Prijava

Пошто ове теме, које су почеле да личе на нешто, имају прилику да се врате на оно старо, јебање, прозивке и сл, прекопираћу овај текст са друге теме.

Што се тиче спамовања... Ово ће се надаље сматрати спамом навијачких тема и повлачиће бан од неколико дана:

- Док траје утакмица и учесници коментаришу ток, долазим да смарам константно са прежваканим форама, фмп-лименкариневерујусрећи,туђман-хрвати,копи-пејст и тако то. Дозвољено је чак банути и написати пишај по лименкама и тако то, али не и да се досађује намерно глупостима. Дозвољено је и укључити се у причу ако то контекст дозвољава и писати шта је фмп и шта је звезда, ко је основао Партизан искључиво ако је то актуелно на теми. Значи, дођем, кажем туђман био прецедник, кажу ми одјеби, нема расправе, имам две опције: 1. одјебем, 2. будем банован.
- Редовно долазим и смарам са истим причама. Ако ме нико не примећује и не расправља се са мном, понављам исте ствари. То ће исто бити окарактерисано као спам.
- Вређам некога без обзира на то шта вређани ради. Постоје начини да се пријави такво понашање.

На брзину сам ово откуцао, за сад ћемо овако, па ћемо видети.

Da li si ti uopste svestan sta si napisao? Ti bi da odredis nekome kad, koliko i sta sme da napise? E svasta sam video u zivotu, ali ovo je sasvim novi nivo.

писати шта је фмп и шта је звезда, искључиво ако је то актуелно на теми

Pa kako da bude aktuelno na temi, ako si upravo zapretio banom. Truce, ovaj tvoj post je pogresan i neshvatljiv na toliko mnogo nivoa...

Kog smo pleja doveli ovaj put?

Mislim da je to celosezonski aktuelna tema kod nas.

Da li si ti uopste svestan sta si napisao? Ti bi da odredis nekome kad, koliko i sta sme da napise? E svasta sam video u zivotu, ali ovo je sasvim novi nivo.

ок, ово ме насмејало.

Pa kako da bude aktuelno na temi, ako si upravo zapretio banom. Truce, ovaj tvoj post je pogresan i neshvatljiv na toliko mnogo nivoa...

има неколико начина што ми падају на памет. али, да, мало је компликовано да не може свако да се сети, намерно сам тако осмислио правило.

Još malo pa prođe ponedeljak :(

је л' тачно да је ово последњи понедељак? :(

Kolko znam što bi se reklo TREJD DEDLAJN ističe petog.

Truće, što si prestao da korsitiš veliko slovo?

EDIT: Da ne bude spem, ništa od pojačanja. :(

Može da se registruje više od jednog igrača za ABA jer su nama registrovani klinci koji ne moraju da budu registrovani. Mislim to samo navodim da znate a odavno sam rekao da ne verujem da ćemo ikog dovoditi pogotovo ne dvojicu. 4/5 nešto baš i ne treba sem ako nije neki kvalitet ili veliki talenat. Kec je ono što nam je najpotrebnije ali sva je prilika da od toga nema ništa.
Elem mrzelo me da čitam ovo što je Truć pisao pa ako se odnosi na to da ne smeju oni da kenjaju po našoj temi i mi po njihovoj ja sam za, al ovde na našoj temi vala mogu da pišem kolko oću da je zvezda fmp i da se čović vesna šuri ko besna.

A mukica lolo. Možeš to da pišeš i kod nas brt al ne da spemuješ sa tim. Ne da spemuješ ni sa čim, to je poenta.

mukica

hahahahahah

mukicepederu, ajd dođi i piši FMP
zajebavaj nas

Dobro pošto ovo direktorovo nije spem, zar ne?

Ne znam Tucani, ja bih pre dovodio igrača na pozcijama 4/5, po mogućstvu nekog sa solidnim šutom, mada sam svestan da takvog trenutno nećemo naći.

Imamo sasvim dovoljno igrača za kombinovanje spolja: Tepić, Marinković, Milosavljević, Pavlović, Andrić, Murić. Plus Dalo i Milutinović, kojem bi davao šansu pre Daloa, ali ja se ne pitam lolo.

Ispod koša Milutinov, Mačvan, Đumić i Bezbradica, stim da ovaj poslednji služi samo za odbranu, pa ako neko od ostalih uđe u problem sa ličnim greškama ili se povredi biće zajebano. Doduše i Murić ulazi tu u rotaciju.

Sve u svemu, Dule bolje zna od mene šta nama treba u ovom trenutku, i ako bilo koga budu dovodili nadam se da će da ubodu.

Ne znam Tucani, ja bih pre dovodio igrača na pozcijama 4/5

KOji ce nam?
Ne moze Macvan 20 asistencija po tekmi...
A i treba Djumica spremati, potpisao je na 2 ipo godine valjda..
Treba plej, znam da izgleda kao da sad surimo,al desi nam se mnogo puta da moramo da izmisljamo poene.

FKP je dao pare, zasto bas sad nem pojma. Ne bi me cudilo da su govna cekala da se vidi da necemo biti cetvrti pa onda kao evo vam kinta,a kad nam je trebalo da se vadimo iz govana cutali i smrdeli.

Pa ako se Milan Macvan povredi usled izlozenog stresa mozemo da pusimo kitu.

Neko je reko na drugoj temi, da valjda Partizan sledeće sezone šalje dva svoja igrača u Crnu Goru, u Budućnost .

Daloa i Bezbradicu na šestomesečnu pozajmicu

Eto rime niotkuda. A i para za nekog Amero brzog ludog plejmejker crnca.

Đoto
Neko je reko na drugoj temi, da valjda Partizan sledeće sezone šalje dva svoja igrača u Crnu Goru, u Budućnost .

Reko rasni i to kao kruzi po fejsu.

Verovatno jos neka od teorija zavere musavih.

p.s. Ovo sa pravilima na temi je nebuloza. Ako mi mozemo da slusamo i citamo da je DulO svinja debela, da je sve titule ukrao i dobio gepekovanjem e vala mozemo i mi njih da podsecamo kolike im je komplekse nabio pa navijaju za fmp jebeni.

Ne znam gazimudo koji će nam, moj neki subjekivni osećaj. Napisao sam i zašto to mislim. A da ponovim još jednom.

Sve u svemu, Dule bolje zna od mene šta nama treba u ovom trenutku, i ako bilo koga budu dovodili nadam se da će da ubodu.

Nikad na vašoj temi nisam pisao(1 post o pravilima ko ide u EL pre cirka 2 godine), pogotovo ne spamovao zato što to smatram kretenski i onako malo blaže retardirano. Ono vaše ubeđivanje ko je bolji i ćilmove analize koje vređaju intelineciju i blaže retardiranom majmunu su tek priča za sebe.
Na svojoj temi serite o čemu oćete kao što i mi možemo ovde i to je to. Da ima kvalitetnih prozivki pa i ajde al se sve to svelo na ćilmo, hromozom, rasni nivo.

Ma nek su oni samo nama živi i zdravi, nego mi igramo još protiv Mege(biće teško, ali nadam se pobedi), Zadra i protiv Budućnosti.

A Budućnost (glavni protivnik za drugo mesto, mada ako se ovako nastavi, svakako se sa njima susrećemo u plejofu) igraju protiv Krke, i Cedevite (znači rekao bi znatno teži raspored nego nama)

Ipak mislim da će međusobni duel odlučivati da li idemo sa drugog mesta na njih (tu imamo prednost domaćeg terena) ili sa trećeg (sa hendikepom).