Himna Srbije

Thumb_bip

Данкан Фергусон

Марчело је мртво говно!

Thumb_fotografija-0039

aurora072

Predlažem da neko od moderatora ukloni sve postove na kojima se spominje Jugoslavija jer ovo nije tema o jugoslovenskoj himni.
Hvala.

Thumb_medium_medium_spektralni_drekavac_thumb

dusan1001

Марчело је мртво говно!

Amin

Thumb_gameofthrones_s2_eddtollett_03

Л0Л

Predlažem da neko od moderatora ukloni sve postove na kojima se spominje Jugoslavija jer ovo nije tema o jugoslovenskoj himni.
Hvala.

А зашто не би могли "Еј Словени" да буду химна Србије? Словени смо мајкуму!

Thumb_blackadder

Crna Guja

Ja sam i dalje za "Odu radosti ". Evo ponovo je slušam, sav sam se naježio.

Л0Л

Овде је лепо објашњено да су Муслиџе извршиле геноцид над срБским народом и ово треба да постане химна!

Thumb_fotografija-0039

aurora072

А зашто не би могли "Еј Словени" да буду химна Србије? Словени смо мајкуму!

Pa i Hrvati su, slobodno neka je oni uzmu. LOLe je li se kod tebe u kuhinji ustajalo od ručka kad svira to? Ti pričao tata? Ono- jedete juhu i neka utakmica i vi svi ustanete dok ne odsvira? Meni npr.jedan moj drug, takav kao ti rekao jednom Pa dobro svi smo mi ustajali kad sviraju Hej Sloveni. Tad je bio obavešten od drugih ljudi da nije morao to da radi.
Jer je glupo i besmisleno.

Thumb_fotografija-0039

aurora072

Ova se podrazumeva

Sva sam se naježila :**

Л0Л

Pa i Hrvati su, slobodno neka je oni uzmu. LOLe je li se kod tebe u kuhinji ustajalo od ručka kad svira to? Ti pričao tata? Ono- jedete juhu i neka utakmica i vi svi ustanete dok ne odsvira? Meni npr.jedan moj drug, takav kao ti rekao jednom Pa dobro svi smo mi ustajali kad sviraju Hej Sloveni. Tad je bio obavešten od drugih ljudi da nije morao to da radi.
Jer je glupo i besmisleno.

Ало, нема потребе да се увлачи моја породица у ово! И није нимало океј тако нешто рећи! Откуд ти знаш како су мене васпитали? Откуд знаш да мој тата није Србедна која с кокардом на челу шета по кући? И немо' да лупаш кад немаш појма!

Thumb_20120609_rvr_su8_018_standard_1348742210_500

Filozofinjo

I Aurora iskuliraj, oladi s uvlačenjem porodice.

Thumb_pdp8i

Butt

Марчело је мртво говно!

Ejh, da je barem mrtvo.

Thumb_pdp8i

Butt

Sva sam se naježila :**

Ahah, carice.

Nego, sigurna sam da je ovo remek-delo neko već predlagao, ali kad težimo jugoslovenštini, unitarizmu, kurcu i palcu, ovo bi u duhu toga socijalističkog bratstva i praštanja bila savršena pjesma.

Thumb_default

Eddie

Шкк се дешава са аурором?

Thumb_fotografija-0039

aurora072

Ало, нема потребе да се увлачи моја породица у ово!

Kakva čoveče porodica, o čemu ti pišeš? Pitam te je li ustaješ na himnu. Mojne se dernjaš tu a i ovaj zajedno s tobom.
Čuj porodica. Smiri doživljaje.

Thumb_default

Eddie

Хеј Словени, јоште живи
Дух наших дедова
Док за народ срце бије
Њихових синова

Живи, живи дух словенски
Живеће веков'ма
Залуд прети понор пакла,
Залуд ватра грома

Нек' се сада и над нама
Буром све разнесе
Стена пуца, дуб се лама,
Земља нек' се тресе

Ми стојимо постојано
Кано клисурине,
Проклет био издајица
Своје домовине!

Thumb_pdp8i

Butt

oladi s uvlačenjem porodice

U, jeeeee, ono, jebala mu je sve po spisku od askurđela do svastika. Koliko sam videla, lol je konstatovao da ustaje kad je predložio taj njegov (prema mom ličnom mišljenju retrogradan i nimalo obazriv prema žrtvama titoističke diktature) izbor za himnu, a aurora mu je dala sasvim banalan i benigan primer da mu dokaže koliko je njegova teza o ustajanju u suštini sitna i plitkoumna.

I dosta više sa atacima na auroru, što se svakom bre digao kurac da je popljuje kad god ostavi komentar na forumu?

Thumb_fotografija-0039

aurora072

To batko, kraljice!
Bila je srpska verzija klipa ali je skinuli.
Edi šta te sinko interesuje? Treba li šta za školu opet?

Thumb_default

Eddie

Ma шта булазните?
Нашли сте да се расправљате на оваквој теми. :Д