Prijava

Ma kakva naša liga. Slažem se, to je utopija, ja bih isto voleo da ona bude snage ABA lige. I to bi bilo moguće kada bi pare koje se bez razloga pumpaju u fudbal preusmerile na košarku. Tada bi imali i jaču ligu od ABA lige. Međutim, od toga nema ništa... :(

Npr. ove sezone je liga sa 14 smanjena na 12 timova zbog nedostatka novca. Timovi što igraju nemaju pare da plaćaju ove igrače što trenutno igraju redovno, tu ne računam FMP. Ne verujem da neki igrač u celoj KLS ima platu preko 500€ mesečno(Verovtno mala Legenda ima veću :D). Ovo su samo pretpostavke na osnovu stanja u Konstantinu koji je drugoplasirani tim lige, a ako je on u takvom stanju, možete samo da zamislite kakvo je u drugima.

Stanje sa ulaganjem bi se sigurno popravilo da se vrate ABA ligaši, ali bi se klubovi za par sezona prezadužili da bi držali korak sa njima, to je neko moje viđenje.

CKM inače, znaš da je plata igračima u JSL 500e uglavnom? Tu ne računam trojac, nego ovaj prosek od igrača i sl. Imao sam čak priliku da bacim pogled na neke ugovore.

Nisam znao kolika je plata u slabijim timovima mada sam pretpostavljao da ide od 300 do 1000.

Kojom magijom si uspeo da vidš ugovor nekog igrača u Srbiji? :)

Recimo da imam "poznanike" koji su igrali tu JSL, ili igraju i dalje, s tim što je dosta njih (srećom) otišlo u inostranstvo.

Inače, gde god u inostranstvu zabodete, mnogo su bolje pare.

Inače, gde god u inostranstvu zabodete, mnogo su bolje pare.

Naravno da su dobre pare, samo pogledaj koliko naših ima u Mađarskoj i Rumuniji. Rumuni nešto boljim našim igračima daju lagano pet, šest soma evra. U Makedoniji Filip Šepa, MVP finalnog turnira juniorske lige 2008. koji je posle bio u Zvezdi kod Katrija Pešića, ima 2.000 evra mesečno.

boban 13,5+
gaudlok 16,5+
krstić 11,5-
šarić 10,5+
olimpijakos 1
milvoki 1
g. hil 17,5-

edit: imam i spanulisa na tiketu al vidim da ga nema u rosteru

Bogami Riho (ako je ovo tvoj dupli ili sam ja nešto zajebao) biće ovo povuci potegni da ovo prođe.

ko je vidio da se pogađa preko 4 košarkaša, no ja to onako rekreativno da se mogu malo nervirati
edit: promašio sam temu al neka stoji sad, ko mu jebe mater

Pazi Gaudlok je dao 22, to si prošao. Boban je trenutno na 11, to sigurno prolaziš. Šarić momentalno ima šest poena, Krstić dva što ti takođe odgovara. E jedino što ja nikad ne bih igrao na Olimpijakos protiv Dude.
NBA ne pratim toliko pa ne mogu da ti prospem neku pametnu.

Ovo baš i nije tačno. Već sam pisao ovde da bi za Duletov oldazak jedini razlog bio njegovo zdravlje i ništa drugo, a da bi u toj varijanti kao zamena najverovatnije došao Milojević.
Inače Gazi što se tiče linka iz Bljuca odgovorih na Zvezdinoj temi.

Ok. A koji je drugi razlog sto MTS recimo nije produzio ugovor sa KKP?

I da li ce se ova tvrdnja ispostaviti tacnom ukoliko Dule stvarno ne bude trener dogodine (ponavljam se,al eto - u meridianu kvota da ce biti trener 2.5, da nece 1.6, a kladze nimalo ne lupaju) i odmah dodje neki sponzor pa makar to bilo i za 200k godisnje?

Berta izgleda opet sjebao ono koleno :(

Ау брате, то би отприлике био крај његове каријере.

Tako nekako. Bas mi krivo, gotivan brat skroz.

Тако је и против Звезде било...

Мало веселије ствари, Богдан као Кецман:
https://vine.co/v/O3ddgvUUQg2

jel su to najbolji potezi prve cetvrtine mlatoni

Kakav smekerizam je ovo sto se nije ni nasmejao, vrh

Ok. A koji je drugi razlog sto MTS recimo nije produzio ugovor sa KKP?

Sa'cu ti kazem, MARKETING. Ajde bezi gonzo, naravno da je Dule drugi razlog zasto je prekinut VAZECI ugovor o sponzorstvu. Prvi je naravno jos vazniji, da se Partizan oslabi - a koji je bolji nacin od ukidanja finansija?