanjao kako se ja s njim pozdravljam i kao u fazonu znam da on umire i govorim mu koga sve da pozdravi ( od mrtvih ), i kao na selu se naprvio kao neki ispracaj za njega, ali mrkla noc i samo satori pod lampama i nema puno ljudi, i on tako sjedi sa svima i slusa kog sve da pozdravi "tamo"...

Sa jednim mojim ortakom je u zatvoru u ćeliji je bio neki lik,ganci koji se svako veče budio i krkljao. Dve tri večeri tako i ovaj ga napadne koj ti je kao šta je šta krkljaš? Ovaj oćutao tu,krkljao još malo i zaspi. Kaže mi taj ortak svako veče bukvalno u isto vreme je krkljao davilo ga nešto. Ovaj im pričao da svako veče dolazi neka žena i davi ga,posle se ispostavi da je ovaj neku babu i dedu ubio isekao i upalio u nekoj peći.

Sad i ovo istinito ali malo banalno,manje ima šanse da je jedan deo uzroka koji ću napisati imalo veze sa jednom stvari..... Dve priče o jednoj porodici takodje istinite istinite

Naime,preko bašte, te moje komšije,inače ima neko prokletstvo koje ih vuče ,muž i žena sa još jednom babom od tog lika keva živeli u dvostpratnoj kući. Inače prababa od tog lika nije volela neku snajku koja je došla već trudna kod njenog sina i rodila mu blizance. Jednoga dana dok su svi bili na njivi,ta baba, njegova prababa dohvati oba blizanca i baci u bunar. Posle par meseci, baba utripuje dve rode koje je kljucaju u glavu,trsne baba i do smrti je bila polu luda stalno su je te dve rode kljucale u glavu.
E sad taj lik dobije dete '80 i neke. Žena mlada,dok su ovi bili na njivi ona na kuva ručak i odjednom trs. Iskoči sklopka. Pošto su osigurači dole na prvom spratu ona kao ae tu mi je idem da ja to vidim šta je kao malo se doznavala. Čačkala tu nešto i zum,udari je struja. Umre na mestu,što se posle sumnja i dan danas da nije tako.
Lokalni taj grobar neki msm da se zvao Boba ili tako nešto,to veče nakon sahrane dok je prolazio koroz groblje ču lupanje. Približi se tom grobu gde je žena sahranjena i ono čuje nešto. Otišao je odma kod tog mog komšije i rekao mu šta je. Ovaj bio prestravljen i kao nema šanse da je otkopamo ne ne i ne. I tako i osta.
Naime seljani su mislili,š'o je malo banalno kao zemlja struja ,ovo ono pa izvuklo ona kao bila u kliničkoj ali to nikad nećemo saznati.
E sad još banalnije taj lik je godinama na skoro isti dan gubio odredjeni broj prstiju tj iseče ih na neku mašinsku spravu ili tako nešto. naravno svi povezuju sa odlukom da se ne otkopava mada je to meni baš banalno.

Evo nije bas o duhovima ali vuce na to.

Ima sest godina kako mi je umrla baba po majci, u snu.
Vece pre nego sto ce umreti gledaju ona i deda televiziju. Tek ni iz cega baba ponudi dedu kafom. I deda kaze da nece da pije kafu tako kasno ('ajd nek je bilo 22:00 ) jer nece moci da spava. I baba onda kaze da ce im to biti poslednja kafa, ali on opet odbije misli ovoj se bas pije kafa pa prica svasta.
Tu noc je umrla.

Ау, чега има све овде. :( Уплаши ме промаја сад. лоло
Видео сам неко је причао о голој баби. То је мени причала моја баба (обучена) и она је кад је била клинка замало удављена од те неке бабе вештице. Видела је кроз прозор голу и нестало им струје, олуја, курац палац, беба једва преживела. Због метле неке преживела ваљда.

Е сад. Баба ми је сећам се кад сам био мали кад сам волео да слушам те страшне приче рекла да се вештице препознају по томе што кад су "активне" немају ни једну длаку осим на глави. Сећам се да је нагласила "сине, вештицу ћеш познати јер нема длаке међу ногама". Постоје сад неке вештице којима није циљ да те убију, већ се ти зајебеш ако налетиш на њих па умреш. Оне су духови девојака које су рано умрле. Има неке везе са круговима у житу, или у трави. Сећам се да сам као клинац видео тај један круг, али као да је изгорела земља. Ко зна од чега је то, јеби га. Знам неке приче о воденицама и вампирима (Милован Глишић ми је неки даљи рођак), јеби га ваљда народ чуо за Саву па се плашили, а можда је и било нешто. То за дављење у сну и мени се једном десило да не могу да се померим, као да ме нешто дави. Будан сам, али не могу да се померим. То је нека фаза сна, па се људи истрипују. Написаћу то једном ако ме не банују.

Да, то за вештице. Кад сам први пут јебо риба била издепилирана и ја се сетим бабине приче да вештице немају длаке по пичци. :Д А можда се и није депилирала, можда сам јебо вештицу. Баш је била глатка.
Јес банално, али најежио сам се. А и диго ми се :Д

Ja sanjao jednom da me davi keva najboljeg ortaka. A ovo kad ne možeš da se pomeriš to je objašnjeno milion puta na forumu. Ukratko, kada spavaš tebi se telo paralizuje da bi se telo odmorilo, ali ti toga naravno nisi svestan dok sanjaš tj. spavaš. Dakle, dešava se da se u toku noći probudiš, tj. svest ti se probudi a telo ostane paralizovano, ali ne treba se plašiti toga, traje max. jedan minut. Meni je najduže trajalo 10 sekundi, i to kad sam se naglo probudio iz prvog lucidnog sna. 10 sekundi nisam mogao da se pomerim i onda sam prvo uspeo da cimnem desnu nogu a odmah zatim mi se celo telo povratilo. Jeste malo neprijatno ali ništa strašno.

а ово за пичку јел чуо неко?

A ovo kad ne možeš da se pomeriš to je objašnjeno milion puta na forumu. Ukratko, kada spavaš tebi se telo paralizuje da bi se telo odmorilo, ali ti toga naravno nisi svestan dok sanjaš tj. spavaš. Dakle, dešava se da se u toku noći probudiš, tj. svest ti se probudi a telo ostane paralizovano, ali ne treba se plašiti toga, traje max. jedan minut. Meni je najduže trajalo 10 sekundi, i to kad sam se naglo probudio iz prvog lucidnog sna. 10 sekundi nisam mogao da se pomerim i onda sam prvo uspeo da cimnem desnu nogu a odmah zatim mi se celo telo povratilo. Jeste malo neprijatno ali ništa strašno.

Pa da - http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis.

to mi se desilo ove i prosle godine///jako gadan osecaj...pokusao sam i da se derem,al ni to,nista ne mozes,isto mi se noga prva odbanovala,pa sve ostalo...gadan osecaj,mislish da si paralizovan,sigurno nije trenutak da se setish necega shto si procitakl na netu pre sto godina

Iščitao sam sve postove u roku od par sati. To je bilo najhladnijih par sati ovog leta za mene. I sada, u tri ujutru (đavolje vreme), reših da napišem paranormalna događanja za koja sam ja čuo i garant su istina, ako ne istina onda su barem originalna jer ih nisam dosad nigde pročitao.

1999. umre meni deda po majci (tad sam bio klinac 6 godina, i tad sam prvi i jedini put video mrtvu osobu). Bio je težak čovek, tukao moju babu i kevu i tetku, bio težak alkoholičar, strašan mrgud. Ali ja sam njega mnogo voleo, prema meni je uvek bio strašno dobar, kad odem kod njih da prespavam, uvek sa njim sam spavao zajedno. Elem, ovo mi pričala keva kad sam je jednom gatao dal je doživela nešto paranormalno.
Khm, kako bilo, umre on '99. Kad mu bilo četres' dana, moja keva usni san da vidi dedu kako sedi pod nekim košem vezan lancima oko guše. I da je to zbog toga što je bio loš čovek celoga života da sad ispašta za grehove. Elem, zapamtila je da je nosio čudnu neku pidžamu, belo-sivu na pruge. Sutradan je pričala babi šta je sanjala, a baba joj kaže: ''Ju, sine, ja sam mu tu pidžamu namenila za četres' dana''. JA NEVERA

A ćale moje devojke je imao iskustva i iskustva sa tim stvarima, ali se on ne plaši, nikad se nije plašio. Kaže, jednom se vraćao iz sela kući i ode u kupatilo da se istušira pre spavanja. Ništa, zaključa on vrata, skine se i počne. U jednom trenutku nešto u vrata TRAS svom jačinom, kao kad čovek lupa na vrata. On isključi vodu pa se prodere JA SAM U KUPATILU, mislio neko lupa da mu se ide u WC. Ništa. Nastavi on da se tušira, kad opet TRAS. On već popizdeo, neko ga zajebava. Ugasi on vodu, namakne peškir i izleti da vidi ko ga sprda. Kuća mračna, svi polegali još odavno, samo dve papuče kućne ispred vrata stoje. Ujutru pitao ukućane ko mu lupao noćas, kažu niko nije ustajao. On sumnja na neku pokojnu babu što je volela da im se javlja.

A i devojka moja se nagledala i sanjala gluposti. Jednom bila na nekoj zavetini kod tetaka u selu. I sad sto i fešta cela u novoj kući a WC u staroj i mora preko dvorišta. Ona klinka bila, nije smela po mraku sama i pozove tetku da pođe sa njom i ode da se obuva dok tetka ne dođe. Kad se obula, pogleda ona kroz vrata (ona staklena što svaka seoska kuća imala) i vidi čoveka u mantilu sa šeširom kako stoji pred vratima stare kuće. Ona mislila to neki lokalac došo da čestita zavetinu baba Teni (baba od tetaka). U međuvremenu on ode. Dođe tetka da je vodi i kaže moja devojka njoj za čoveka. ''A, pa to došao Voja (Tenin pokojni muž) da vidi šta radi Tena''.

Jednom ga Tena sanjala, pričali se oni sve lepo, pita ga Tena kako mu je, a on kaže: ''Ma sve je dobro, jedino mi pao ovaj šešir na nos, ništa ne vidim''. Nije prošlo puno, siđe Tena u porodičnu grobnicu, otvori sanduk i namesti pokojnom Voji šešir koji mu je pao na nos.

I još jedan (znam, smaram).. Bila moja devojka u selu na nekoj slavi (znam, jebiga, velika familija, ima godišnje oko 12 slava, što njenih, što familijarnih), i bilo joj loše u pičku materinu. Uhvatila je temperatura, drće od muke, ne može na oči da gleda i reši ona da ode u sobu da prilegne. Kako je zaspala, pojavila joj se pokojna baba Rada (kevina majka, nju je mnogo volela) i pita za porodicu kako je, kako se živi i to. A riba sanja kao da se sve odigrava u toj sobi! I pričaju njih dve i moja devojka se požali da joj je mnogo loše, da je trese groznica i da mora kod lekara što pre. ''A'', kaže baba, ''kakav lekar, kaži ti Tanji (moja tašta) da ti stavi oblogu od komovice na noge i proći će to. Nemojte da se razdvajate, Boban (tast) će sve da vas čuva. I polako ustaje i izlazi iz sobe (fora je što je baba Rada bila nepokretna godinama i moja devojka je ne zna iz perioda kad je hodala). I onda shvata da je keva budi da krenu u bolnicu. Kad je došla k sebi, keva joj rekla da je budila brat bratu dobrih 2-3 minuta. Ova joj ispriča šta joj se dogodilo u snu, keva joj stavi obloge i prođe joj to isto veče.