Prijava

Gazimudo imal de pojačanja?

Jok. Kako stvari stoje, peglamo sa ovim sto imamo.
Eventualno nesto posle nove godine, od ovih sto su ispusili u nekim klubovima, ili nisu uspeli da se uvale u NBA.

Jedino sto se Boa tice, ako ga Kari odjebe, vrv ce mu pasti apetiti pa mozda i pristane na 15-20k mesecno

Ima neki satro prelazni rok za Aba ligase od 21-23 decembra, ako tad ne dovedemo ovog Armsteda, necemo ga nikad ni dovesti

Još Mariću ističe ugovor 22. decembra, lepo kažem ja plej i centar dolaze u ponedeljak brt

Ne pomaze nama ni Pekmen ako nema ko da mu doda. Mada, od kako je dosao Macvan, ide lakse lopta u napadu. Covek je kosarka level 90

Volo bih ja Marica, vrbovao sam ga na tviteru jos prosle godine, al nisam siguran da imamo kinte za pleja i centra, a da ako dovodimo jedno od to dvoje centar ima prednost..

Ma znam, sprdam se. Samo nek dođe neko već jednom da Tepara ne mora da umire 35 minuta

Ma tepara je prodisao od kako je dosao Sasa. Em sto i kad je na terenu mnogo manje umire, em sto mu je sad malo lakse jer Sasa i Macvan odradjuju dobar deo njegovog posla.

Jbg, Tepara cista dvojka mora digra keca, a Dalo nesto izmedju keca i dvojke, vise dvojka. Sutnuli bi mi njega odavno da nema onakve fizikalije al jbg.. valjda ce se isplatiti cekanje..

I Dalo je više dvojka nego kec, štaviše on jeste dvojka nego ima toliko loš šut, da ga guraju na kecu nema drugog objašnjenja, mada sam mišljenja da on može mnogo da popravi ulaz, ima duge ruke, skočan je dosta i brz, može tu da napreduje dosta, treba mu malo više kila u ramenom pojasu da bi mogao kontakte lakše da iznese.

Taj rad, Dalo da je iole sposoban da igra pleja, on bi ga u ovim okolnostima sasvim sigurno i igrao. Pa pogledajte NBA, statisticki najvise belaca je upravo igralo na poziciji pleja. Ne moze crnac da bude mozak ekipe, nije prirodno.

Dalo je talenat al ga boli tuki da napreduje.

Dalo je panj, fizikalije odlične a talenat nula

Slažem se Mlatoni da u njemu nema puno talenta, ali sa fizikalijama koje ima plus nekoliko kila mišićne mase, on može da bude igrač sa vrlo dobrim ulazom, za evropske standarde mislim, da rešava 75% takvih situacija košem. Za to ti treba najmanje talenta, od svih napadačkih elemenata igra.

Gresite, Dalo je najveci talenat ABA lige jos od Dru Gordona.

Ja sve kontam da ce Dalo igrati surnaest godina kod nas

Pa naravno kad je talenat

dalo je mali crnac

Jebaćemo Milove pulene!

МОБИЛИЗАЦИЈА!

Сутра играмо против Будућности И ПРОТИВ НОВИХ ЦЕНТАРА МОЋИ КОЈИ ПОКУШАВАЈУ ДА НАС УГАСЕ. Пали машину!

Ко не верује у ову теорију завере нека се запита одакле ова веза између Њега и Будућности:
http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2014/02/04/SNS-predaja-izborne-liste-8.jpg

Пошто је за сутра делегиран судија Радовић који је доказано више пута примио мито у виду пичке плаћене из џепа челника Будућности, предлажем да ми одрадимо један контранапад и пошаљемо му Газимуда!

pa mislim radovic, samo ti prezime kaze da je poreklom iz crne gore