Prijava

Zapata koji si ti pesimista jebote

Da tilma obavezno odbanovati.Čovek se ubi od pisanja na b92 a kapiram da mu objave tek svaki deseti post.Nezdravo je tolko nerviranje budimo humani-dozvolimo tilmo da ispolji dugogodišnje frustracije bez b92 moderatora

Само кажем да нема потребе да се нешто куробецаш, ломиш мтс картице, радиш фотошопове Кафке и Тумбаса (као распали ГТР) и да трипујеш неку ''ДВА УНИВЕРЗУМА'' причу, него да волиш клуб несмањеним интезитетом и кад је труба (за разлику од неких лол), и да не навијаш за исти ако се фузионише (за разлику од неких лол). Много једноставна прича.

I jebes cigane u maju i junu

Nemoj tako Zapata, pojedini ovde veličaju GTR skoro ko Dula... lool

Dionysio
Nemoj tako Zapata, pojedini ovde veličaju GTR skoro ko Dula

Bolje GTR i Dula, nego cokija i pickoustog :*

e i da

Zaрata
Само кажем да нема потребе да се нешто куробецаш, ломиш мтс картице, радиш фотошопове Кафке и Тумбаса (као распали ГТР) и да трипујеш неку ''ДВА УНИВЕРЗУМА'' причу, него да волиш клуб несмањеним интезитетом и кад је труба (за разлику од неких лол), и да не навијаш за исти ако се фузионише (за разлику од неких лол). Много једноставна прича.

и да трипујеш неку ''ДВА УНИВЕРЗУМА'' причу,

и да не навијаш за исти ако се фузионише (за разлику од неких лол). Много једноставна прича.

To su upravo ta dva univerzuma Zapatinjo :)

S tim što ja nikad nisam rekao da gotivim ni Ćokija, ni Vučića, a neki su s' dignutom karom postovali kilometarske postove GTR-a...

Неки су позивали на убијање гробара да би се дошло до титуле. То је баш онако дно. Километарско.

pa postoje pregotivne zajebancije na gtr-u. mada, ima i situacija kada i bude neprijatno od te neke gistro avangarde.

Za koga Šešelj navija? LOOL

Не, ја сам мислио на оно форсирање приче: они слушају Брену а ми Морисија, на та два универзума мислим.

ШТА ЈЕ ТО КУРАЦ МОРИСИ? Гледам КК од фајнал фора 1997 ал реко ГТР да мора слушаш Морисија јбг, нисам трве.

То ти је овај млад човек, пун патње:
https://www.youtube.com/watch?v=zkodhVhQuBM

Svi ste bre ovde. A na PFC temu niko ne misli... I da se ne uzme titula ove godine u basketu, a verujem da hoće , cigansko slavlje će proći ko uzimanje titule u fudbalu ove godine . Shvatate li da oni mogu da se raduju, al kad u srcu potajno znaš da to ipak nije to , možeš da se dernjaš na tom slavlju kolko oćeš. Uvek ima da fali hemija... A hemija će faliti dok god vas budu silom i fuzijama svevišnji političari gurali. Znam da će sad da mi kukate kao nas su tolke godine gurali ali potajno znate da nisu jer istina uvek izadje na videlo...

Znas zasto penzioner? Zato sto se jebe cijelom srpstvu za fudbal mrtvi vise. I u kosarci se krade, ali u fudbalu nenormalno. U kosarci smo do prije par godina bili u top 5 timova evrope, a u fudbalu nismo ni medju top 500. U fudbalu ne mozemo albaniju mrtvu da dobijemo, a u kosarci smo vicesampioni svijeta. Jel ti jasno sad?

Od kada je došao Pavlović mi igramo slabije nego dok nije bio tu. :D

Ne šalu na stranu, nema to veze sa njim, za to je direktno kriv Dule, njegov glupi ispad, a indirektno nesposobni Gašić, koji je možda najbolji pomoćni trener na svetu, ali vrlo se slabo snalazi na poziciji glavnog.

Pogledao sam malo raspored i ako budemo igrali dobro, a pre svega bez bola u kurcu po 30/35 minuta na utakmici, možemo da pobedimo prve četiri utakmice, a one će odlučivati o plejofu, Šolnok, Krka, Cedevita, Olimpija, sve direktni konkurenti, ako tako bude, vraćamo se u igru, ali isto tako je i vrlo realan scenario da tu prođemo sa skorom 1/3 ili 2/2, a onda ćao zdravo ovoj sezoni.

Da li će ključni čovek igrati sutra, Gagatar naravno? Isto pitanje i za Edu, stim što je ovaj prvi daleko bitniji. :D

Jebem ti ja kljucnog igraca kad je gagatar :D al bolje nego musli priznajem evo

У знак солидарности са Стеваном и као израз незадовољства због аршина који очито нису исти за пантере и авангарду, молим да мој налог буде банован колико је банован Стеванов. Дувајте куру душмани (Газимудо, 3апата и Трућ нису душмани). позз

Братеу ретарде, не мораш да напушаваш људе без разлога. Солидариши се питањем на предвиђеној теми и добићеш казну коју тражиш.

brate ovaj ban je sisanje kurtza klasično glumljenje muda nekog
ne zna da mu odgovori na pitanje pa ga banuje
lool retard