Prijava

Dokazi mi suprotno.

Znači Bešiktaš osvoji LŠ FIBA i prvak je Evrope a ne CSKA koja osvoji EL?

Ko misli da je bombas degenko ja mislim

Ma slusaj, o tome se moze diskutovati, eventualno igranjem utakmice izmedju osvajaca, ali nazivati pobednika privatnog zatvorenog turnira prvakom Evrope je u najmanju ruku neumesno.

Edit: Odgovor Dekiju.

Hahahahaha PO BE DA JE BE NA ! ! ! !

A daj, ovo je previše i od bombasa.

Plašim se da će doći i reći "e trolovao sam vas, hue hue, jeste nubare", kao gayimudo svojevremeno, što je imao takve ispade.

Bombaša zamišljam kao lika koji prilazi ljudima za sto u kafiću privlači stolicu i počinje priču da prvak LŠ FIBA je zapravo prvak Evrope a ne pobednik EL i svi ućutali slušaju ga pa kreću da ga gađaju kalibrom 0,33 i pikslom jedan ga šuta u grudi, zadnje noge stolice pucaju on pada na leđa svi ustaju šutiraju ga u stomak, rebra, glavu, ramena, nos, uši, cevanice i niko ni ne pomisli da se umeša da ih zaustavi naprotiv nekolicina bodri, dok neki se jednostavno smeškaju

Uvazicu njegov post ako bar jos 3 grobara dodju i sloze se sa njegovim misljenjem. Eto.
U protivnom opravdano sumnjam da tera inat sam sebi.

Vidi ja kapiram da je tebi zbog stavova informera koje neki kapiraju zdravo za gotovo ovo smesno, ali ako neko napise jednu jedinu cinjenicu protiv mojih pisanja ja jedem govna. Ali smislenu, ne ono budala, debil i slicno. Napisi gde gresim i sta nije tacno?

hahahaha koji ste vi degenkoi

Zamišljam bombasa kako sedi kući i srećan je jer misli da je pobedio 5 cigana u internet raspravi a ustvari niko nije dokon da se raspravlja sa budalom . Ne možeš magaretu objasniti da je dva plus dva četiri.

Bombaš, je l' Real u fudbalu prvak Evrope ili je samo pobednik LŠ? Ne kontam baš najbolje šta hoćeš da kažeš. Je l' je osvajač super kupa Evrope prvak ili pak ne može ni tad da bude jer nije igrao protiv svih ekipa Evrope?

Real je pobednik Uefine Lige Sampiona, top takmicenja krovne fudbalske organizacije u Evropi, samim tim je prvak Evrope. Pobednik superkupa je osvajac superkupa, nije nikakav prvak, odnosno jeste prvak ls ili ul. Ne znam zasto poredis ove stvari sa privatnim zatvorenim turnirom koji se igra privatno organizovan i nepriznat od svih zvanicnih kosarkaskih organizacija.

Ali koji je kriterijum da neko igra LŠ? Otprilike isti kao i EL, znači 70% zagarantovanih mesta za par zemalja i 30% po osnovu toga što si stvarno šampion. Jbg, po toj logici stvari Real ne može da bude prvak Evrope jer nije pobedio lupam šampiona Malte, dakle ne zna se da je bolji od njega. Donekle se slažem sa tobom da ne možeš prvakom bilo čega zvati nekog kad u takmičenje nisu uključeni svi oni zbog kojih to takmičenje postoji, ali onda ni Fiba LŠ ne može da da prvaka Evrope jer liga kojih šampiona i prvak koje Evrope? Dakle, dobijaš pobednika turnira i to je to.

Ako osvojite ABA ove sezone i Šilobad popuši kurac Đordiju kao znak izvinjenja i skupite 4 milke za budžet i u nekom šizofrenom paralelnom univerzumu uđete u EL da li bi u tom slučaju tvdio isto?

Meni lično odgovara da igramo zatvoreni turnir sa Realom, Barsom, Makabijem, a vi slobodno demonstrirajte avangardizam u krovnoj košarkaškoj organizaciji protiv KK Temišvar i KK Donjeck.

Kakvi ste na kikirikiju ove sezone?

░░█▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ░░░░█▒▒▄▀▀▀▀▀▄▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▄▀▀▀▀▀▀▄ ░░▄▀▒▒▒▄█████▄▒█▒▒▒▒▒▒▒█▒▄█████▄▒█ ░█▒▒▒▒▐██▄████▌▒█▒▒▒▒▒█▒▐██▄████▌▒█ ▀▒▒▒▒▒▒▀█████▀▒▒█▒░▄▒▄█▒▒▀█████▀▒▒▒█ ▒▒▐▒▒▒░░░░▒▒▒▒▒█▒░▒▒▀▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▒▌▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▄▀▒░▒▄█▄█▄▒▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▌ ▒▌▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▀▄▒▒█▌▌▌▌▌█▄▀▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▐ ▒▐▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▌▒▒▀███▀▒▌▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▌ ▀▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▌▒▒▒▒▒▒▒▒▒▐▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▀▄▒▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▐▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▄▄▄▒▒▒▒▒▒▄▄▀ ▒▒▀▄▒▀▄▀▀▀▄▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄▄▀░░░░▀▀▀▀▀▀ ▒▒▒▒▀▄▐▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▐

Birča je skuplji kapiram za pistaće da igra.