Prijava

Glasajte za 5 sa liste: http://marketing.euroleague.net/alleuroleagueteam/results.php

hint: Bogdan, Zo, Teo, Krle i peti po vasem izboru.
Bogdan trenutno 10, Erceg 7, Krle 14, Zo 16..

hint br. 2: NE GLASATI ZA: Maciulisa, Diamantidisa, Spanoulisa (mada ko normalan bi i glasao za Grke kosarkase), Lazmea, Dzista, Aroja, Rodrigeza (mada ko normalan bi i glasao za Spance), Skorcianitisa.

HINT BR. 3: Glasati samo za nase + Lovernja i nema glavobolje

Što ne glasati za ovog kako se zove, Lamza, pardon, Lazme?

Ja ne mogu da prezalim Leovu povredu ove sezone.. Jbt kako sam samo uzivao u onih 10ak tekmi sto je odigrao na pocetku sezone. Navezbao sut, ubrzao izbacaj, pojacao kontrolu lopte.. I onda se setim koliko smo problema imali i koliko smo tekmi izgubili zbog nedostatka pleja i skenjam se.

Al dobro, Berta44 se vratio jos jaci naprzeniji, isto ocekujem i od Lea a pogotovo od Kapitena.

EDIT: I Milosav se juce zagrevao sa Leom.

Pa Lazme vise nije nas, kako da glasas za njega?

Pre ću da glasam za Lamzu, Kurtu i Boa nego za čupavog majmuna ili Ercega i Štimca božemeprosti.

A onda da se podsetimo i ove sjajne izvedbe
http://youtu.be/1Tp5zOP-res

Lazme je bratčina, i naravno da ću za njega da glasam. Iz jednog prostog razloga, slikam se ja sa njim na Kupu Radivoja Koraća 2009, i u tom momentu se gase svetla u hali, od čoveka su se videli samo oči i zubi. Nemam više tu sliku. :(

Jebe klip, a ima i nasih, zato kacim ovde:
http://youtu.be/P63RmwTWwBo

kako jezivo deluje ovaj rez na draganovom kolenu. smrzo sam se

A pogledajte kako mu je desni list manji od levog. Fazon atrofirali misici jer nije mogao da ih optrecuje ko zdravu nogu :(

Vidi se atrofija, što je i normalno kod ovakve povrede. Jezivo izgleda, ali to bi do početka oktobra sve trebalo to jest moralo da se ujednači, ako hoće da igra. A znamo da hoće, tako da će da se izniveliše.

Ma u to ne sumnjam, nego samo sam primetio.. A opet uliva mi nadu ovo "rano" treniranje da je sve u redu i da ce Kapiten biti jos bolji kad se vrati

To što on sada trenira je posledica Duletove mentalne bolesti, sprema ga ludak za F4. lolo

Tako sam i ja cuo. Kazu neki da je razgovor izgledao ovako:

DRAGANE, JEBEM LI TI KRSNU SLAVU DA TI JEBEM, IGRAS MI FAJNAL FOR JADRANSKE INACE CU I LEVU NOGU DA TI POKIDAM LIGAMENTE, SCUO?
-ali Dule, povre...
-NEMA ALI JEBO TE MUHAMED ALI!
- Pa ne mog...
- O LJUDI STA SAM DOCEKAO DA ME KAPITEN IZDA JEBEM TI SUDIJA MAJKU MRTVU U DUPE! ZAR I TI SINE DRAGANE LEBAC TI KRVAVI? TOSO, ZOVI PALATU PRAVDE, TUZI KINZIJA STO MI JE UBACIO KURCOBOLJU U IGRACE, BITNIJE IM ZDRAVLJE OD PARTIZANA SVE IM JEBEM, IMA MALI DALO DA MI IGRA KRAVA GA UBILA!