Prijava

Ha, pazi ovaj advokadov članak, LEDŽIT priča

Baba od mog druga... Iako u odmakloj starosti, bila je prilično lucidna, ako se izuzme da je 90% dana provodila kraj prozora i posmatrala ulicu i prolaznike.
Inače je bila u svađi sa celom familijom, s tim drugom i braćom mu fazon pet rečenica nije razmenila za života. Uglavnom, par dana pre no što je umrla, drug, odnosno njen unuk joj je nešto valjda pomagao oko pospremanja kuće, i ova mrtva-'ladna kaže: "Zovi oca da ode po pušku i istera ovog čoveka sa rogovima". Narednih dana je pala u neki delirijum, završila u bolnici i preminula. Vrlo verovatno je sve posledica šloga/demencije, ali i dalje...

dosta jeziva prica, bilo bih mi dosta strasnije da sam procitao u ponoc

Skoro mi je pricao drug koji zivi u nekom naselju kod Lebana, da je blizu mesta Geglja postojala dzamija i da su tu ziveli hodza, njegova zena i dve devojcice. Za vreme Drugog svetskog rata u leto 40 i neke ta dzamija je zapaljena a hodzu i ostatak porodice su streljali. Tu su i sahranjeni, pored dzamije, izmedju rusevina. E sad, svakog leta od pola 11 uvece do 4 ujutru se cuje plac dece i kukanje majke i to izuzetno glasno. Dolazila je policija, sedeli su ceo dan sa jos par mestana, i kad su culi to sto su culi, razbezali su se i sad tamo hvala bogu niko i ne zalazi. Medjutim, taj moj drug sa jos jednim, redovno prolazili blizu preko dana, tu im precica bila do skolskog, igrali fudbal tamo, i jedno vece culi plac iz grobova. Otisli kuci po lampe, vratili se i usli medju rusevine, i snimali to sta se cuje, i uverava me da me ne laze, kao ima snimak u kompu. I sad kako su usli mog ortaka zaboli glava od tog placa, a ovom drugom krene krv na nos, pa se razbezali odatle sto su brze mogli. Ne verujem da me lozi jebiga, dugo se znamo, a i terao me da idemo ako ne verujem, jedino sto sam picka pa ne smem.

ковлаје ковлаје
гунђај гунђај гунђај јеее
ковлајееееееееее ковлајеееееееее
гунђај гунђај ковлаје
хеј хеј хеј хеј
ковлај ковлај ковлајеееееее

Gundjam ja, gundjas ti
Sibica i benzin
Kovlajeeee, kovlajeeeee
Gundjaj gundjaj kovlajeeee
Hej hej hej hej

Evo jedna copy-paste prica

Ima jedno "brdo" blizu Kraljeva prekriveno gustom sumom.Negde pri vrhu, nalazi se staro, napusteno selo koje je sada postalo "odmaraliste". Retko ko dolazi gore da poseti stare kuce, sada vikendice. Zive gore jedno dve ili tri manje porodice, ali to sada nije bitno.
Zivela je gore jedna zena po imenu Vidosava. Radila je u "obliznjoj" fabrici (jedno 30km od prilike uzbrdo i nizbrdo). Tog dana, pokupila je svoju platu, i krenula kuci kroz gustu sumu. Zastala je da nabere jagodice, i ostavila je svoju torbu sa celom platom na panju koji se tu nalazio. Posle nekog vremena, ona se okrene, ali nije bilo torbe sa novcem, pa se ubila. Posle par dana, tj. posle sahrane, kada su gosti usli u kucu u kojoj je ona zivela, videli su sve stvari u kuci kako lebde i nju, Vidosavu u uglu sobe kako lebdi.

e, sad, rekao bih da je to izmisljotina, da nisam bio na slavi mog dede prosle godine. Sedeo sam za stolom pored, barem za mene odraslih ljudi i bilo mi je glupo da im se mesam u razgovor, pa sam samo slusao. Posle nekog vremena, i oni su poceli da pricaju o tome, ali da to nije bio jedini incident. Za vreme bombardovanja, svi iz tog prigratskog naselja, otisli su u Trgoviste, ali nije bilo Vidosavinih potomka. Jedno vece, kada se vracao jedan covek, video je u prozoru Vidosavine kuce, vidosavu, sa svecom u ruci. Bilo je tu jos par incidenata, ali ih ja nisam popamtio. Ne bih ja verovao u ovo da to nije pricao covek koji stvarno nikada ne laze. Odlucite sami.

E Fabianski, treba mi golman za termin, javi se u pvt

убила се због плате хаха јеботе

Zastala je da nabere jagodice, i ostavila je svoju torbu sa celom platom na panju koji se tu nalazio. Posle nekog vremena, ona se okrene, ali nije bilo torbe sa novcem, pa se ubila.

pa jebemu mater ko je video šta se tu događalo. to da je brala jagode i da se ubila jer je nestala plata.
meni ovo liči na ubistvo. hmmm

ahaahhaha ubio je shomy23, dirala mu jagodice

Dajte nešto sočno noćas.

Ol brt meni je najjezivije sa tog subredita što brate ima masu priča iz Crne Gore iz nekog razloga.
Ukucaj Montenegro tamo u searchbar i stavi ono 'only search in this subreddit' i ladno neke od najbolje ocijenjenih su o nekim događajima iz CG... Par puta sam se isparanoisao opasno jer ovo sranje đe ja živim baš izgleda kao da može komotno twin peaks da se snima ođe hahah

dada,onaj milos bogetic,od njega je ona sa narandzom i ona sa sa zenom koja napravi nerealno siroke vpolozaj usta ko da ce da vristi a ne ispuista zvuk i unosi se u face na cm dok to radi...jako su me najezile obe bas sam bio pod utiskom,ali ova prica brate...ova je totalno veci level,ovo je bas onaj teror preljuti,bas bas preljuti psihicki teror+preterano jeziv lik

da brate čitam upravo još nijesam fazon ni 5% pročitao ali već je jeziv lik plastični masni. Ovako ga zamišljam brate, kao Mozgusa jezivog iz Berserka

http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/926/214/67c.jpg