Prijava

Ne trudi se lozofe, umrla je tema..

Ovo sad otvaramo teme za sve klubove?

Ovo je tema za Crvene

Što se buniš onda?

Глори Глори!

Pravda za Kerika i Flecera. Najgori vezni u istoriji Mac Utd-a!

Pol Aron Skols najbolji ikada koji je kročio, koji korača i koji će da korakne na Stadion Snova.
Rajan Gigs odma tu iza njega.

Ja rešio malo da oživim temu, nakon najbolje utakmice koju smo odigrali od one sa Boltonom. Jel još neko primetio da se naš period lošeg igranja poklapa sa povredom mlađanog Kleverlija? Mislim da ima potencijal da dostojno zameni Skolsa dečko.

U najboljoj formi trenutno Nani. Runi neprikosnoven inače.
Najbolji ikada Skols. Pristrasan sam verovatno, ali realno i Bobi Čarlton misli isto kao i ja :). Pas, šut, pregled igre, defanzivno, čuvao je loptu, a i glavom je mali umeo da ga zašije. Od 50 najboljih golova Junajteda makar 15 su njegovi.

Što se transfera tiče mislim da bi onaj mali Gece bio dobar, kao i Ganso iz Santosa. Snajder bi bio poželjan. I to oni jer mislim da nam je prvi tim (de Gea - Evra, Rafael, Vidić, Džons - Kleverli, Anderson, Jang, Nani - Runi, Ćikarito) dovoljno dobar. Samo nas povrede jebu mnogo. Vidića u ovom slučaju mogu Ferdinand matori i Smoling da menjaju uvek, a za Kleverlija i Andersona nemamo adekvatne zamene.

Toliko od mene za sad :) GGMU

mislim da je frenki jednom izjavio da je skols u anjboljim danima bio ono što je ćavi za barsu trenutno...

e da, mislim da mančester nema šanse oko titule, jerbo previše zavise od runija i nije se period njihovih loših igara potrefio sa odsustvom ovog klinca, već sa nedostatko runijevih golova iz igre, čini mi se oko 80 dana reče neki komentator neku veče... Tako isto bilo pretprošle godine, runi se povrijedio i čelsi mirno priveo sezonu kraju iako su do tada bili tu negdje, bod-dva...

Mene što se tiče, to je i Ćavi rekao, Skols je nedovoljno cenjen čini mi se. Nije hteo čovek nikada da bude pod spotlajtom. Verovatno je i bolji od Ćavija.

Možda se Runijevo nedavanje golova iz igre poklopilo sa odsustvom Kleverlija? :) A i nije problem loša realizacija nego loša igra koja sigurno nije povezana sa tim dal će Runi da ga zavrne kad je 1 na 1.

Imamo šanse i dalje, Siti treba sutra sa Čelsijem, pa i sa Arsenalom posle.

Siti treba sutra sa Čelsijem,

ođe ćemo idominirati arape, ali ćemo i vas sašiti... osim ako se 100% ne bacimo na LŠ...

aj' da više ne serem po temi, ima da sebi otvorim o čelsiju i da sma na njoj postuje, ionako dnevno izađe pet tekstova o AVB... :)

hahaha, makar je živnula tema malo :)