Prijava

E u kurac i bez prsta i bez kolena. Mada ja mislim da bi Berta i iz invalidskih kolica pogađao.

Bogdanova faca posle koša- NEPROCENJIVO!

Sa'cu ti kazem, MARKETING. Ajde bezi gonzo, naravno da je Dule drugi razlog zasto je prekinut VAZECI ugovor o sponzorstvu. Prvi je naravno jos vazniji, da se Partizan oslabi - a koji je bolji nacin od ukidanja finansija?

Ajde ne kenjaj Džeri. Pun mi je više kurac da ovde pišem neke stvari za koje znam zahvaljujući poslu, a odnosilo se i na to kako je država u nekoliko situacija klala Partizan u vezi sponzora i to još za vreme DS. I onda me ovde neko načeka da mi objasni kako on zna bolje jer je pročitao post nekog veoma ''informisanog'' na ko zna kojim navijačkim forumima ili je još gore video to u Kuriru, Informeru, Bljucu ili nekom sličnom toalet papiru.
Ako vi znate da je Dule razlog zašto je TELEKOM otkačio Partizan, ok nema problema. Ja to ne znam i zato to i nisam napisao ovde. Kada znam neke stvari sigurno, ja to i napišem kao što je na primer plata Mačvana kada se CKM zapitao koliko čovek dobija.

Gonzo, ne moze se biti Vucicevac i Grobar u isto vreme. To je sizofreno cepanje. Svaki drugi post ti je DS. Koga boli uvo za njih, imaju 3 posto. Sta te je toliko strah od njih, ako si dobar sacuvaces posao zasluzen botovanjem kad ovi izdajnici pokupe prnje.

Uzgred, ne radi se ovde o nemanju ili imanju sponzora na politickoj osnovi. Ovde se radi o pretnjama, ucenama i zastrasivanjem potencijalnih sponzora Partizana. Zuti ne da nisu isto radili sa Zvezdom, vec su im obezbedili rekordne ugovore.

Gonzo, ne moze se biti Vucicevac i Grobar u isto vreme. To je sizofreno cepanje. Svaki drugi post ti je DS. Koga boli uvo za njih, imaju 3 posto. Sta te je toliko strah od njih, ako si dobar, sacuvaces posao zasluzen botovanjem kad ovi izdajnici pokupe prnje.

Uzgred, ne radi se ovde o nemanju ili imanju sponzora na politickoj osnovi. Ovde se radi o pretnjama, ucenama i zastrasivanjem potencijalnih sponzora Partizana. Zuti ne da nisu isto radili sa Zvezdom, vec su im obezbedili rekordne ugovore.

Ne znam da li se ti stvarno praviš glup ili si rođen tako retardiran, jer drugačije ne može da se objasni ovaj tvoj post. Ne znam odakle ti to da sam ja Partizanovac, a tek što nisam naprednjak (niti za bilo koju drugu stranku između ostalog).
To kako sam ja zaslužio posao znaju ljudi koji treba da znaju, a to sigurno nije bilo botovanje. Da jeste sada bih bio stalno zaposlen, a ne honorarac i dalje.
Sve u svemu promašio debelo ceo fudbal, sportski rečeno.

To mozda prodje kod tvojih stranackih kolega, ja sam detektor za nazadnjake, namirisem vas na kilometre...

To mozda prodje kod tvojih stranackih kolega, ja sam detektor za nazadnjake, namirisem vas na kilometre...

Retardiran si čak i kao trol.

Retardiran biti nije sramota, nazadnjak jeste. Ogromna. Podrzavati Toni Blera i Bratislava Gasica... Sta je sledece, Ceca ministar kulture?

Aj dodji sa originala picxko

Jugs, pomesao si... mene treba da branis, a napadas pantere i nazadnjake.Nisi valjda takozvani "realni grobar"?
Jesi na Tominoj ili na Acinoj struji?

Retardiran biti nije sramota, nazadnjak jeste. Ogromna. Podrzavati Toni Blera i Bratislava Gasica... Sta je sledece, Ceca ministar kulture?

Ajde još jednom da ponovim pošto imaš određena mentalna ogranjičenja - Retardiran si čak i kao trol. I da dodam, prilično loš trol.

Trolujete na trolovanje trola...

Mante se tih rekla kazala tema... Dajte nešto konkretno za nas daleko od doma svog...

Gonzo, ne moze se biti Vucicevac i Grobar u isto vreme.

Ahahahahahahahahaha

I daj čoveče, ne znam da li si nečiji dupli ili nisi, ali pusti normalnu konverzaciju na temi, ne moraš sve da podvodiš pod mi - oni i ostale gluposti. Dobar je Gonzo, iako navija za Zvezdu, pardon FMP, CZT. :)

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=03&dd=27&nav_id=973825

Inače retko glupa vest, mada sve učestalija na B92.

Željkovi uspesi u neparnim godinama:

1995: Osvojena Evroliga sa Real Madridom
1997: Osvojen Saporta kup sa Real Madridom
1999: Osvojen Saporta kup sa Benetonom
2001: Finale Evrolige sa Panatinaikosom
2003: Top16 sa Panatinaikosom
2005: Treće mesto na završnom turniru Evrolige sa Panatinaikosom
2007: Osvojena Evroliga sa Panatinaikosom
2009: Osvojena Evroliga sa Panatinaikosom
2011: Osvojena Evroliga sa Panatinaikosom
2013: Nezaposlen
2015: ?

A evo ih uspesi iz parnih sezona:

1992 Tripla kruna sa KKPom(kao da je trebalo pisati :D)
1994 osvojio EL sa hoventudom
1996 četvto mesto na F4 sa Realom
1998 treće mesto na F4 sa Trevizom
2000 osvojio EL sa PAO
2002 osvojio EL sa PAO
2004 TOP 16 sa PAO
2006 Četvtfinale sa PAO
2008 TOP 16 sa PAO
2010 TOP 16 sa PAO
2012 četvrto mesto na F4 sa PAO
2014 TOP 16 sa Fenerom

Samo sam hteo da ukažem na količinu gluposti u ovoj vesti. Kako god se obrne Žoć jebe.

Jugs, pomesao si... mene treba da branis, a napadas pantere i nazadnjake.Nisi valjda takozvani "realni grobar"? Jesi na Tominoj ili na Acinoj struji?

Zivim u CG i imam 15 godina, tako da nisam politicki opredijeljen. Ionako ce svaki koji dodje biti jos vece govno... nego nije to tema za ovu temu.

2010 TOP 16 sa PAO

Ovo su trebali da napisu, i u zagradi NIJE PROSO ZBOG PARTIZANA, PUSTIO IH

Veecras u 20h tekma protiv Konstantina. Na Areni prenos, valjda. Na RTS je neka od serija rekordne gledanosti

Isto pitanje i ovde, u slučaju da ne zverate u "našu" temu, možda ste bolje upućeni: prenose li večeras rts ili arena partizan?

BRate pise ti u postu iznad

:D
Nisam čitao teme u poslednja tri sata, pa nisam obratio pažnju.
Hvala, biće valjda, mada ne piše u programskoj šemi, zato pitam.
Edit: da, mlatoni, videh to na sajtu, mada se ne bih jebavao sa strimom ako ima na areni.

Pa mislim da ne prenosi Arena Partizan večeras, ne znam odakle Gmudu da će biti. Arena ima pravo na prenose Superlige ali nema opremu da ih realizuje pa uglavnom rade s RTS-om, ovi njima opremu a zauzvrat dobiju prava za dž i onda prenose iste utakmice.