Prijava

joj da, urezale mi se te scene sa ludim rusom u pamćenje. kad ih nešto proziva kao šta je pičke hladno vam je, ne znate vi šta je zima a on bleji u šumi u gaćama I kopa sebi grob u snegu, kraljina. podseća me na radeta šerbedziju u sneču.

корадо пева разбија

Tonijev san u kom jebe ženu onog kuvara je vrhčina!

Генерално Тонијеви снови и визије јебу кеву.

halucinacije kad ima proljiv od indijske rane lol.. al stvarno su jezive
RIP PUSI

Eh...
Gandolfini...

Ne sme tema najbolje serije svih vremena da zamre! Jedna od meni omiljenih scena. Ovako zamišljam da Kosmopolita i ja igramo u prikrivenom erotskom naboju, dok nas njen opasni muž gleda, a sinovi spremni da ubiju boga u meni. Ljubav nije ljubav ako prođe bez imalo patnje i opasnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=0raxiow9kPs

Kad se setim, baci paulie foru i onda je ponavlja toniju ahha legenda

Sil po meni najjaca glava, dzoni je isto dzek

Džoni Sek objasnio otmenost. Inače, ako se malo dublje analizira, Poli je verovatno najveći istinski psihopata u seriji. Scena kad Ralf ubije onu klinku, on je bio totalno čil, kao "ko će da sredi ovaj nered", Toni iskomentariše kako je bila dete, a Poli kaže "Da, i to." Uz Moltisantija mi je najomraženiji lik u seriji i šteta je što nije ubijen, pošto mi nije imao nimalo šarma, ali izgleda da takvi i uspevaju.

znam lika koji zna lika koga je mortus pjanog voz odalamio po fići on preživeo ljudi mislili da je mrtav koliko se odvalio od pića završio u mrtvačnici istreznio se go ispod pokrivača kae ono ladno a ja go jebote imam neku brojku na palcu izašo iz mrtvačnice došo kući ženi najebo kad je popizdela istresla ga komplet obučenog onako uroljanog u kadu i izmlatila oklagijom. posle ne znam šta je bilo

zašto me progoniš

https://youtu.be/k7MJKVLGfoA

Slusam sad i setim se da je polijeva omiljena :)