Za koga glasate na predsedničkim izborima

Thumb_led-zeppelin-logo1-850-100

Neka-Bude-Pinki

Za koga ćete glasati na izborima 2012? ako ste maloletni, za koga biste glasali?
Evo ja da kazem, kad bih bio punoletan, nacrtao bih čičaglišu :)

EDIT MOD: Naslov teme promenjen da isprati tok izbora.

Thumb_bogart

YeahBatch

Kad izadjem na glasanje, ima da im napisem na papiru neku recenicu sa dosta upotrebljenih psovki i clanova porodice.

Thumb_karburator-za-frezu-imt-506_slika_o_193649

Слепи Ретард

Ја би' напис'о великим словима:

НЕМАМ ЛЕПЕ РЕЧИ

Thumb_tve22544-19940701-688

Moćni Ming

Jednostavno nema za koga...

Thumb_medium_medium_spektralni_drekavac_thumb

dusan1001

Ja sam uveren da će LOL glasati za ovog lika lolo

Thumb_pdp8i

Butt

Za Palmu. Ne, ne zajebavam se.

Thumb_default

Eddie

Za Palmu. Ne, ne zajebavam se.

TO!

Thumb_557184_f260

YouCantHandleTheTruћ

Ја ћу да гласам за онога ко ће поправити економску ситуацију у Србији. Ко би то био? Хм... Па мислим да је рано издвојити некога. Тек треба да видимо економске програме. За сада ми изгледа да су Уједињени региони Србије најозбиљнија опција, али што би рек'о наш народ: "не треба ломити преко колена". Хехехехе.

Thumb_pdp8i

Butt

За сада ми изгледа да су Уједињени региони Србије најозбиљнија опција

Tetka moje drugarice se učlanila u njih, rekli joj kao da je onda neće otpustiti. Ali malo je mesto, pa onda svi ćute o tome jer se sve zna.

Thumb_bogart

YeahBatch

Kad budu predsednicki izbori, pisem broj 11 - Dragan Dzajic i zaokruzujem.

Thumb_557184_f260

YouCantHandleTheTruћ

Butt In a Cookie Jar

Tetka moje drugarice se učlanila u njih, rekli joj kao da je onda neće otpustiti. Ali malo je mesto, pa onda svi ćute o tome jer se sve zna.

Од мог стрица шурак се учланио зато што мисли да је то најбоља опција. Мада он живи у великом месту и све боли курац за то што се он учланио.

Thumb_pdp8i

Butt

Jbg. Ja ti kažem, a ti ne moraš da mi veruješ.

Thumb_daasssss

СМарко

Ја мислим да кад буду избори код нас у ЦГ, онај ко мене види да изађем, може да дође и доведе цијели бирачки списак да ме јебе у гузицу.

Thumb_pdp8i

Butt

Saće skovati zaveru, samo da se osete lepote Smarkovog čmara.

Thumb_waterhouse_hylas_and_the_nymphs_manchester_art_gallery_1896.15

vesnam

SMarko,sve više je takvih kao ti,jesi li primijetio?Pogotovo mlađe populacije.Neka,neka...

Thumb_the-stig-black-stig

električar

Ја мислим да кад буду избори код нас у ЦГ, онај ко мене види да изађем, може да дође и доведе цијели бирачки списак да ме јебе у гузицу.

AHAHAHA

Thumb_fotografija-0039

aurora072

Za doživotne robije svim ovim govnima koja sad vladaju i koji su šatro u opoziciji momentalno.

Thumb_the-stig-black-stig

električar

Potpisujem, vadite Legiju!