Prijava

sudije se ne pljuju, čudno ??

Мислим да би другари Цигани могли да одјебу са теме и да иду да гледају клипове Тешке речи и сличних емисија где се велича ВОЂА.

Lololo cim Partizan odigra dobro dodje hromozom nesto da kenja lololo

Браво, Гробари. Честитке за повратак у игру за олеј оф, па да се гледамо у полуфиналу.

објективни ћилмо би овде рекао да је можда онај фаул био уз машту суђен лоло

sudije se ne pljuju, čudno ??

Шта те заболе за суђење, опет би промашио испод 140 на кладионици, лол.

Konačno i jedna ovakva utakmica, da mi kontrolišemo i igru i rezultat gotovo svih 40 minuta. Tepić konačno dao šut za pobedu, mada je promašio pre toga tri otvorene trojke koje bi prelomile utakmicu, na plus jedanaest jednu, onda ona situacija kada je Mačvan posle njegovog promašaja mašio trojku i još jedna, ali nema veze.

Sa Duletom ekipa izgleda 5 puta bolje na terenu, i niko me ne može ubediti da bi ovo pobedili sa Gašićem, niti da bi izgubili onu u Zadru sa Duletom, ali opet, sam je kriv. Rotacija igrača mnogo bolja, i mislim da bi morali da koristimo Milutinovića mnogo više, jer je korisniji od Daloa, onog ne moraš ni čuvati kada je udaljen od koša 5+ metara. Minutažu koja je predviđena za Andrića i Marinkovića treba se deliti ravnomerno, jer Vanja možda nema toliko konstantan šut kao Andrić, još uvek, ali ima ulaz mnogostruko bolji, i to se može iskoristiti jer njega ne čuvaju na isti način kao Andrića, upravo zbog toga.

Mačvan bogotac, sa kojom lakoćom igra u napadu to je neverovatno, doduše danas ga je hteo šut za tri više nego obično, pa je to izgledalo još bolje, ali opet ne mogu da zamislim kako bi izgledalo da se upari sa kreativnim plejom.

Protiv Olimpije možda konačno budemo kompletni, pa da vidimo na šta to liči, inače, ima li informacije da li Pavlović preskače i sledeću? Mislim da ne bi trebalo. Za Murića znam da će odlučiti pred meč sa Olimpijom da li ga skidaju tada ili će čekati Cedevitu.

Polako se kotrljamo. Nije još ni blizu plej of. Al zrno po zrno pogača, drvo po drvo lomača... :-)

Tepić konačno dao šut za pobedu,

Pa to je trve Tepic, izgubimo 3 utakmice jer je on psihicki slab, i onda 4. ubode - i neki ljudi ga slave. Oduvek je to radio, i zato ga nikad nisam podnosio, nema mentalni kapacitet za velika dela, i nije igrac koji uopste treba da bude u petorci poslednja 2 minuta utakmice.

i nije igrac koji uopste treba da bude u petorci poslednja 2 minuta utakmice.

Slazem se, treba u odlucujucim trenucima da igra Dalo madjionicar.

A gde je tema o FK Partizan? Uopšte je ne vidim u temama a jutros sam bio na njoj. Izbrisana?

Njadjoh je. I sad je opet "vidim".

Hahahahahah nakrcali smo se pojacanjima hahahahahahaha

Nego da nema neko snimak one uvodne spice za aba ligu, ono dje kinzi ljubi loptu na kraju?

Pa kad ima pun kurac botova i rasnih maloumnika koji mu plusiraju nebuloze koje izlupa po tastaturi. Njegova kosarkaska ekspertiza konacno dobija priznanje sirokih masa.

Muric mora da se ladi jos 2-3 nedelje, Pavlovic rekao u Novostima da ce igrati protiv Cedevite.