Prijava

И Боби добио инструкције од газде шта да ради (14:15)

https://www.youtube.com/watch?v=tQrwNuDoL_k&feature=youtu.be&t=14m10s

Realno mozete do pete tekme ako im dulo popravi glave...u ovakvim situacijama glava je najbitnija jer kvalitet imaju oba tima.

Mene raduje da smo mi sinoc bili mentalno jaki i nismo naseli na vase provokacije i grubu igru.

Naše provokacije? Pa vi ste igru bazirali na tuči i provokacijama, sudije su kriterijumom to i dopustile.
https://vine.co/v/eztdi99OqFi
Ovo i Bobijevo uletanje u Pavlovića iz čista mira u prvih 5 minuta, verovatno se slučajno desile obe situacije

A kako Kalina kuka kod sudije i moli da dosudi ličnu Joviću kao pička najveća ahahaha

Mene raduje da smo mi sinoc bili mentalno jaki i nismo naseli na vase provokacije i grubu igru.

Pa niste naseli jer ste vodili.
Zato smo mi juce naseli a nismo u drugoj tekmi.

Pa kako da mu sudija da ličnu kad napravi ovako tužnu facu i okice ^_^
https://www.youtube.com/watch?v=MwcjfJMowoE

Realno, prva je CZT krenula u meso. I to ne možete da osporavate činjenicom da je Pavlović ispao debil sa svojom 'igrom' od sinoć. Pogledati prva dva minuta i 'odbranu' Dangubića na Tepiću. Nije Partizan krenuo sa tom agresivnom igrom.

Ali to je legitiman način vođenja utakmice, pogotovo kada imaš dužu klupu. Pa možeš da rizikuješ po kojeg igrača što se faulova tiče. Mi na taj način na primer nismo koristili Andrića, Vanju ili Daloa, a jedan je mogao za to da posluži. Isti slučaj sa Bezbradicom.

Nažalost Mlatoni, šta god istakli za ponašanje njihovih igrača sinoć, Pavlović ih je sve bacio u senku, pa i govedo Blažića. O čijem potezu naravno ni reči.

https://pbs.twimg.com/media/CC9ceubW4AAOKPq.jpg

LOOOOL

ovako ce hrtic na kraju, a pridruzice mu se i mvp, kalina, brane, dzenkins.. jedino mi zao mitra, on bi kod nas postao nba prospekt

Pa mitar je vec nba prospekt jebe vas ko da ima 30 godina

Za provokacije sam se sprdao donekle ironija rodjaci koji vam je aludirao sam na duloa

pa za provokacije je tacno,. provociraju i peckaju i jedni i drugi a uglavnom naseda onaj koji gubi. Logicno, prednost ti daje motiv da nastavis i ne menjas nista, a zaostatak te tera do granice psihicke izdrzljivosti gde samo retki izdrze da se ne ponize, a to su prave legende sporta.
I Pavlovic, on je legenda jer je dosao da guzva limenke i reciklira za dzabe a mogao je da bude kineski car

Covek imao najbolje iskrene namere a vrati mu se tako sto mu se zena zaljubi u cobrin ud :(((( razumite ga ne napadajte ga!4567!1

Pogresna tema jbg nemojte me tuci pls

Jeste dobar igrač, legenda nije. Ne može sebi da dopusti onakvo ponašanje. Osim ako ne pišeš iz sprdnje. Legenda je Bogdan sa svoje 22. Jebao limenke iako su ga tukli kao vola, bez nesportskog poteza.

Bogdan je rođeni lider, Saša nije takav tip. On je za neku ulogu iz drugog plana, kao prošle sezone kad je Bogdan bio prvi izbor u napadu. Sad se od njega očekuje da nosi ekipu a on ne može zbog godina/fizikalija/loše fizičke spreme/mentalnog sklopa i to mnogo utiče na njega da bude ovako nervozan.

e ali vrh su mi ove prozivke "njegova zena, ko mu jebe zenu, zenu mu jebe ovaj gde mu je zena" msm koga boli kurac za njegovu zenu? jel to coki naredio zbog vesne da se pominje?

kad smo vec kod toga jel cigane boli i kad vredjamo cokija? msm ocigledna stvar

Bogdanu kapa dole ali bez zezanja. Osim onog ekscesa sa neigranjem za repku(a i to verujem da mu je guru rekao da kaze) decko je normalan a igrao je kao zmaj.

Ovom govnetu ne bih rekao bravo taman da zaigra za srbiju dovede nas do finala na ep i tamo naspe spancima 71 poen

Janpi brate nisu prozivke stvarno mu je jebo zenu

A nisi svestan kolko me boli kad prozivate cokija a pogotovo vesnu PLS STOPH

pa tako je pseto, gledaj tamo komentare. vise komentara o jebanju necije zene no o tome da vam klub ugasen, to ti govori valjda nesto

Bogdanu kapa dole ali bez zezanja

Da kapa dole ALI KAD JE BRE NEKO IZVEO ONOLIKO BACANJA ZASTICEN KO BELI MEDVED DAJ BOZE NASEM BOBIJU TAKO DA SVIRAJU SVAKI KONTAKT JEBO GA DULO VIDECEMO KAKO CE DA IGRA KAD ODE IZ PARTIZANA JEBO VAS ON I NJEGOV NESPORTSKI POTEZ SIMULIRANJA ORGAZMA PO NAMA DELIJAMA PANTERIMA