Prijava

ahahahahhahaha ako budemo drugi jebote onda treba ukinuti košarku kao sport.

Crvena konjeva mas'
Nešto sam pogledao raspored, mi teoretski možemo da prestignemo Budućnost, oni nam beže tri pobede jeste mnogo, ali nemaju baš lak raspored.

Imaju nezgodna gostovanja Olimpiji, Šolnoku i Cedeviti. Gostuju i Mezi, ali ne verujem da će tu da kiksnu, i na kraju meč sa Partizanom, tu uz malo sreće mogu da se prestignu, ne postoji velika šansa, ali opet ko će ga znati. Nama za to treba skor do kraja 7-0 ili 6-1, ali taj deo je realniji nego da Budućnost izgubi 3 ili 4 utakmice do kraja.

A Voren bi nam doneo mnogo toga, ali pošto neće doći, ne interesuje me njegov potencijalni doprinos ekipi. :)

pre 3 dana

Trebao sam da vas, pičke, upozorim da zapamtite ovaj post. :(

Evo računica je jasna treće mesto nam beži dve pobede bila to budućnost, bila cedevita, opet je teško, ali tada treba da se pokažemo kao najbolji.

Sve zavisi od večerašnje utakmice sa MZTom.

I da, Musli(nator), kako mu leži igra bez pritiska i uz dobrog pleja. Čovek se poigravao sa ovim Planinićem, koji kao važi za dobrog centra u ABA ligi.

http://www.abaliga.com/player/949/Dejan_Musli

NE VE RA!!!

Mišljenja sam da ćete izgubiti večeras.

Imate prenos na Hepiju ko ne zna

Kako Dalo organizuje i ja bih mogao biti plej.

Pavlović pravi sinove Sinovecu, jebe ga u mozak xD

Pa ono bolji smo, ali bilo bi 20 razlike da smo iskontrolisali skok. Dozvolili smo im mnogo skokova, a Tepic je prebrzo usao u licne. Sad trecu mora da pazi da ne napravi licnu. Pavlovic ih pojeo.

Al svejedno smo ni za kurac.

Ubili nas skokom, stvarno, mada uglavnom je bilo na zonu, ali su vezivali i po tri u napadu, što je previše. Pavlović liči opet na sebe, ali on igra toplo hladno poslednjih par utakmica, inače skupili smo samo osam skokova, smešno.

Hajlajt Teparina asistenicja iza leđa. Biće pley od njega. lololo

Pa pazi s obzirom da smo igrali pocetak sezone onako kako smo igrali, sada jos i deremo. Nije ti ovo bas sve sto mozemo. Cini mi se kao da se ni ne gura da bude vrhunski, nego se lagano podize sve. Jebem li ga ne znam, al tako mi deluje. A ovu utakmicu, ako popravimo skok nece biti neizvesna, ako ne, par trojki ih krene i frka. Doduse imacemo kao i uvek jedan veliki pad u igri, al ako tu budu ovi na dosadasnjem novou, resavamo lagano.

Ko zadnji izađe nek ugasi svetlo TODORIĆU PRODO SI SE ZA SITNE PARE TODORIĆU

Zapata mracni jednom za svaki slucaj.

Tepara bog trojke :D

Tepara rej alen lolo