Prijava

Vanja Marinković deluje kao da će je jebati za tri godine, ako ne i pre.

Losa ekipa ove sezone, realno. Mozda jedna od najgorih u 21. veku. Gagic, Muric, Tepic su realno jedini koji zasluzuju da budu u Partizanu. Ima tu jos mladih, dobrih igraca ali nisu jos dovoljno stasali. (Dalo, Andric, Bezbradica, Milutinov, Kuzeloglu itd.)
Zvezda sa druge strane, zbog Evrolige privlaci neverovatno talentovane igrace. Zao mi je sto ovo kazem, ali najebali smo.

Da, pljujte me sad i pricajte kako nisam pravi navijac. Ali sam objektivan. Partizanu je ovo najgora godina vec duze vreme, i u fudbalu i kosarci. (hvala bogu situacija u FKP se popravlja) Nema se para, igraci beze u inostranstvo...

Ma ima da ih karamo kao i prethodnih 15 godina. Jednostavno su navukli traumu od nas, a Dule je Fil Džekson za onog njihovog panja.

A zna li se nešto oko Pavlovića?

Mislim da li ima ponuda iz inostranstva, kontam da ima, a ja se nadam da će da se vrati, znam da je malo verovatno ali opet.

Mozda jedna od najgorih u 21. veku. Gagic, Muric, Tepic

Čovek pomene gagića a ne pomene kapitena
Napusti sahranu

Bio povredjen pa ga zaboravio

Jugoslovenu ko kaže da Ćoki opet neće da nam pomogne u sred sezone kao i prethodnih godina, tipa otera Vilijamsa?

Niko. Ali treba da se oslanjamo na nas kvalitet,a ne na srecu, pomoc ili losu ekipu drigih timova.

A košarka je to, nije da treba 18 dobrih igrača da lupaš FMP. Recimo ostane Pavlović, i dođu neke mustre tipa Mekejleb-Roberts ili približno, i eto već kompletnog tima. Jedan klinac proigra i da pevamo.

izgleda da su zagrizli za nekog malo jaceg suting gara,point garda, cim su poslate ponude Kaningemu i Mekejlebu...i treba na jedan Milko Bjelica ispod kosa

Crvena konjeva mas'
A zna li se nešto oko Pavlovića?

Zna se. Covek je ziva legenda kluba. U tanjiru oblikuje hranu u crno belo srce i pise tekst "bolesni od ljubavi". Uz to je upisao dete u vrtic u BG ..
E da nisam vam rekao

PAVLOVIC OSTAJE!

Todoric izjavio da je glavna meta cetvorka, u sta sumnjam. Onaj Kaningem demantovao da ga je Partizan i trazio uopste, tako da nasi verovatno pustaju buvu da skrenu sa traga. Ne verujem da imamo kinte da nudimo vise od 200k za crnju, a to je premalo za igrace renomea Kaningema i Boa.

EDIT: A sto se musavaca tice, lose nam se pise. Ne zato sto su ne znam ti ja koliko prejaki,nego zato sto su doveli dobre igrace sa potencijalom na visegodisnje ugovore. Kopiraju nas, jebiga, doslo i legendi iz dupeta uglavu. Ovu sezonu ako prespojimo i izvucemo se iz krize, i ne damo im titulu, nece je uzeti ni u narednih 10 godina. Ako je uzmu ove sezone, mislim da ce biti jaki ko zemlja ubuduce.. ..

Voleo bih ja da ostane, video sam to srce, nije fazon da ih pravi a da se ne vrati. :D Šalu na stranu, nek radi šta oće, zaslužio je, a ja bih voleo i ove sezone da ga gledam u našem dresu.

Što se četvorke tiče mislim da bi nam Gospodin legao ko budali šamar.

Gospodin ce doci jedino ako ne nadje nijedan drugi klub, u sta cisto sumnjam. Uvek moze da ga uzme neki levi evroligas tipa Zelena Gora, francuzi i slicni.. A i mi mu jos uvek dugujemo kintu, ne znam zasto bi dosao da samo povecava dugovanje koje mu vrv nikad necemo isplatiti

Nika ne bih ukapirao o kome pričate da nisi napisao ovo :)

A i mi mu jos uvek dugujemo kintu, ne znam zasto bi dosao da samo povecava dugovanje koje mu vrv nikad necemo isplatiti

Mekejleb ako dodje, mi uzimamo Kup, Aba ligu, domacu ligu i evrokup.
Ali slabo verovatno, iako vidim da ss Dule sprema jos nekog da dovede. E to je vec nekako bolje, ako Pavlovic ostane, imamo prvu ekipu, onda treba malo ovi mladji da pokazu nesto jebemumater, najvise od Milutinova i Daloa ocekujem. Videcemo za Grka.

Da igramo EL možda bi u došao ovako ne vidim zašto bi došao da ne prima platu i igra cipiripi kup

Kaningem rekao da ne zna šta je Partizan haha otiš'o u Kliperse

Ni ja ne znam ko je Kaningem.

A to što ne zna je dokaz njegovog elementarnog neznanja o košarci i nije za pohvalu. Verovatno je neki ono crnja glupi, što misli i dalje da je zemlja ravna, jer u getu nije vid'o čkolu.

Što se tiče "jake" zvezde ne brinem mnogo.Vilijams veže par loših partija legenda ga otera traže zamenu cele sezone ne dovedu nikog i popuše od daloa 123 poena u finalu