Prijava

Vise je opleo za proslu tekmu, sad je samo pomenuo delegiranje radovica i belosevica..

Ništa se ne brini, sutra će nakon što povuče tim sa terena, pa se vrati, pa opet povuče, pa se opet vrati, na konferenciji za štampu da kaže da je to zbog katastrofalnog suđenja na sve četiri utakmice, a pre svega na ovoj što je danas igrana. Onda će da se povuče sa konferencije iz protesta, pa da se vrati. I tako.

Macore, to se ne zove psihopatologija i egzorcizam nego kad ti protivnik

odbrana nam je duplo bolja od vase, fizicki smo jaci, imamo duzu klupu...

onda moras da rizikujes ne bi li ti se rizik isplatio. Prethodnih godina smo vas dobijali na kvalitet,sad moramo na rizik tj na ono sto najmanje dobro znate

Jebi ga, ja razumem sto tako igrate i furate tu pricu, ali realnost je drugacija, kao sto se videlo veceras. Nas je u drugoj zakopao skok i losa odbrana, sada kad smo to doveli u red ( skok i vise nego dobar, odbrana djene djene) napad je sam dosao, inspiracija Kalinica i kvalitet Djenke i to je to.

ista prica kao gm: krecu u napad i kao da gledam kako ga pavlovic udara ili tako nesto. Doduse nisam mislio da ce u muda lol

pseto88
Vi bi trebalo da se nadate petoj tekmi

pre 12 sati

Nas je u drugoj zakopao skok i losa odbrana

A nas u trecoj. lololo

Ništa se ne brini, sutra će nakon što povuče tim sa terena, pa se vrati, pa opet povuče, pa se opet vrati, na konferenciji za štampu da kaže da je to zbog katastrofalnog suđenja na sve četiri utakmice, a pre svega na ovoj što je danas igrana. Onda će da se povuče sa konferencije iz protesta, pa da se vrati. I tako.

Jel ti to coki rekao ili ti je Dule javio? Eno ti teme za prepucavanja, ovde bar klk toliko normalne price i klasicno podjebavanje. Sa umobolnostima i kursadzijsko-rasnim humorom tamo na temu.

Samo se ti nadaj da je to bio humor, oni su ozbiljni.

E stvarno aj oslobodite ove teme sprdnjom bar dok je ona otvorena

Највише смо сами криви - бушна одбрана, непостојећи скок, форсирање јебене зоне, Сашин кратак фитиљ... Ал оно што они играју у одбрани је рагби неки, и ако неки пантер спомене њихову одбрану у контексту вансеријске нек ми се напасе муда.

Ал оно што они играју у одбрани је рагби неки

http://gifyu.com/images/a89a05.gif

кмееее кмее дулоооо, ударијо ме бобан по гушу, види крв што ми пустијо кмееее

Браво Боксере, покопао си ме, дај још неки гиф.

Normalno da jesam pojeo bi ovaj svoj post sad ko pačje govno da možeš. Nema više gifova.

А дај још неки плиз, можда преиспитам оно што сам видео својим очима и променим мишљење.

Čijim očima gif gledaš?

Sere Dule, sudije su pustile ragbi, Cigani su skontali da mogu da biju i koriste to uveliko, ne znam što ne kaže svojim krasnim pičkicama OTKINITE IH. Il im je rek'o al' ovi skontali AJDE DA SE PESNIČIMO.
E sad, ako bi naši počeli igrati grubo (na granici prljavog) i onda sudije počele svirati neke tamo faulove TAD IZAĐI PA RECI NE VALJAJU, GOMNA, STOKA. Ne znam šta kenja koji kurac a igraju ko pičke.

I gdje je taj Zapata, jebem li mu sve?

zbog onog klipa kako milutinov faulira non stop bobija prvo sam poluvreme samo u nega gledao. da je fer sudjenje imao bi 4 licne na poluvremenu. nije otvoreno za debatu, ko je gledao video je sto kaze dule. imao je i onaj faul nad njim kao 2+1 a nidje veze sa faulom nema, onda ona pesnica blazica u telo pavlovica u kontri i sudi se kao obican faul... nije ni cudo sto je pavlovic prso posle.

sudije pustile ragbi znaci bas se pogodila utakmica kad su cigani resili da ga igraju da ga sudije dozvoljavaju? oke

Oni igraju prljavo čitavu sezonu na Jadranu i to svi znaju i zna se da im je to dozovljeno, ne znam šta se koji kurac sada beči na to?

fazon znas tejicu cu da dam 3 licne za 2 minuta ali marjanovicu boze sacuvaj.

vujosevic "a u drugoj utakmici a u drugoj utakmici" bila je druga utakmica i posle nje si samo rekao prava evroligaska lol.

inace ne krivim sudije, niti mislim da su oni razlog poraza. kalinic je odigrao odlicno, vukao ekipu. kod nas svi kolektivno podbacili.

onda ona pesnica blazica u telo pavlovica u kontri i sudi se kao obican faul... nije ni cudo sto je pavlovic prso posle.

ти да си гледао утакмицу а не парове видео би да је ментол ударио мачвана и да је суђена неспортска за то