Prijava

ameri imaju onaj izraz butthurt
gazimudo decxko sto si toliko butthurt?

Butthurt u smislu boli me dupe ili butthurt u smilu pain in the ass u smilu davez?

Ako je ovo prvo drago mi je da komuniciras sa nekim za koga te boli dupe, a ako je ovo drugo onda mi je drago sto ti bar nesto uvaljujem u dupe kad vec ne mogu kurac

Млатони
Bogdan je rođeni lider, Saša nije takav tip. On je za neku ulogu iz drugog plana, kao prošle sezone kad je Bogdan bio prvi izbor u napadu. Sad se od njega očekuje da nosi ekipu a on ne može zbog godina/fizikalija/loše fizičke spreme/mentalnog sklopa i to mnogo utiče na njega da bude ovako nervozan.

Po ovakvoj igri i ponašanju Saša nije lider, to je definitivno. Ali je on prošle sezone na dosta utakmica vukao ekipu kada ostalih igrača nije bilo na terenu. Pa protiv Cedevite je onaj nesrećni meč odigrao nerealno. Kao i par derbija i nekoliko EL utakmica. Mada je evidentno da čovek nije u formi kao prošle godine, i da za to može da zahvali samo sebi, sa nećkanjem oko toga gde će. Mislim da je čovek nervozan jer ne može da uradi ono što je mogao prošle sezone, tj da uhvati tu formu. Od kada je došao sve ima neke poteze koji ne priliče košarkašu tog kvaliteta.

Mislim da bi da je u adekvatnoj formi bio lider ekipe, bez problema, ali s obzirom da nije u vrhunskoj formi, on sebi nabija nervozu, i jeste lider ekipe ali u negativnom smeru.

dobro bre prso covek jednu tekmu, gurovic je plakao jos na zagrevanju.

Da kapa dole ALI KAD JE BRE NEKO IZVEO ONOLIKO BACANJA ZASTICEN KO BELI MEDVED DAJ BOZE NASEM BOBIJU TAKO DA SVIRAJU SVAKI KONTAKT JEBO GA DULO VIDECEMO KAKO CE DA IGRA KAD ODE IZ PARTIZANA JEBO VAS ON I NJEGOV NESPORTSKI POTEZ SIMULIRANJA ORGAZMA PO NAMA DELIJAMA PANTERIMA

pa to sto su ga sudije stitile ili ne(zavisi sa koje si strane) nema veze sa njim, njegovim igrackim kvalitetima i ponasanjem. Simuliranje orgazma nije nesportski potez nego covek izvalio sta radi i izbacio to iz sebe.

Moras prihvatiti da neki od nas ne gledaju sve kroz navijacku prizmu, ozbiljno ti govorim sada.

ja ozbiljno govorim jer si i ti bio u grupi koja je govorila "kurac bi nas pobedili da ga sudije nakon one izjave nisu stitile ko belog medveda"

to govori o tome ko gleda kroz navijacku prizmu a ko stvarno ceni njegove kvalitete. Za trojke sa 8,9 metara sudijska pomoc ne postoji, al vama je ocigledno bitnije da je sutnuo 21 bacanje iako loptu ne ispusta iz ruku.
Vama npr ne smeta kako to da ceo tim izvede samo 6 , od cega 2 bacanja u poslednjih 8 sekundi, tako da i tu ne bih komentarisao navijacku obojenost

SILOVO SI ZVEZDU BOGDANE!!! BOGDANE!!! BOGDANE!!!

VRATI KONJU GLAVU MAČVANE!!! MAČVANE!!!! MAČVANE!!!!

Inače najjači utisak ove sezone ABA Lige mi je to što je prenosio Sport Klub, arenu nisam imao, nisam mogao da pratim redovno. Naravno i najavna špica, ono kad se čuje iza "svuda grmi okolo" pa ide "slavni klub". Tako je bukvalno i bilo, Zvezda je gazila, cele sezone se priča o tome da je došao taj trenutak. A partizan, slab, anemičan ali ipak slavan, polako skupljao Mačvana, Pavlovića, Gagi kapiten se oporavio, Akojona downloadovali i sve se na kraju svelo na derbi.
Hoću da kažem; nemojte tuzhni biti, sledeće sezone bitje bolje...

ja ozbiljno govorim jer si i ti bio u grupi koja je govorila "kurac bi nas pobedili da ga sudije nakon one izjave nisu stitile ko belog medveda"

nisam rekao da bi nas kurac pobedili ali da sam isticao cinjenicu da je bio zasticen kao beli medved-jesam.

I opet ponavljam da ne vidim kakve to veze ima sa mojim misljenjem o njemu pogotovo sto sam kada sam to misljenje iznosio napomenuo situaciju sa odbijanjem igranja za reprezentaciju.

Pametno, Pavlaka na klupi.

Koliko glupih sitnih grešaka u napadu, majko moja.

Jebe Pavlka, ne vadi. Ali nas. Valjda će se opametiti do kraja meča.

Видим ја да ће Дало да нас вади на крају

Al ih kenjaju trojke, mamu im jebem

ДОБИЈАМО БРЕ ОВО БРЕ АЈМО ОНИ СУ НИШТА

Umorni smo, tesko mi je da gledam kako se muce. Pola tima nema zamenu.

Pomoyimo yveydi da i ona oseti chari champijona barem na jedno "yveydino proletje" :'(

Ono shto nama znachi malo, nekima mozhe da znachi mnogo :'(

Preradom pehara u staro gvojze od strane "Tzeeganah", i prodajom istog NeBojiSe NeBojSha Čović Chokee moći će da kupi novi ram za svoje naočari.

Pomoyimo im, budimo humani.

Najgore je kad ovako počnu digraju kao pičke. Poserem se ja na njihovu igru u kompletu.

Jebem majku u pičku i Pavloviću i Duletu što ga drži retarda na terenu, mrš sa njim na klupu, koji kurac, ako je ostao digra nije Bodiroga da moramo trpiti kurcobolju njegovu

I navijači ko pičketine jebem im mater KURVA JE CIGANSKA mrš mamu vam jebem narkomansku od toliko pjesama oni pjevaju govna

I Todoriću jebem mamu jer je pička, ima milione a nije sposoban ni sudije da kupi jebem mamu usta