Prijava

Што би неко поштовао нешто што се теби свиђа, ако ти не поштујеш оно што се том неком свиђа? Најбољи начин да се све ово реши је да сви колективно зајебете спамовање, јер нумете то да радите креативно и интересантно.

Aj nek neko sve izbrise, nek samo kumov post ostavi. Prelepa je tema.

Šetam ja tako ulicom sa dedom pokojnim, davno bilo, još sam malo dite bio. Prolazimo pored komšijske kuće nedaleko od naše, tu žive i neki klinci s kojima sam blejao, rekoh hajde da pozvonim da ih pozovem napolje. Zvonim, kucam, nema nikog, odustanem i napustim dvorište, taman da krenemo dalje putem - kanda mi se nešto učini kroz prozor kuće. Vidim, leluja zavesa, proviruje neko majmunče iza nje, prozor zatvoren. Kao šimpanza mali, samo uz neke malo ljudskije odlike lica, i on mi maše dobrih par sekundi pa nestade. Ne sećam se da l je deda nešto video, al znam da sam ga pokazao. Bio sam u toj kući nebrojano puta posle i nema nikakve igračke ni nalik toj, da se razumemo.

Ljudi jednostavno ne možete da pojmite neke stvari. Živite u gradovima, u zgradama a tamo toga jako malo ima. Selo, provincija i generalno mirnija mesta su puna toga. OStavio sam 10 postova na ovoj temi i još 1001 mogu da napišem.
Evo 2 ukratko, možda sam i pisao o ovome
Ujak krene za Nemačku kolima iz čista mira. Trebao da krene 3 meseca posle mada tamo je i živeo al kao ima datum kad će ići. Samo ujutr nema auta ispred kuće.
U mađarskoj pogine, pređe kamion na njegovu stranu i preseče kola bukvalno tj prednji deo. Suvozač netaknut. Drug mu, ali neogreban. Previše nelogičnih stvari i sitnica se izdogađalo i ja sa drugim ujakom zapalim posle nekog vremena kod nekog lika da vidi šta i kako. Istim tim kolima što je ujak poginu, ovaj drugi kupio stranca prepakovao i ostavio ga kao uspomenu, mada i auto je bio bomba. Lik kad nas je video kaže nemoj da ulazite saću ja napolje. Uzima šrafciger izkuće svoje otvara tapacir na kolima i vadi neki zamotuljak jebeni. Neko seno vezano u krug crvenim koncem ko onaj venčić za Đurđevdan što se plete. Znači ispod tapacira, i posle one folije i stakla. Gledam ja torekse nikad odvijani nisu ja nevera. Kao lik evo što je čovek poginuo. Skratio sam dosta mrzi me da pišem moram da legnem malo prerano sam ustao. I da lik nas moli da nam plati taksi do kuće i šlep da nam dotera kola iz fazona rešili smo se venca ili magije kako već ali nemeže odma to može da se desi da izginete ko vlasi na ringišpilu ako budete vozili.
Ranije sam dosta sanjao kojekakvih gluposti i bukvalo naučio da živim sa tim. Postalo mi normalno da me budi buka ili neki san horor. Jedne noći dara prevršila meru. Budi me neko kršenje po potkrovlju. Neki neprirodni zvukovi, cika, buka, škripa jebem ga baš ne umem da definišem Živim sam na spratu porodične kuće. Kako sam obilazio sve prostorije ja na prozor ovaj koji je nasuprot ulice vidim neki bljesak na svake 2 sekunde od prilike. To traje dobrih pola sata taj haos. Meni kvrcne uzmem pištolj i krenem da puvam kroz prozor. Samo otvorim i onako kaubojski u to. Ni komarnik nisam pomerio. 3 metka. Posle 20 sekundi uleće ćale na vrata sa puškom. Prvo je mislio da su lopovi ili neko upao na gajbu. Kad je video da nema nikog krene da me davi uz galamu da sam debil i divljak itd itd. Ali ozbiljno umal se nepobismo. Uleće keva, plače i tu nas razdoji. Završi se to sve i odemo svi da legnemo. Utišalo se. Posle 4,5 dana pita me keva nekapirajući ništa gde sam pocepao jednu maicu. Maica u kojoj sam bio to veče otišla je na pranje i keva videla kad je oprala i uzela da pegla. Ima 3 savršene rupe od metka taman da prst prođe. 2 na grudima tj na svakoj sisi po jedna i druga oko pupka. Eto nisam pametan. Znam samo da čuvam još tu maicu

ВЛАДЕРАМЕ ЛУДЕ ГЉИВЕ ТИ ПОПИЛЕ МОЗАК ПОГЛЕДАЈ СЕ КАКАВ СИ НЕ ЗНАШ ГДЕ БИЈЕШ ГУБИШ РАЗУМ ПОЛУДЕО СИ

Pa jebem mu mater, ne znam..

A o stvarima koje su se dešavale dok su babe, dede i komšije čuvale stoku po planini i poljima raznim pa zanoće ili ostanu po 10 dana bi mi trebala posebna tema

DAJ SLIKU MAICE GOVEDO

Sanđame ti kolo igrale u potkrovlju

Daj jos prica, meni su bas zanimljive. Zainteresovan sam za ovu oblast.

ja imam jednu pričicu ....nije o duhovima i nečemu što nitko nije siguran da je postojalo već o mađarskoj grofici Elizabeth Bathory koja je ubijala svoje sluškinje, mučila ih i kupala se u njihovoj krvi. jako cool pričica.

pričica je malo duža ali je zanimljiva, svakako pročitajte....

Woman of Dark Desires: Elizabeth Bathory

Elizabeth Bathory, rođena u Mađarskoj 1560. godine, bila je plemkinja, članica bogate i moćne obitelji. No, već u ranoj dobi razboljela se od jedne vrste epilepsije. Osjetljivo je dijete trebalo pažnju, no majka se nije bavila njome – sva je briga prepuštena dadilji, koja joj je u svemu povlađivala i ugađala. Prijelomni trenutak u razbuktavanju njene poremećenosti bio je kad je kao mala prisustvovala izvršenju smrtne kazne nad Ciganinom optuženim za izdaju – rasporili su jednom konju trbuh i ušili nesretnika unutra. Okrutnost tog čina nije je dirnula, naprotiv – shvatila je da može raditi što želi s onima koji nisu plemićkog roda.

Udala se vrlo mlada, s 11 godina (neki izvori kažu s 15), za 26-godišnjeg Ferencza Nadasdyja. Rodila je troje djece, dvije djevojčice i sina, koje je nedugo po rođenju predala dadilji. Unatoč tome što je potpuno ignorirala vlastitu djecu, u tome je bilo i nešto dobroga – nije ih uključila u mučenja kojima se «u slobodno vrijeme» bavila.

Mučila je samo mlade djevojke, one na pragu djevojaštva. Primjerice, između nožnih prstiju umetnula bi im papir i zapalila ga, smijući se dok bi one pokušavale mašući nogama ugasiti plamen. Slamala bi im vrat otvarajući im usta do krajnjih granica, dok im vratna kralježnica ne bi pukla. Ako je bila dobro raspoložena, morale su «samo» posluživati gole, među mnoštvom muškaraca. Što je bila starija, izmišljala je sve gora mučenja – namazala bi sluškinje medom i ostavila ih među kukcima i grabežljivcima, ili bi ih izbacila na najveću zimu i polijevala ledenom vodom dok se ne bi smrznule.

Nakon muževe smrti postala je opsjednuta svojom ljepotom i mladošću. Jednom ju je sluškinja pri češljanju slučajno počupala, na što ju je ošamarila do krvi. Učinilo joj se tada da joj je koža na ruci, na mjestu koje je bilo poškropljeno krvlju, mekša i glatka. Uputila se svojim savjetnicama, vješticama Darvuliji, Heleni Jo i Dorki, koje su joj rekle da može očuvati mladost ako se kupa u krvi djevica. Odmah je ubila nesretnu sluškinju i okupala se u njenoj još toploj krvi.

U godinama što su uslijedile iz sela u okolici dvorca nestale su stotine djevojaka. Elizabeth je imala posebne sprave za njihovo mučenje i "cijeđenje" krvi, a jedna je čak služila poput krvavog "tuša". Te su se strahote dugo zataškavale jer je tada plemić bio vlast u svom kraju, a mogao mu je suditi samo kralj. No, čak ni bogata i utjecajna Elizabeth Bathory nije mogla zataškati smrt više od 650 djevojaka, koliko ih je bilo na popisu nađenom u njenom pisaćem stolu.

Uhvatili su je kad joj je ponestalo žrtava u okolici pa je otvorila školu za mlade plemkinje nižeg ranga, koje se nakon dolaska u Csjethe nikad nisu vratile kućama. Nakon što je bio svjedok stravičnih prizora u dvorcu, grof Thurz ju je do suđenja stavio u kućni pritvor.

Suđenje se održalo 1610. godine, no ona mu nije prisustvovala. Njene savjetnice vještice osuđene su na smrt, dok su nju zazidali u jednu prostoriju kule njenog dvorca i ostavili joj samo jedan otvor za zrak, hranu i vodu. Umrla je 1614., u dobi od 54 godine, nakon što je prethodno odbila čitav niz svećenika koji su joj nudili posljednju pomast i odrješenje grijeha. Dokumenti sa suđenja, koji potvrđuju istinitost ove priče, čuvaju se danas u Budimpešti, u državnom arhivu.

Krvava je grofica pokopana u obiteljskoj grobnici, uz cvijeće i neke počasti, za razliku od stotina mladih žena koje je ubila, čije su kosti po šumama razvukli vukovi ili su istrunule u magli oko njene kuće strave i užasa.

Cuo sam da duhovi iz Jasenovca svake godine jebu Pavelica i Tudjmana u grobu, i izjavili su da jedva cekaju Kitarovicku.

Ja sam nasao u potkrovlju kuce, pored odzaka, kokosije jaje.
Ulaz u potkrovlje ne postoji drugi osim da se udje u kucu, pa gore stepenicama, pa kroz vrata. Crep ni jedan nije pomeren, ne prokisnjava nigde. Na sprat ne ide niko osim ukucana...

Ja sam nasao u potkrovlju kuce, pored odzaka, iskoristen kondom.
Ulaz u potkrovlje ne postoji drugi osim da se udje u kucu, pa gore stepenicama, pa kroz vrata. Crep ni jedan nije pomeren, ne prokisnjava nigde. Na sprat ne ide niko osim ukucana...

Trolovanje at its best.

Znam, bas kreativna zamjena "kokosjeg jajeta" sa "iskoristenim kondomom"

Ima da otvorim istu temu, i da okacim printove dobrih postova i da zabranim spemovanje.

NekoOdNekud

Ja sam nasao u potkrovlju kuce, pored odzaka, iskoristen kondom.

Neko ti jebe kevu gore sig
Reci tvojima da to ispitaju, majci ne govori ništa.

Sta je debila ovde dan te jebo.

Ovo za jaje istina je ozb. Bole bi me kurac da lazem za jaje jebeno.

P.S. Ko je ono popio samarcinu u domu zdravlja Box? Dzenan?