Prijava

Gagula ostaje - ja spokojan

Znam da svake godine govorim kako mi je najdraža ta titula jer svake godine podižemo nivo težine na kom maltretiramo musavce iz Železnika, ali mislim da će mi ova godina na veri hard biti najgotivnija :)

Neće ovo biti na veri hard, ovo će biti na brutal.

Ali pazi, ako ih budemo karali i ove godine, onda stvarno treba da se pokriju.....ček malo odavno su trebali ušima da se pokriju....jednostavno treba da zatraže lok teme od mene i više nikada da ne spomenu košarku.

Мислим, лепо је то и можда ја не разумем, јер пратим кошарку тек две године, али мало су трансфер ова писма. Видео како Ловерњу пишу на страници спортала ХВАЛА ТИ НА СВЕМУ КАПИТЕНУ <3...ЦРНО БЕЛА ПОРОДИЦА, СУЗЕ МИ КРЕНУШЕ, ХВАЛА ТИ КРАЉИНО...и сад очекује да и њему захваљују. Бљуц.

Ne razumeš jer navijaš za fabriku limenih proizvoda a ne za klub sa tradicijom LOLO

Inače jeste malo duži klip, ali oslikava domaniciju nad nižom rasom u svakom pogledu.
http://youtu.be/BH6XtrM3N-8

Legla prva rata za Bogdana, isplaćena dugovanja Katiću, Klobučaru, Raduljici i Kecmanu.

Odlično. Da mi poisplaćujemo sve pa da nastavimo.

Sad nešto razmišljam kako su aškalije uspele da naprave 15 milona duga i da ne uzmu apsolutno ništa, pritom da ih tučemo i po 40 razlike i svašta drugo, dok nisu potpuno nestali, a mi imamo neki dug fazon manje od tri miliona, a pritom smo igrali ono F4, osvojili 13 titula, 6 regionalnih....ne kapiram.

Potpisivali crnje za ogromne pare, domaći kvalitet nije hteo kod njih pa potpisivali šta su mogli za ogroman keš. Pritom nisu prodali ukupno par igrača jer su im isti odlazili za dž na osnovu dugovanja i eventualno za oprost duga. Plus su Vesić i kompanija nešto sigurno i u svoj džep sklanjali. Mi za razliku od njih smo svako leto minimum dva igrača prodavali, nikad nismo preplatitli igrača a do prve Vladine sezone ja ne znam da li je ijedan igrač imao više od 250 k za sezonu kod nas, njima su tamo toliko razni poluproizvodi uzimali. Kapiten Stradija imao i dosta više npr onda kad su tvrdili da je bolji od Novice iako ga je ovaj konstatno karao iz derbija u derbi.
Ili jednostavno glupi su ko kurčevi a mnogo alavi.

Jel uzesmo koji evrić za Vestermana?

Možda tek toliko da se pokriju dugovanja prema njemu.

http://www.telegraf.rs/sport/1160632-vujosevic-pao-ne-kupuje-partizan-od-bogdanovog-transfera-samo-10-odsto-klubu
Evo Dule izjavio da je Dangubić velika želja, kontam da bi to bilo odavno završeno da se Miško ne pita.

Vidim da Dule izjavio da što nas više gaze mi izađemo jači... Sviđa mi se to. Pozitivan pomak u KK.

To je palamudjenje. Ako je bio pod ugovorom znaci da su dobili kintu za obestecenje. Ako nije bio pod ugovorom (zbog kasnjenja plata, sto oni demantuju) onda je slobodan igrac i nema tu mnogo filozofije.
Ne znam kako je to otimanje kad neko nudi pare klubu i igracu i ovaj predje. Jbg ko ponudi vise dobice igraca.
KO zimus kad nastade frka oko malog Novaka. Mi ga hteli, on hteo kod nas,al FMP nudio vise para klubu.
I jebiga, mali nece u FMP, klub hoce pare i na kraju se nadje nesto trece. Nema tu nikakvog preotimanja, da je Partizan ponudio evro vise od FMPa , bio bi mali kod nas.

Ps. I Westerman nek se napusi kurca.
A Misku bi bilo bolje da nam zauzvrat da Dangubica na 2 cele sezone..

Oće evo Zalizani se sve usro i samo čeka da nam da Dangubića. On će nama dati Dangubu samo ako mu to bude u interesu jebe se njemu što je odveo Vestermana pa da nam to nadoknađuje. Previše je Zalizani jak a mi u ovom trenutku previše zavisimo od njega.
Za Vestermana se znalo da ide, njegova treća godina ugovora je prevelika a već mu se duguje. Oprostio dugovanja klubu i to je to. Mi od njega ne bi mogli da zaradimo ni da mu pokrijemo dugovanja tako da je ovo najbolja opcija za sve. Iskren da budem Vesterman je igrao vrlo upitnu odbranu i pre povrede a tek sad sa dva kidanja ACL. Pitanje i da li bi mogao treninge da izdrži.