Prijava

Дај Милитиновића и тог Грка па да се кољемо, аупичкуматерину.

Rasni, tuću te na Jugu, ješčuo.

Kada su poslednji put uzeli titulu rasnom je ispao prvi mlečni zubić.

Raško im i dalje glavni. Kad izgube on ih sakupi u svlačionicu i priča kako je osvojiti titulu...Mada i Simonović ima malo iskustva s dizanjem pehara.

I Milosav izgleda dobio neku ponudu, mora da smo se opasno pokačili sa zalizanim govnetom čim ni njega neće da nam ostavi iako je to bila skoro pa gotova stvar. Biće jebeno ako i on ode.

Neće on ostaje. Iako mu je ugovor istekao. Zbog toga možda nastaje frka, ali ostaje još 1 sezonu u part. Tako bar ja mislim.

Где да иде? Па њему опоравак од повреде траје још неколико месеци.

Izgleda da je Milutinović potpisao za nas

Nije još. Ali vidiš kako pametan čovek razmišlja. Hoće po trofeje. A ne kao Raško u obrnutom pravcu.

Лол, па он је олупина од играча. Срећа па Дангубић није толико "паметан".

Dangubić je momak dobar, ali na žalost rešio je da stagnira i ništa ne nauči.

Inače ti si za Pavlovića pisao da je olupina.

Ovaj momak je samo imao nesreću da je bio kod vas. Vreme je da ga vratimo na pravi put.

Исправка, за Павловића сам писао да је олупина зато што нје играо годину дана. Да сам погрешио, јесам. Одиграо је боље него што сам очекивао. Али опет није превише заблистао.

Андреја нема тај потенцијал.

Ti bi ustvari trebao da pričaš kako je Partizan najbolji klub i kako nema šanse da uzmete neki trofej osim kupa i onda se možda ostvari, pošto uvek ide suprotno od onoga što ti napišeš. Probaj tako. Vidiš da ne ide ovako. Tri godine pratiš košarku i ništa. Probaj. Stvarno nemaš šta da izgubiš.

Au Džoni, kakvi crni trofeji, nama će biti najveći uspeh u istoriji kluba ako opstanemo lolo

Ovu sezonu gledam opušteno. Na kraju opet vrištimo u facu limenkama.

Pa ovaj Andreja ce da nam bude rezervna dvojka/trojka. Za bolje i nije, osim ako stvaro u sebi nema neki bolestan potencijal koji ce Dule naravno da izrudari.
Al ja vise mislim da je on dosao da popunjava poziciju tih 10-15 minuta po tekmi, i nadam se da ce je odigrati kako treba. Kontam da ne moze gori od Andrica da bude.

CItam danas da je dogovor sa Muricem blizu, odnosno kako su rekli na netu As soon as posible.
Aj samo nek se desi neki pomak. Nemam iluziju da cemo dovoditi neke besne igrace, mislio sam da je mali Dangubic pametniji,al eto, ne bi me cudilo da poput Milutinovica dodje za par sezona kod nas, okolnim putem.

Milosav i Pavlovic ako ostanu mi smo na konju. Sa jednim jos i nekako,al bez obojice, nemamo sta da trazimo ni u cipiripi kupu, ni u ABI gde verujem da je maximum sto mozemo f4

Ako Pavlović ostane silovaće limenke cele sezone sam