Prijava

Odlična utakmica, vidi se da nivo igre polako kreće uzlaznom putanjom, u zadnjoj četvrtini se uplašili, sudije ukrale par lopti i to je to.

Tako se mi u principu vama smejemo od 1998.

Shomy, da li je to ok...? Mislim, imao bih jos normalnih stvari da pisem, ali, Shomy... Sednes mi na kitaresu i mesaj dok se sve koscice ne slomy

Odlična utakmica, vidi se da nivo igre polako kreće uzlaznom putanjom, u zadnjoj četvrtini se uplašili, sudije ukrale par lopti i to je to.

Istina je da su se usrali, a i očekivano je, ok, ne može se tu puno zameriti, istina je i da su sudije malo pogurale hapoel, dobro je igrao partizan spram očekivanja, ali su vas trojke držale u utakmici. U jednom trenutku, početkom četvrte četvrtine, procenat šuta za tri je bio preko 50% (10 od 19 čini mi se), što nije realno za ovu ekipu, i ne možete da se oslonite na taj šut, niste radnički ili neptunas jbg, već u sledećoj će to da bude na 25-30%.

Dakle nije neki pomak veliki u igri, dalo je mnogo očajan, bar ono što sam ja video, možda grešim. Kreacija je i dalje problem, milutinov odigrao ispod očekivanja što se poena tiče, tu bi mačvan baš izuo, šteta što niste dobili ovu, i zbog samopouzdanja, a i zasluženo bi bilo, kao autsajderi ste se nosili sa, na papiru, daleko jačom ekipom.

CIPIRIPI JE NAŠ

ZAPAMTITE OVAJ POST!

Dobro, zapamtićemo.

Juing produžio sa Le Manom na još 6 nedelja, znači ništa od njega

Jebem mu ja malo majku u pičku! I njemu i svim menađerima što jure pare!

Nakon sto je Dule navodno davio Bogdana Bogdanovica,Bogi je postao najbolji mladi igrac u evropi.Danas je navodno davio Andrica ne zato sto je Dule los trener nego zato sto oce da od Andrica napravi novog Bogdana. DULE TI SI NAS PONOS!!

haha kadar nevera
kontam da ovde nema onih koji isto misle

dulo ga samo malo jače pomayijo

Dule je pod nagonima, jer ne može da dočeka jun da iskara FMP, pa mu ovo dođe kao terapija, Andriću ovo ne smeta, zna o čemu se radi.

Možda mu pregleda štitnu.

Trenira ga kao Bogdana. Neki postanu veliki igrači čitajući Tolstoja a neki se izgladnjuju i dave. Dušan je veliki trener i pedagog.

Možda je probo sa Tolstojevskim, vido da ne i de i onda rešio da ga pridavi.

POGLEDAJTE! ŠOKANTNO!
http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2014/10/29/Dusko-Vujosevic.jpg

TRENER KRENUO DA UŠTINE IGRAČA ZA OBRAZ A ONDA SE DESILO NEŠTO NESVAKIDAŠNJE ŠTO JE POTRESLO SVAKU ISKRENU LIMENKU!

AHAHHAHAHAHAHAHAHA VRH FORA JEBOTE!