Prijava

Što se mene tiče Banvit je jeban, jer ako ti Tepara ubaci 21 poen, onda brate stvarno.

http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2012/07/tepic.jpg

Tepara: Ako dam preko 20 jebem te. Može?

Nije mi jasan ovaj kup. Svako kolo izgubimo i ja tripujem to je to, ispali smo najzad i onda opet čujem poražavajuću vest da mi i dalje imamo šanse da idemo dalje. Nemam pojma više kako :)

Još jedan turski klub odao počast navijaču Zvezde.
https://pbs.twimg.com/media/B3YjDQtCMAAe6mi.jpg:large

Svaka cast Banvitu i Besiktasu. A navijacima Galatasaraja majke lizu svinjska govna i puse crnacke kurcine, majku im jebem tursku siptarsku. Uvalim im dildo od 50cm u rektum razvaljeni dok im to gleda otac invalid sa groba njihove majke, a drugom rukom im skrnavim 12-godisnje sestre, pizda li im materina ruzna nosata! Oni ce da slave neciju smrt! E Bog ih ubio da ih ubio Bog, i to Alah, Buda, Siva da im bace po 10 prokletstava na familiju do 15-og koljena!!1!

To je zato dzoni što je u ovom kupu teže ispasti nego proći viš kolke godine je FMP igro tamo :)

Moramo nekako da uspemo da ispadnemo. Na dobrom smo putu, ali plašim se da će nas usrati da prođemo.

Ovo je i onako sezona gde ćemo se radovati samo na kraju domaće i ABA lige... :-)

Ovo kao da je Njuz pisao.

Samo da vam kazem da sam odradio i poslednji "posao" sa Pavlovicem, napusio sam ga kurcem (ja njega figurativno, on mene bukvalno), nema sta nisam radio, i dao sam mu ultimatum: NEMA VISE DOK NE POTPISES!

Osladilo se decku usta ga jebem, nako se ni sa ribama nije uziveo.. Uporno mu govorim, jebote zivot, ako ti je ovo dobro, zamisli sta tek radi czt sa 20 godina iskustva al nece da slusa.. Da je nije kresnuo onomad, pa i da ga razumem, al ovako sam morao malo cvrsci da budem.

A sto se tice Metalcahahhahahahahahhahaa

Brat tog Đukanovića je trenutno jači čovek nego cela vaša uprava. Ali to ne znači da će otići u Metalac, nemoj da se zajebavamo.

Pa on je odbio milion dolara od Kineza i pola miliona od Turaka, kakav Metalac, ovo je čist pokušaj destabilizacije, žele da udare malo na sujetu, da Sale pomisli da nije više za druge klubove, već samo za našu pašteta ligu i onda iz inata da ne dođe. Metalac šilji karu, umislili da su klub.

stranica 1001
Dushan1001

slucajnost??? ne bih rekao

brate ako ode u metalatz........

Pa napisao sam i ja pseto "nemoj da se zajebavamo da će da dođe u Metalac", a post sam pisao zbog one druge tvrdnje. Sad se setih naš cenjeni ministar sporta mu je budući zet.

pa ja verujem da nema sanse da se to zbije ali ipak AKO bude umiratju od smeha danima

Kad istekne ova pozajmica grba i imena predlažem da ih proslijedimo Metalcu. TAMO JE PROSPERITET!
Ima da zbunimo i sami sebe kad porazmislimo za koga navijamo.

Meni je još jače što su im osim Pavlovića želje Teodosić i Peković. Nadam se samo da Džejms ima čvrst ugovor sa Klivlendom inače eto i njega u Valjevu.

E dogodine SD Partizan treba da nam predstavljaju Gagula,Tepara i Danko definitivno najsvetlije tačke ove sezone u KK i FK partizanu.

Nego samo me zanima koliko će Tepara i Gagula da jebu Železnika u nedelju!