Prijava

Koji ce vam kurac plej koji ne ume ili ne zeli da proigra saigrace?

Pa brate Dule i nema manju mesečnu platu od 30 k mesečno to je 360 k godišnje nije to ne neka cifra ako imamo u vidu njegovo znanje. Dule je i pre odlaska u CSKA bio najskuplji član tima, uvek. A te priče za Kecmana trolololo brate meni portir u banci pričao kako mu se Kešelj žali što ga zvezda ne isplaćuje i još mu celu životnu priču ispričao trolololo ja reko jeste brate 100%
To neko sreo nekog i on mu rekao tako nešto, važi.

EDIT: Obrisah sve, ispašće ko glupa provokacija.
poy svim ljudima dobre volje

Gledajuci juce klipove o akojonu i sam nisam mogao da verujem da ga Dule zeli.
Do sad je takve zaobilazio u sirokom luku.
Al sad je taktika jasna. Akojon starter, sa njim nabijamo razliku na 15 poena, onda ulazi Tepic, odrzavamo razliku i eventualno nam spuste do 10 poena, pa opet udje akojon, nabije na 25, i onda Tepara rutinski odrzava prednost do kraja lolo

Ja licno volim ovakve plejeve, prosecnu odbranu bih mu oprostio,al me plase asistencije, ne treba nama one man show

Al cim su ga doveli, verujem da nasi znaju sta ce sa njim. Uostalom, nigde drugde i nije morao da pegla odbranu

Gazi sve zavisi od toga da li ima zelju da unapredi odbranu, kretanje, takticki pristup i ostalo. Nije nemoguca varijanta da zeli da popravi te aspekte da bi sledece godine zabo neki dobar ugovor u evropi. Sumnjam da bi Dule uzeo igraca koji ne zeli da radi na treninzima

Capoone napisi slobodno, ako vec tamo trabunjamo o budzetima sa informacijama koje lebde u vazduhu, slobodno reci sta imas :D
Jbt nismo mi vucicpeder (ne ovaj sa vuke, nego pravi) pa da vas hapsimololo

Koliko su smorili sa ovim ciframa.
Jbg kod nas nije sve transparentno kao kod njih počev od ugovora pa sve do navijača lolo
https://www.youtube.com/watch?v=m9We2XsVZfc

Šta znam brate Gmudo ni Bo nije bio neki asistent, retko kad je on nešto prelazio 3. Dule je jedino sa Vestermanom imao pleja pleja, ostalo su sve bile kombo varijante Vontigo, Milutin Palasio, Rašić, Tepara, Bo nije kombo al nije ni asistent klasičan skorer i to sve na ulaz. Vrv će se ići na isto kao i sa Boom ovaj probija a otpatke kupi Milutinov ili Mačvan(kao tad Marić i Roberts), Milutinov ima sve bolji osećaj za skok u napadu i kontam da Dule to hoće da iskoristi.
Sa razigravačem kad smo pokušali, konkretno sa Ejsijem to i nije baš izgledalo sjajno. Vesterman bi nam na ovu postavu legao ko budali šamar al jbg kad je zalizanom govnetu zinula bulja za pare.

Po klipovima ovaj Akojon je Gaudlok za siromašne

Koga bre ti nazivaš siromašnim alo bre dečko? Saša milion minimum plus lokali po Bgu, Makica 500 k al i stanove, oće čoek da izdaje na mesečnom nivou da šiba kiriju od studenata 1500 evra i živi ko car do kraja života, pije piće u kladži a pare se kote i kote i kote znaš ti šta je 1500 evra mesečno za njega ih bre... Evo sad ovaj kažu ovi minimum 50 k mesečno, pa dodaj da debeli opet neke slike šmeka znači i tu je kanulo debelo. A ti kažeš sirotinja eeeee

Ma gledao neki link okačiše o nekom vašem igraču što je pre 3 godine imao 500k platu.
Nego da se ne vraćamo na to vrzino kolo finansija. Ostavljam vas da slavite dolazak pleja :D

Pa sigurno da ima 500k platu u Kini, nije otišao tamo da igra za klikere. Ali plate u Kini nisu realne na primer, jer niko iz tih liga ne može da očekuje da će dobiti isto u Evropi. U Evropi dobijaš šansu da zaista igraš košarku a ne trpaš trećerazredne kineze do besvesti i nabijaš statistiku. Druga stvar Vilijams je prošle imao 1.3 miliona pa ja opet ne verujem da on dobija toliko kod vas ni blizu toliko, mada i ne verujem da igra za ispod 600 k opet.
I Kinzi je pre povrede ligamenata imao u Evropi 1.2 miliona evra pa je sezonu pre nego što je došao, kad je izašao iz povrede, igrao za 200 k i kod nas dobio isto a sad opet vratio cenu donekle pa igra za daleko ozbiljnije novce.

Kapun misli na Law-a, neko je okačio link sa ESPN-a da je potpisao za 500k $. To je verovatno istina, pominjalo se da je najplaćenij stranac u Partizanu, oko 350k € godišnje.

Tucani brate...evo samo da ti ukazem na jednu nelogicnost bez zelje za nekim prepucavanjem o prezvakanim temama: kinzi peglao 1,2mil pa posle povrede za 200k a nemoguce da vilijams posle 1,3mil(u rusiji koja je skoro pa kao kina sto se plata tice) i problema sa srcem i katastrofalne sezone za 350k?

Aj brate ovako najteza povreda u sportu godinu i po van terena, igra za italijanski znj klub jer niko nece da mu ponudi neki ozbiljan kes i ulogu jer je dokazano podlozan povredama tokom karijere. Odlazi u Unikahu za plej of i ne uspeva nista, jedva da igra . Veliki timovi i def odustaju od njega jer smatraju da je to to. Posle 2,5 godine od povrede dobija ponudu EL tima poznatog po tome sto se igraci posle sezone kod nas dobro prodaju.
Vilijams igrao prvi deo sezone i vise nego dobro u EL timu sa ozbiljnom ulogom i minutazom, spickao se sa trenerom i dobija klupu. Ozbiljna liga, ozbiljan tim pa jos EL tim a ti to poredis sa dve godine odsustva sa terena i igranje u znj zabarskoj ekipi za koju ni Rasic ne bi potpisao.
Ne pada cena za pola sezone za milion evra sem ako nemas 33 godine i zavrsio ti se trogodisnji ugovor pa i tad za toliko, tesko.

ако причамо о транспарентности, миша тумбас је објаснио транспарентност ћокију

(да не качим слику сад, знате сви која је)

I brate Rusija i Kina ne mogu da se porede, u Rusiji ne moze da igra svako u Kini moze. Ruska liga je medju najjacim ligama u Evropi.

Pa Ejsi jes imao tako nesto kao 350 k evra ili tih 500 k dolara, al to je sezona sa Vladom J koji ako je radio za vise od 100 k evo gde sam plus tad smo imali sponzore i istorijski budzet od 3.5-4 miliona jer su konacno ulozili u nas posle F4 i prodali Veselog za vesele novce u NBA. Uostalom tad su se i dugovi napravili i potpisivali besni ugovori sa Cakarevicem za 180 k i slicno.

Objavljeno je i na klupskom sajtu, Akojon je naš!

Uostalom tad su se i dugovi napravili i potpisivali besni ugovori sa Cakarevicem za 180 k i slicno.

Potpisujem. Dugove su napravili u sezoni posle final fora i onoj posle nje. Mislili su da bi Srbija mogla biti zemlja u kojoj se ceni uspeh, a samim tim i ocekivano interesovanje sponzora. Opustili su se i jbg... dodjose na vlast ljudi kojima je logika strana.

Trebali su lepo da puste FMP da uzme titule godinu dve, ovako samo gore rade Partizanu. Nego ce ih opet ocepiti u plej ofu, a sledece sezone ce nesrece iz predgradja potrositi na budzet 20 milki. I tako unedogled.