Prijava

Pa trazila sam je ovako da je kupim i ovde i u poljskoj, na to se odnosilo... A to i nije bilo pitanje vec da li je neko citao. Nemoj tako nadrkano molim te samo, nije mi prijatno da mi se obracas kao da sam neki jedni idiot koji nije ni kucao na guglu i video to kao prvi rezultat jbt.

Vidi kod cigana na buvljaku.

E hvala ti rasni, nisam se toga setila. :)

ako hoces mogu ti slikati svaku stranicu i poslati na email
ima 514 stranica
necu predgovor, nemam vremena

Prekucaj, lakše je.

Sad ce da dodje skocimis i napise: skeniraj, pobogu.

Aj kenjaj pa pošalji sliku :)

Melkijades
Aj kenjaj pa pošalji sliku :)

LOOOOOOOOOOL

Rasnee objasni situaciju

U sobi od knjiga imam samo Bibliju, Bože mi oprosti. Tako da ćete ovaj put ostati uskraćeni lolololo

Pa skeniraj i obradi i napravi mobi ili azw3. Isuse, koliko ste smotani. Ja skenir'o 100 knjiga da napravim za kindl a ono ne može 4 knjige.

hahahaha jebo te pas ludi

HAHAHAHAHHA skočimiše :D

e kad smo već kod kindla treba da ga nabavim

Šta će ti kindl, sve može da se nađe u epub ili mobi formatu, u najgorem slučaju pdf.

EDIT: skontao sam, ja sve čitam na PC pa sam prezubio da je mobi zapravo za kindl predviđen.

Čitam ja preko kompa i tableta, ali me bole oči od toga, a inače često imam jake migrene pa to blještavo svetlo može lako da ih izazove. Nije mi sad hitno, ali volela bih ipak da imam (ili bilo koji čitač tog tipa nebitno), mislim da bi mi praktično bilo. Inače čitam u 95% slučajeva ove knjige standardne (u nedostatku boljeg izraza), imam taj neki trip sa pravljenjem ogromne kućne biblioteke. :)

Imao sam ja taj trip, evo već treću sam započeo da formiram, ali me ubi besparica pa se trenutno zadovoljavam elektronskim izdanjima. Provalio sam da je laptop odlična zamena za papirnu knjigu, naročito zimi jer usput greje noge :)

Hahhahah jao znam to za laptop, imala sam ranije neki kome je bilo nešto pokvareno i malo je jače grejao, odlično je bilo i za grčeve lolo

Znam, ja jurim zato po kragujevcu neke ljude koji prodaju na pijaci svaki put, jer nekada nisu ni svesni šta prodaju (žao mi je što to moram da kažem jbg) ili prodaju na kilo odnosno po debljini. Isto jurim po novom beogradu, tamo blizu starog merkatora prodaje čovek veoma povoljno, rekli su mi i po buvljaku, ali nisam išla još uvek, i ima prodavaca kod hrama, nekoliko puta sam našla ponešto. Koristim se i kupindom, tu nekad nađem povoljno, a uzimam i u antikvarnici dveri ponekad, ok mi je tamo. Kod filološkog oni prodavci deru i mnoge antikvarnice zapravo deru, tako da razumem to što pričaš, ja mogu da se bahatim samo kad matorci pošalju pare. A u knjižarama preteruju stvarno...tu kupujem baš kad se nameračim, dobijem pare za rođendan pa želim neko lepo izdanje :D Volela bih da su mi roditelji i babe i dede čitali pa da sam nasledila neke knjige, imala sam lektire neke i provuklo se još ponešto, tako sam skoro od nule krenula, mnogo para je otišlo tu.

(žao mi je zbog haotičnosti i dužine posta)

*muda

A dobro sad, hteo sam da budem politički korektan i ne ispadnem seksista, ipak i žene čitaju sa laptopa :)

Kod mene nema polovnih knjiga, tek ponekad "pokupim" nešto što drugima više ne paše uz novi regal. Kupujem samo nove i pažljivo biram šta bih želeo da ćere nekad pročitaju. Biće bolje, kako kažu Egipćani - kad ponovo debele krave zamene ove mršave :)