'Иш ти шта је клипова у чиче,
оди мала к' чици,
да ти види пиче...
---------------------------------
Још нисам био на гласању 'бем ти коље, јербо кад ме јопе' упрскају оним срањетом к'о овна за клање има да се снуждим к'о нека пизда и сва инспирација ће да ми оде у курац...
Па јел' смо Банту црнци пичка му материна, па да нас пршћу к'о младе волове. Нисам ја то видео ни у Енглеској, ни у Немачкој, ни у Америци, ни у Русији. Код нас је нека друга демократија, нека друга правила...
Jedna stranka, da ne kažem koja da ne kršim ćutanje, je posle pobede na prošlim izborima organizovala žurke za sve koji donesu usran prst kao znak da su glasali... tako su se prebrojavali...
Шерлок
Prvo zaokružiš svaku moguću opciju i tek onda nacrtaš karavelu.
GM
Ладно дозвољено ометенима да "гласају"?
Додуше, ако је дозвољено и "ометенима" да гласају, што не би и то било дозвољено...
YeahBatch
Ma, ceo narod je ometen...
Dvajt
Немој тако ГМ, па мора и Динкић покупити неки глас. Ред је мајку му..
GM
Двајте, ја бих био пажљив да сам на твом месту :)
Било је овде случајева бањања због дијагностификовања Млађиних гласача.
Dvajt
Неће мене, имам олакшавајућу околност. Од оне песме РЕГИОНИ ЈА КА СРБИ ЈА ми је мозак исцурео па не знам више где ударам. Опрости Млађо :(
СА ЈУГА И СА СЕЕВЕРАААА
Crno
СА ЈУГА И СА СЕЕВЕРАААА
Ovaj deda je tu kobedio, sa onim nonšalantnim cimanjem ramena.
Ja glas'o DSS i Dveri, da ne bude da spemujem.
Цар
Dvajt
Да да, то је тај "мала оди чичи" трз.
Gospodin Čoek
Ja bih bio radikalno dosledan da sam punoletan! Pošto nisam punoletan, mogu samo da ga dućkam i da zaokružujem na dedinim listićima.
Bruce
Nikad, sažaljenja je bilo, ali banovo nisam nikog :))
°_°
'Иш ти шта је клипова у чиче,
оди мала к' чици,
да ти види пиче...
---------------------------------
Још нисам био на гласању 'бем ти коље, јербо кад ме јопе' упрскају оним срањетом к'о овна за клање има да се снуждим к'о нека пизда и сва инспирација ће да ми оде у курац...
Па јел' смо Банту црнци пичка му материна, па да нас пршћу к'о младе волове. Нисам ја то видео ни у Енглеској, ни у Немачкој, ни у Америци, ни у Русији. Код нас је нека друга демократија, нека друга правила...
Bruce
Jedna stranka, da ne kažem koja da ne kršim ćutanje, je posle pobede na prošlim izborima organizovala žurke za sve koji donesu usran prst kao znak da su glasali... tako su se prebrojavali...
°_°
леле, леле... дошло време за гомњиву мотку видим ја ...
Роки Билбао™
Je l samo meni ovaj čiča liči na Barta Rejnoldsa?

Луди Чак
To i jeste Bart Rejnolds... valjda.
Роки Билбао™
Mislio sam na čileta gore, ali ispravio sam post da ne bude zabune :)
Шерлок
http://istokpavlovic.com/beli-listici/
Negroidno Govedo
+1
ovo za Tomu je dobar rezon, momci...
Towelie_
Zukorlica za precednika, a na lokalu LDP. Tako sam urban lolo