Prijava

Hipija i Hiparh nesto uradili, njegovi sinovi

убиство хипарха од стране хармодија а затим хипијино разрачунавање са братовљевим у бицама, права лоша тиранија која је уследила, па поход алкмеонида у савезу са спартанцима на атину. хипијино затварање на акропољ, и коначно протеривање.

Jeste, ćeraj dalje.

три најважнија догађаја у спољној политици за време кира великог су?

свргавање медије, уништење лидије и вавилона, смарате са старим веком

Aj onda udarimo srednji: Koji grad su zauzeli Krstaši Četvrtog Krstaškog rata, da bi dobili pomoć od Mlečana za dalji nastavak rata?

Jeste Ludi, teraj dalje.

Aj onda udarimo srednji: Koji grad su zauzeli Krstaši Četvrtog Krstaškog rata, da bi dobili pomoć od Mlečana za dalji nastavak rata?

Мислим да правила јасно кажу да онај ко одговори тера даље

прочито сам све од 300. странице, занимљиво је до јаја дајте још питања маму вам јебем

Само да се упишем. И нека поставља неко, јер ја кад поставим или одговорим на питање тема буде мртва наредних 4 месеца...

Ко је оснивач Маурјанског царства?

близу али не

добар гугл, ћерај

aferim
Od 11. do 13. veka na području Iranske visoravni i Centralne Azije, preko teritorija modernog Irana, Azerbejdžana, Avganistana, Pakistana, Turkmenistana, Uzbekistana, Tadžikistana i Kirgistana prostirala se moćna država kojom je vladala dinastija turskog mamelučkog porekla, sve dok je nisu srušili Mongoli predvođeni Džingis-kanom. Kako se zvala ova država koja je dobila ime po regiji, glavnom središtvu ovog carstva?