Prijava

Pa sto se tice KKP marketing je zivnuo, tj daje znake zivota.
Prvo ova tekma, zatim onaj shop (inace otvoren jer je trazena kinta od Crno-belog butika za artikle koji su kosarkaske prirode, a ovi odjebali, odnosno sve pare idu FKPu), a koliko se da primetiti i sajt je malo azurniji i blagovremeniji nego pre.
I drustvene mreze se aktivirale, plus ove fensi grafike sto izbacuju u poslednje vreme..

Nije da je vrhunac marketinga, al do sad je bio klinicki mrtav

ahhahah kako sad izvristah

Objavili na nekoj navijackoj stranici da je neko kupio 500 "karata" onih od 500 dinara (za one koji nece prisustvovati al zele da pomognu) a u komentarima komentarisu kako ce da se te karte pojave kod tapkarosa hahahah

Ajfonu prva tekma u sredu protiv legendi Partizana, kontam da ce svrsiti, zamisli imati takav debi u nekom klubu,

Ma boli njega tuki.

Došao sam do operativnih podataka. Naime KK Partizan je 2011. godine fuzionisan sa KK Igokeom. Milorad Dodik je vlasnik Igokee odnosno sadašnjeg Partizana. Ovo je sve povezano sa Lukom Beograd. Uskoro još podataka i pdf dokazi.

Rasni nista bez eksel tabele.

Jugs čiji si dupli?

Jugosloven123
Mislio sam da svi vec znaju... nego truce kad ce odban lololo

Baš sad razmišljam. Ajfon (i meni lakše tako) debituje pred 6000 Grobara u Pioniru. Jebote debi iz snova! I to kakav. User na prvi znoj u crno belom dresu. Još ako se raspuca, s trebao bi jer su legende blago zaribale , ima odma NBA skauti da ga prate. ;-)

Nego kako prolazi onaj Amer što je isto došao ko veliko pojačanje u Igokeju? aj statističari vidite ima lI vajde u ABA od njega.

Zadnju je dao valjda nekih 35 poena.

Hejslip? Dečko jebe. Beli plej.

Hejslip trpa li trpa, 4 utakmice, 24ppg. Međutim igraše protiv žnj, najjača je bila Olimpija, a njih je pošteno zatrpao, mislim 36 poena. Nije igrao protiv nekog ekstra defanzivca i data mu je velika sloboda u igri.

Ovaj naš Ajfon je verovatno bolji igrač od Hejslipa, mada ne znam, nisam gledao ništa osim jućub klipova, dok sam ovog malo ispratio na TVu, mada bih rekao da ima bolje fizikalije, ovako na osnovu onoga što se dalo videti. A ako Hejslip može da daje koliko daje moje mišljenje(nadanje) je da će ovaj ubacivati oko 10 do 15 u ABA ligi. Mada, neće imati puno vremena za uigravanje do PO, samo Zadar i Budućnost, ali se nadam da je održavo formu od završetka kineske lige.

EDIT: 32 Olimpiji, pardon.

Nije plej Pakle, čovek je klasičan bekšuter.

Jebemmumajku, nemojte da pravite novog Bertransa od Heslipa. :D

Mlatoni, puknucu ti picku kod elpaka
:*

Još mi reci da nije ni belac.

Jeste belac, plej nije.

A za Mlatu, ne pravim Bertu od njega. Samo iznosim ono što sam video čovek zna da ubode trojku, a da bi bio Berta fali mu samo 24 centi. :D

I još dosta košarkaškog umeća.

Mene zanima može li Akoњoњoњoњoњo da zakuca :)

CKM, ma zbog imena, covek je Bredi Heslip a ti neki dan napisao Bredli Hejslip. :) mislim ja sad malo cepidlacim, znamo svi na koga se misli, al svi ga zovu Hejslip, kao ono Bertans - Bertrans.

http://www.abaliga.com/player/2435/Brady_Thomas_Heslip

Vidi stvarno. Glupi Kanađani. Nisam ni provalio. :)

Isto kao i Lamza, Lovrenj... :D