Prijava

Samo ćemo čitati kur'an pred svaku utakmicu.

Pozz

Samo nemoj da nas nazivaš turcima. Glupo je. Sobzirom na "Delije".

сад имамо разлог да и на дербију бацамо свињске полутке од преко синдиката на терен

Stani Dzoni, reci mi ovo, ako ga već gotivite zbog svih tih trofeja, a zadnje 2 godine imate kurac od trofeja, ništa, zar nije bolje reći "dulo majstore, evo ruke, red je malo da iskuliraš, budi zamenik počasnog predsednika (lol)" nego IMA DULO DA BUDE TRENER MAKAR NE OSVOJILI NIŠTA JOŠ 30 GOD JER JE PRE 5 GODINA DOGURAO DO F4!

A i to "volim ga ko ćala", ajd stavi ćala da bude trener, ako je to bitno, valjda gledaš trenera koji će da uradi nešto, ne biraš ga po sistemu "dobar je dečko". Nije mi rezonski da hoćete da ostane zato što ga volite ko ćala, zato što je nekad nešto osvajao, i sl. Valjda je ovo KKP a ne "klub poklonika duloa vujoševića".

*da ne bi opet počeo gayimudo da napinje jebe mi se hoće li ostati ili otići, nek vam ostane kad toliko volite, samo pričamo.

Ugasio nam je arhirivala. Dosta za legendarni status. Tacka.

Zamisli da Covic isto uradi nama sa svojim FMP-om. Stajao bi Dionisijo u redu da mu kurac popusi. A doneo tek jednu titulu FMPU. Legenda.

Jebace vam Dulo i FMPA.

Vi ne kontate da je Dulo stručnjak jer niste stručnjaka imali zadnjih 50 godina (izuzmimo Pešića, njega ste otjerali jer nije imao pojma xD).

Oh, zašto dozvoljavate da se navijači-preletači sprdaju sa vama?

Stani Dzoni, reci mi ovo, ako ga već gotivite zbog svih tih trofeja, a zadnje 2 godine imate kurac od trofeja, ništa, zar nije bolje reći "dulo majstore, evo ruke, red je malo da iskuliraš, budi zamenik počasnog predsednika (lol)"

Ima logike to što kažeš, ali jebem li ga ima i ona druga strana. Ispada da samo jednu sezonu čovek nije uzep trofej, a uzeo ih je ne zna im se broj i odmah kao mora da padne glava. OK, jeste da će nam zbog njega biti veoma problematično u klubu, ali govna bi mi bili kada bi tražili da ode.

A i to "volim ga ko ćala", ajd stavi ćala da bude trener, ako je to bitno, valjda gledaš trenera koji će da uradi nešto, ne biraš ga po sistemu "dobar je dečko". Nije mi rezonski da hoćete da ostane zato što ga volite ko ćala, zato što je nekad nešto osvajao, i sl. Valjda je ovo KKP a ne "klub poklonika duloa vujoševića".

Ma dobro, to sam samo izraz iskoristio tako, al znaš na šta mislim. Garantujem da ni vama ne bi bilo drago da vam nekog toliko trofrjnog iz vaših redova koji je uradio toliko mnogo, razvlače neki govnari političari i da se preko njega svete klubu.

OStaje ono, govna smo ako tražimo da ode. Ako on odluči sam, neka ide.

A pritom što napisa Skočimiš. Dule Vujošević je ogroman trenerski stručnjak.

Crvena konjeva mas'
Ja te sada majke mi ne razumem. Znači dao bi da se klub ugasi, ali ne i da se smeni Dule i da klub nastavi sa funkcionisanjem? Nikada ne bi trebalo staviti jendog čoveka ispred kluba bio to igrač, trener ili funkcioner, niko nije veći od kluba.

Hocu da kazem da ako jedan funkcioner , igrac ili trener nije veci od Partizana onda nece jedan vucic diktirati da li Dule treba da ode ili ne.

KOja je to filozofija, niko nije veci od kluba pa cemo da pristanemo na ucenu pickoustog da ce nas ugasiti ukoliko DUle ne ode, a ako ga smenimo, pretvorice nas u nizerazredni klub cisto da se moze reci da nas je zvezda tih sezona tukla i kao dominacija ovo ono.

P.S. Ponavljajte ciganima svakodneno, posto i dalje vrte pricu o nasem guranju od strane DS, da su za vreme tog DSa za 4 godine dobili 20 miliona evra. Sa tim parama KKP bi bio sampion Evrope

pseto88
A sa crno se slazem tj slagao bih se da navijam za partizan ili da smo mi u vasoj kozi, totalno normalno

Matori, vi velicate jebenog robija u fudbalu kome je najveci uspeh u karijeri pobeda protiv trabzona u gostima ili remi sa azerbejdzanom protiv hrvatske, a coki vam ne smeta samo zato sto je doveo neki klub sa imenom zvezda u situaciju da napokon skine partizan sa trona, vi ne da ne da biste obozavali nekog kao sto je Dule, nego biste verovatno vise puta pominjali njega nego tokio i bari zajedno.

bitno da vi cokiju ne date da ode iz KK. A treneri i igraci su prolazni.

A te price o generalizovanju kako nemamo mozga i slusamo gurua, slobodno pricaj na ciganskoj temi, tamo se razvija taj hijena stil, ipak si navijac i to vatreni kluba koji nije tvoj samo zato sto je coki tako reko.

Ne sporim da vam je "prirastao srcu". Ne sporim da ne merete bit ravnodušni, al (neki, ne svi ovde) toliko patetišu, čuj mene kenjaju, da je nereaaalnoo.

Ja mogu da potpišem da ga ne bi "razvlačili" i sklanjali ni uprava ni Vučić (mada sumnjam da se vucko toliko upliće u sve, od kad su mu jebali mamu kad je došao sa Džajom u FKCZV), da namerno ne serenda sve protiv njih. Ne ulazim što serenda, da li je u pravu, da li je alibi, da li je jednostavno lud nije bitno.

Dal bi ti, ili bilo ko, činio nekom ko te otvoreno svaki dan jebe kako stigne?

U profesionalnom sportu nema stalnog radnog odnosa, jasno vam je valjda toliko, to što je prvo dulo pa klub, je druga stvar.

Al opet kažem jebe mi se, radite kako oćete.

On serenda protiv njih, naravno, a sigurno ga onaj hoće maknuti jer znaš i kapiraš koliko je tašt i koliko je nenormalan, pa mu je sada da ga skloni kako zna i ume.
To si dobro napisao. "Prirastao srcu". Jebiga, jeste stvarno. E sad, ne bih ja dramatizovao ako ga smene, ali ja to ne bih želeo i krivo mi je. Neka bude kako bude, ali na kraju krajeva ako i ode, voleo bih da Partizan bude taj koji će postavljati ljude kod sebe u klubu.

Kako god okreneš, ako i ode, sačekamo da prođe oluja pa ga vratimo :)

Cime se vi zamlacujete...

Odmah sam proverio jel ima definisano zamlaćivati

E ja sam malo smekšao. Igram onaj Hoologansgame i da vidiš tamo kako smo se cigani i mi brzo složili. Nema tu nešto međusobno da se bijemo i prozivamo. Kada ima hiljade dušmana odma smo zajedno. A pošto smo se složili odmah, mnogo smo jaki. Pa sad sam se malo odvikao od prozivanja :)

Imate li vi sta pozitivno da kazete za Duleta, strucno?
Zajebite vise tu patetiku i teranje uz kurac Vucicu "on oce da ga smeni mi ne damo". Zasto ne date? Sta je to pozitivno kod njega?

Raspravljao sam se ovde sa Dzonijem, mislim, oko Duleta i pre godinu-dve, oko iste stvari. Covek je, sem sto lozi i udara u tu zicu "svi nas mrze aaa paranoja", prevazidjen. Nasi bekovi imaju dve akcije za njegovog mandata. Izlazak iz dva bloka, sa sutem iz poluokreta i ono "zatvaranje lifta" sa 5 i 4.
On covek ne ume da igra bez centra, i to je to. Cela poslednja sezona, baci Macvanu ili Pavlovicu pa sta uradi. Neko ce reci tim je bio sranje, ali posao trenera je da smisli neku akciju. Mogu i ja sesti na klupu i dati dvojici najboljih da se igraju.

Drugo, odnos prema medijima. Svi se mi busamo u tu velicinu kluba za koji navijamo, kako smo avangarda, neprevazidjeni, ostajemo da pevamo kad izgube itd. A na konferenciji, on izadje i opali po sudijama, vlasti, publici svemu - sem sebi. Nijednom covek nije rekao da je protivnik (konkretno zvezda) bio bolji, da smo nadigrani, da je takticki pobedjen, da je pogresio u selekciji startera, kasnom zvanju tajmauta.. Nijednom se nije izvinio za svojih zilion tehnickih gresaka, koje kostaju taj klub za koji posle skupljaju pare po ulici. Tuce se u tunelu, davi najjaceg igraca kog smo imali u zadnjih par godina, stipa sudije. Kako to mozete da opravdate?! On meni smeta jer predstavlja klub za koji navijam na nacin na koji ne zelim. Jebe se meni za Vucica, ja imam problem sa Dulom vec godinama.

Nisam neki fanatik, i to niko nije veci od kluba mi je simpaticno, ali ne podnosim bahatost. Kao da je to njegova prcija da vedri i oblaci kako mu se digne. I cim je frka, izlazi na neke konferencije mimo utakmica, treninga ili cega vec i prica o stvarima irelevantnim za struku. Dosta ustvari bole me kurac, nisam ni trebao dolaziti na temu, samo se iznerviram.

I mene opako nervira to što sere u medijima ali ne možeš reći da ne zna posao.

Al jebiga nije on kriv što naši krenu akciju i onda Dalo retos mali volim ga al je retos ispadne mu lopta i onda blene ko retard u Duleta. I što okrenu finu akciju, pik en rol i onda Tepara izvuče korak na trojku i opali ciglu u vrh štoperice na tabli. Pavlović igrao kako mu se kurac digne, ako hoće onda i prođe, al većinu nije hteo jebiga, nešto srao, dizao ruke i mrštio se.

To što je davio Bogdana jebiga, nije neki fazon i preružno je ali taj Bogdan je urnisao komšinicu sam samcijat i kasnije je jebao i u repki i evroligi. Ne znam koliko si imao priliku da budeš sa profi timom tokom dužeg vremena ali svaki trener provodi sa tim igračima po čitav jebeni dan. Što na treninzima, što idu na kafu, što idu na časove, što idu u teretane pičke materine. Stvara se tu malo viši odnos sem onaj što se vidi na teveu. Nije on tu samo za vrijeme utakmice i eto on njega udavio vau mrzi ga. Ja se kladim da ga voli najviše na svijetu al jbg, ponijelo ga. Nije valjalo, ružno je ali nije imao namjeru da ga ubije kao što su to predstavili mnogi.

Nije Dule cvjećka, mnogo mu se može zamjeriti štošta, ali jebiga trenutno ne možemo naći stručnjaka koji može od mladih i nepoznatih napraviti nešto. Jbg, Obradović je zauzet. Istina, od kako je Vlade otišao u solo vode mi centre nemamo, čovjek je radio vrhunski sa njima, ali mora se prilagoditi situaciji. Bilo koji drugi trener da dođe reći će JA NE MOGU RADITI SA OVIM GOVNIMA, DAJTE MI POJAČANJA a para nemamo. Ako i dovedemo pojačanja to je znači definitivni katanac sljedeće sezone. Treba Duleta istrpiti i ostaviti tu gdje jeste, još da mu nađemo nekoga ludog portparola koji će ići okolo i jebati majke svima da Dule može raditi ono što najbolje zna a to je stvaranje magije.

Jbg, da je uprava bar 3 puta izađla u javnost i rekla PA JEBIGA LJUDI DOKLE OVAKO Dule ne bi morao srati toliko. Al lako je biti đeneral poslije bitke.

Matori, vi velicate jebenog robija u fudbalu kome je najveci uspeh u karijeri pobeda protiv trabzona u gostima ili remi sa azerbejdzanom protiv hrvatske,

ахахахахахахахаххахаха па даааааааааај