Prijava

Pa nije da je prvi put. I 2013 su mu nudili ugovor. Kao i Bogdanu.

gonzo

Драгану фмп понудио 350к за следећу сезону

Nisam čuo za ovo.

Cudi me, Informer je obicno dobro obavesten.

Cudi me, Informer je obicno dobro obavesten.

Mongoloidu slobodan si da odjebeš od mene.

Ove godine mađija malo omanula. Dukija jebo šećer. Al ne sumnjam da će uskoro opet mađije bit...

Za Milutinova dosta zainteresovanih. Nasi valjda hoce minimum 500k da uzmu, jer toliko mozemo da dobijemo ako ode direkt u NBA, a bice na draftu..

Valjda najkonkretniji Armani

Znači definitivno nam se raspada ekipa na kraju sezone. Ako ode Milutinov ne verujem da ćemo praviti konkurentan tim. Mada je on još zelen za NBA. I pitanje je da li će moći da igra tamo.

Pa ko sve ide na kraju sezone?

Macvan, Pavlovic, Milosavljevic, najverovatnije Milutinov, Muric ako neko ponudi pare. Tepicu isto istice ugovor, ja bih voleo da ostane da bude novi Pera Bozic

Znači ostaju nam

Dalo,Kuzeloglu(osim ako mu, a vrv oće ne dokurči ne igranje),Milutinović,Bezbradica,Đumić,Marinković i još neki omladnici?

EDIT: Pa ako je tako od odlaska ovih možemo da dovedemo par domaćih prosečnih igrača i nekog, ali stvarno dobrog crnju iz Amerike.

Mozemo kurac, samo za Milutinova i Murica moze se uzme kinta.
Ostali idu za dz

Tesko da ce milutinov u nba

Milosav je(moje misljenje) najbolji u kkp ali ne verujem da bi dosao kod nas mislim da nije taj tip coveka. A i coki to zna samo vas malo poprckuje verovatno. Ako su mu ponudili ugovor uopste

Aha, ako je tako onda možemo da dovedemo samo par domaćih prosečnih.

EDIT: Kojima je životni san da zaigraju u crno-belom dresu.

EDIT2: A takvih, ima dosta.

Ne sumnjam da je ponudio coki. Ne znam sta je tu sporno.. Istice mu ugovor, menjace sredinu, CZT evroligas, kinta duplo, igrac dokazan i odlican + domaci..
a to da li ce Milosav da prihvati, to je vec druga prica.. Ili bolje receno bajka.
Kapiten KKP-a da za sledeci klub izabere "Zvezdu"? Pa ne bi otisao ni u onu pravu,a ne u ovo cokijevo smece. .Covek ima mozak, seca se on u kakvom je zelezniku igrao..

I da, manite me price o sledeceoj sezoni, dajte da ovu domacicu odigramo kako valja, pa ako uspemo da odbranimo titulu,ako ne jbg

Gazi sada teško možemo odbraniti. Nemamo opet pleja a Dulo nema više madjije. Istrošio. To je to za ovu sezonu. Drugi.I to nije loše kolko su nam loše finansije. To je moje logično razmišljanje.

A sad razmišljanje iz srca: JEDVA ČEKAM DA SE OPET RADUJEMO TITULI! JEBI JEBENI FMP . SAD KAD SE OPUSTE NAGUZI MUSAVE I 14. U NIZU DA SVI ZAJEDNO PROSLAVIMO!
UZALUD TRUD, DŽABA VAM SVE...

gle slučajnosti da je baš pred fmp lol

Lol najureni iz kls