Prijava

Đoleta Dule do fajnal fora drži zaključanog u kavezu u nekom podrumu i hrani živim mesom, u noći 25. pušta ga s lanca i on sam kida ustaše koje su malog Gagulu proterale sa ognjišta. JEBAĆE IH ĐOLE GAGIĆ!

nego da se osvrenemo na godisnjicu najveceg uspeha u istoriji KK Partizan.
Bilo i ponovilo se. Da nam nije bilo povreda siguran sam da bismo otisli na F4 uz malo srece na zrebu..
Ovako, ostaje nam da postavimo temelj za naredne godine i da se vratimo gde nam je mesto..

Saletu zelim da sa repkom osvoji medalju, a onda za godinu,dve,tri kad Dule ode u zasluzenu penziju preuzme svetinju i nastavlja da vadi palamuru i lupa po celendri velikane i malikane.

https://www.youtube.com/watch?v=stbemCRZUNg

Jebote koja je ludnica bila na ovoj tekmi. A boleo me zub ubijao, ljudi milion....proš'o zub kada smo ih odučili od košarje 1 razlike.

Slažem se Gazimudo, pisao sam već negde da je Gagić kada igramo ABA i domaćicu, mnogo bolji, nego u EL, koristan je on igrač za ove domaće prostore.

A zna li se šta su konkretno povredili Berta i Gagić, nigde ne mogu da nađem, samo su povređeni i toliko.

Ma samo da ima što više igrača da se rotira malo, a Gagula iako kasno pali, tamo negde u trećoj četvrtini uvek odigra pomalo.

Saletu zelim da sa repkom osvoji medalju, a onda za godinu,dve,tri kad Dule ode u zasluzenu penziju preuzme svetinju i nastavlja da vadi palamuru i lupa po celendri velikane i malikane.

Pa moraćemo da nađemo nekoga k'o ima za početak makar pola znanja k'o Dule, pa neka se ščifuje lagano. Jedna, dve godine nisu bitne. Mora dominacija na duće staze opet da se napravi, kada se desi da stane.

Berta ima upalu mišića i zbog toga odmara.

Kad se zaleteo kao magarac ovih par utakmica. Baš je željan, ludi četvoroprsti psihopata :)

proš'o zub kada smo ih odučili od košarje 1 razlike.

Nije to ta tekma. Ovo je ona kad smo pukli 1 razlike. Ta pobeda od 1 razlike je bila 2010, kad smo otisli na F4 Evrolige, i kad smo im prekinuli seriju nepobedivosti koju su imali tokom cele grupne faze EL i pocetkom TOP 16.

Pa moraćemo da nađemo nekoga k'o ima za početak makar pola znanja k'o Dule

Od onih koji su u kontaktu sa ljudima iz kluba, a koji dele informacije, prica se da je nas sledeci trener Miloje i da je projektovan za sezonu 2016/17. Medjutim, Duletova bolest je tu pricu malo ubrzala, tako da je sve ipak otvoreno. Treba Miloje da se dokaze u nekom ozbiljnijem klubu sa imperativom rezultata, pa tek onda da sedne na klupu KKP. Al za sad ne brinem, dovoljno grobarcina trenera imamo da su nam prosto slatke muke da li Dzile, Sale, Miloje..

Da, na tu mislim tekmu, kada me je boleo zub. Kada smo dobili.
Ne brinem ni ja za trenera puno, a ko god dođe, treba pustiti čoveka da radi. Bez imperativa. Objasnili smo neke pojmove i totalno izdominirali.

Гагула се загрева, има наде!

ПРЕНОСИ ЛИ НЕКО?!?!?!?!?!

Jebo im ker mater. Al dobro, realno ne bih ni gledao, ima EL.
https://www.youtube.com/watch?v=LkAwv9DH7sc

Rts bi mogao barem ovu našu agroživ ligu da prenosi kad već za pola LŠ,EL i ABA nemaju keša

Ja ne mogu da nađem ni na lajfskoru jbt

набијем их на курац оћу црнокосу да гледам