Prijava

: тутњава Аурори пе'сет евра :

Mojne vređaš Čika Nešu. Tih peset jura daćeš PFC-u, ogranak Južni front, da ti više ne šaraju ružne grafite po ogradi a Čika Neša je gospodin čovek, ne radi on na kesu batice, treba tu više repa.

Истина, чика Неша је господин човек, његови преци су већ стотинама година високо котирани у политичкој клими Војводине. Прости, Нешо, пао сам под утицај ових графитџија.

Vi koji ste u strankama na pristupnici ste ostavili broj i da niste taj koji vas je učlanio jeste.
Što se tiče telešopa njihovi radnici svaki dan započinju tako što čestitaju rođendan svojim kupcima i onda bacaju spike da im povodom rođendana daju popust 50 odsto itd.
Dalje...raznorazne kompanijice i firme u nedostatku para za standardni marketing,"kupuju identitet" tako što ti vidiš lepu ribu u gradu popuniš joj neku anketu,ostaviš podatke i ni ne misliš da ona za svaki broj koji nabavi dobije neku kintu.TAKO TE ANKETE,NAGRADNE IGRE I OSTALE ZAJEBANCIJE SU SAMO PARAVAN
Što se tiče vas koji niste učlanjeni u partije i dolaze vam te stvari isto se adrese i brojevi kupuju ili jednostavno neko koga znaš a u stranci je da im tvoju adresu, jer dobije zadatak da nađe što više adresa,brojeva i jebe mu se da li ti je stalo do Čanka, on je dobio plus.
INFORMIŠITE SE O SISTEMU!!111