Prijava

Nema više para kao pre deset godina, čak ni kao pre pet godina. Sadašnja Srbija jednostavno nije u stanju da iznese dva vrhunska kluba. I što je još bitnije, ne radi se samo o novcu, radi se o uticaju u sportskim organizacijama, " preporukama" i ostalom. Trenutno je Zvezda ta koja drži primat. Razlog zbog kojeg Partizan nije zadesila Zvezdina sudbina to jest gašenje, je isključivo logistika bivših legendi koje prave transfere i drže ga u životu. Jedan Divac vredi za klub više od sto Čovića.

Nemoj misliti da je Čović bitno drugačiji od Todorića i Danilovića. Iste stvari on pokušava poslednje dve godine sa otimanjem igrača. E aad, zašto Milosavljević, Milutinov, Gagić i pojedini nisu Vujanić i Tomašević nije pitanje za mene. Jedino što je uspeo jeste da iz čiste obesti i mržnje upropasti karijeru malom Novaku, eno ga raspada u Rumuniji.A na putu je da isto uradi malom Rakićeviću. Nadam se da će bar Dangubić postati nešto.

истина је о партизановој доминацији, тада се радило јако добро, екипа је увек била једна од спремнијих у ел. у сезони кад се отишло на ф4 играчи који су често вукли повреде су играли по 35 минута без проблема. цела екипа, стручни штаб заједно са докторима и физиотерапеутима је радила на највишем нивоу. после је дуле прсо, јбг, и имали смо то што смо имали. исто се тако сад озбиљно ради у звезди, играчи дају максимум и то је дало резултата. да ниси ти можда збуњен што посећујеш превише навијачке форуме, па чујеш једну причу на једном, па скроз другу на другом и сад не можеш такве информације да обрадиш?

Osim vukajlije ne pratim nijedan forum, samo mislim da ipak nije sve ni crno ni crveno belo. Ne branim ja Čovića, ali rezultate poštujem. Mislim da su Vesić i Žika Pauk nešto kao Vazura u fudbalu, uvedeni u klub da razjebu sistem i izvuku pare, a pritom veze sa strukom nisu imali. Dakle, ne kažem da se u Zvezdi sto posto radilo kako treba, samo kažem da ako je uvek Partizan bio u potčinjenom položaju ne bi to trebalo da mu pretstavlja problem ni sad. Priznaćeš da ipak ima logike?

Izvini prijatelju ne verujem da je ikad neko rekao da je Partizan bio u potčinjenom položaju, samo da nikad niko osim Vučića nije držao ponoćne konferencije, poklanjao dresove kluba umesto reprezentacije stranim delegacijama, slao avion vlade po trenera i dovodio strane delegacije na stadione pojedinih kubova... Ustvari lažem za ovo poslednje, dovodio je Tadić Putina, pogadjaj gde.

проблем је што се превише бавиш глупостима (чуј, потчињен положај) и занемарујеш спортски моменат. играче, стручни штаб и озбиљан рад који освајају титуле и праве резултат.

Taj sportski momenat je bio i 2015. pa je titula izgubljena, zar ne? Bio je tu Dule (doduše, za izvesnim zdravstvenim problemima), bio je tu i jedan izuzetno jak sastav (mada je ipak bilo predstavljeno kao najgori u istoriji) pa je titula izostala. Znači, spinovanje. Vučić je na vlasti od 2012. a Zvezda uzima titulu tek 2014/15. Ako nam je toliko naklonjen, što nam nije odmah obezbedio da se ne zlopatimo? Zašto Danilović nije izašao i rekao toliko i toliko je Partizanova zarada, toliko i toliko smo potrošili, dužni smo toliko i toliko jer jebi ga rezultati koštaju. A ne ovako funjarski, mi smo magovi pravimo pitu od govana, ali nam ne daju para ni za ta govna. Jer ekipa koja najebava nema u sastavu Mačvana, Pavlovíća, Murića (ok, usporila ga povreda) i ostale nego ima Drču, Nešovića, Nedovića sa 17-18 godina i slično. Kad je Cibona najebala glavni igrač je bio jedva punoletni Šarić, a ne prekaljeni Pavlović. Dakle, Partizan je i sad dobijao pare, ali je i Zvezda stala na noge, pa se dalje nije moglo.

хахаха, јој. али уопште не посећујеш навијачке форуме.

Misli šta hoćeš. Nebitno.

пробај да изађеш из тих апсолутних категорија, као ако вучић плаћа, осваја се титула, па како је онда могуће... ако ви мислите да је дуле доносио титуле, како онда... ако партизан нема пара, па како онда игра овај... дуле није доносио резултате, већ стручни штаб и екипа на терену. паре нису довољан услов да неко буде најбољи. партизан нема пара да доводи играче, доводи само оне које зајебе пошто нема играча коме није остао дужан добре паре.

Kako je u Šapcu?

Продужили смо уговор са Телекомом.

http://www.kurir.rs/sport/kosarka/leo-vesterman-napisao-dirljivo-pismo-vujosevicu-bio-sam-i-ostao-tvoj-najveci-navijac-clanak-2458633

Kad ovo neki igrac napise Deju Radonjicu ili coravom ja ne gledam kosarku vise. Ne mora stranac, moze i domaci

одлично отворена утакмица

Zlata vredna pobeda, liga ce biti jebeno ujednacena i svaka pobeda na strani je odlicna stvar. Prosle godine smo prvu pobedu na strani imali na prolece fazon, pa umalo ne udjosmo na final four.

Vidi se da je tim nov, icice samo bolje jer 20 izgubljenih lopti je neuigranost, a ne neznanje. Raduje odbrana u pojedinim delovima.

OGREJACE, OBASJACE SUNCE IZNAD HUMSKE ULICE...

Kakav hrljuš je ono bio jebemti
Ratkovica doktor, crnci prevare od igrače

Е, најгора утакмица. Ја не могу да верујем да смо ми довели оног Пота. Лик отеран из Металца јербо има две леве руке, две леве ноге и леву главу и такав играч сад има неку улогу у Партизану? Јебем ти, како смо пропали. Па ни Врапца оног нисмо отерали...

57 58, ovo čak nije ni smešno

Uuuu jebemo kvalitetno MZT. 23 razlike na poluvremenu. Igra ima i glavu i rep. Fali mase na petici, nećemo se proslaviti ove godine ni u ofanzivnom skoku, ali konačno imamo dva krštena pleja. Ratkovica bolji asistent Hečer bolji košgeter. Džikić je jedno vrijeme u petorci imao obojicu, ne znaš odakle puca. Robinson je po svoj prilici promašaj što uz Vrapca i Koprivicu daje trojicu neupotrebljivih. Ostali mogu dobro i mogu mnogo. Igra u tranziciji kad je Marinković na parketu izgleda dobro. Dečko se za sekund stvori na protivničkom obruču. Šut sere nenormalno, skroz kontra utakmici protiv Mornara. Odbrana solidna, ima ispadanja, ali ce se to korigovati vremenom.

Sve u svemu, jedno 156,6% smo bolji nego na startu prošle sezone.