Prijava

Kol'ko znam Pavlović je otišao, ali Mili. ostao. A Andreja je bio dobar i u Zvezdi kad je bio, igrao bi i drugu sezonu da je hteo da redukuje platu, i što je još važnije bilo, da se nije glupirao. Došao trener na prvi trening (čini mi se Lazić bio, onaj blentavi sedi što je bio pomoćni Pešiću), i ovaj zove sve igrače, svi dođoše, a on šutira trojke, jede govna, kurči se, tako nešto je bila priča.

Inače ne verujem da će biti back up igrač, imaće veoma dobru minutažu i dobro vam je pojačanje, dobar trojkaš.

Andreja nije hteo da pristane na smanjeni ugovor zato je popio klupu i ostalo. Nije vrh igrač al od njega može da bude nešto. Sve je u tome da li će da radi ili ne. Pošto je potpisao znači pristao je da radi. Izgubio je dve godine.
Sve je izglednije da Milosav ide, pogotovo ako MUrić dođe. Ne znam što je tako, nisu ista pozicija, al je tako.

Brate ja ne mogu da zamislim da sam poslednji put gledao Milosava u KKP jos zimus
jednostavno ne mogu

Pavlović je otišao na more koliko znam i to je to. Nije još ništa rekao da li ostaje ili ne.

A čitam u novinama još par meseci za Milosava. Je l' istina to? Pa zar nije on trebao nešto fazon krajem septembra, početkom oktobra?

Početkom sezone će početi da igra Milosav kad prođe 6 meseci od povrede tačno, Dule kaže pregovaraće se sa njim ali samo moraju mu plate dugovanja prvo, što je i jedino ok. Ako mu ne platimo onda i treba da ide.
A Sale je otišao na more, ugovor mu je istekao. Ima više ponuda iz Evrope, što je i normalno s obzirom kako se popišao po EL igračima u par navrata onako nespreman i neuigran sa ekipom. Ja ne verujem da će ostati jer šta će on u EK da igra, pa to je za njega sprdačina. I ABA je sprdačina. Kolko sam razumeo šanse da ostane su jedino ako ne potpišemo nikog i ako Gagi ode. Teško je da ostanu i jedan i drugi. A i kontam da se Saletu ne cima po treninzima toliko, ipak je već u godinama pa je i logično, a i klasa je za klince da bi se cimao ko i oni. Kod Duleta moraju svi da treniraju isto, nema pošteda a ne znam koliko se njemu trenira po ceo jebeni dan. Ako ostane cigani nek skinu gaće, namažu bulju i nek se natrte sami, biće lakše i njima i nama, nema potrebe da se opiru.

Šuška se i da će Jao Mile kod nas, okoreli ganac al gotivna lobanja upoznao ga jednom prilikom, mada nadam se da nije istina jer on je propao od povreda i teško da može da donese kvalitet.

A u kurac neće valjda Jao Mile. Pa taj deklarisani musavac. Kako da se raduje kad budemo lomili limenke? Ima da bude nesrećan ko ono ciganče Bosančić.

Neka dođe bilo ko. Totalno je svejedno. Zna se krajnji ishod.

Mile nije za ozbiljnu kosarku, to znaju svi. Secem kurac ako on dodje kod nas, ili uopste u neki ozbiljan klub.

Ja se nadam Sasi i Milosavu.. I opako cu se smoriti ako obojica odu.

Gde ce bre Sasa da ostane, pa jbt Leo je otisao u Barselonu posle sezone u kojoj nije igrao - Sasa bukvalno moze da bira klub posle 3 meseca brutalnog basketa u Partizanu.

Pa LEu je zalizano govno menadžer i on je samo gledao da ga uvali negde bilo gde, našao je Barselonu koja je pristala na fazon nek igra za Limož oni nek ga plaćaju ako bude valjao doći će kod nas posle ako ne ko ga jebe.
Saši nije menadžer ta šupčina a i Sale je zaradio i više nego dovoljno para za razliku od Lea. Sale može da bira klub to je istina al njega ne verujem da nešto pare mogu preterano da povuku, jedino eto motiv da uzme EL ili slično. Jebe se njemu za platu koja je duplo manja od minimalne koju je imao u NBA. Da smo izborili EL ostao bi on mogu da se kladim ovako kontam nema motiva da igra cipiripi kup i jadransku ligu, kup koraća i moćnu ćoki super ligu.
Ako ostane već sam napisao šta će biti.

Da, ako ostane onda ponovo iživljavanje nad Efempeom i četvrta godina podrške vlasti i miliona ode u vetar.

Pa on sa celom sezonom igranja bi im razvalio šupak na kraju toliko jezivo da se ne bi oporavili ko zna koliko dugo. Ne smem ni da razmišljam o tome, vlažni snovi jbg. Hvala mu što je i ovo odradio za džabe, kralj i legenda.

Ma da. Bez njega ne bi bilo ničega ove sezone. Ipak, lepo bi bilo da se nešto istripuje i ostane. Onako, da ozbiljno izdominira. Što se tiče Milosavljevića nemam pojma. Nešto se tu desilo između zalizanog i Duleta.

Leptejebo. Sa vesti da su im otišli neki igrači.

"Crveno-beli su po prvi put u svojoj istoriji odbranili trofej u nacionalnom Kupu. Takođe, prvi put su osvojili lidersku poziciju na kraju ligaškog dela regionalnog takmičenja (ABA liga)."

Au.

Pominje se Vladimir Dragicevic! je-bo-te!

Nemam pojma za to. Gde si video?

Ovo ko da Gebels smišlja. Odbranili kup i ušli u EL preko leđa drugog kluba. Za poštovanje.

juzna tribina forum....bilo bi lepo da nas on pojaca <3 vlade!

Kul bi bilo stvarno. Nekako ne sumnjam da ćemo biti jaki i ne opterećujem se puno. Limenu čergu uvek nakantamo na kraju ko god da igra :)