Koju knjigu trenutno čitaš?

Thumb_jon-lord-deep-purple-31487811-500-3252

Реме

sjutra ima da pokupim iz biblioteke , torima.
Hvala :)

Nema da je pokupiš, ja sam prepišao ceo grad i na kraju je kupio za 1600 dinara. I čitaj je kao skup priča, nebitan je redosled. Mnogo je kul stvar. Svidela mi se. Još se tada videlo da Grci nisu sasvim čisti sa mozgom. Sve preporuke.

Thumb_mesja

Meśa

"Autostoperski vodic kroz galaksiju" Daglas Adams

Ipak mi se film vise svidja, knjiga je pomalo dosadnjikava.

Thumb_mala_maca

Bruce

Knjiga je bila kultno štivo na PMF-u u NS devedesetih...

Ja čitam Letopise Tomasa Kovenanta, Nevernika od Stivena Donaldsona... po ko zna koji put...

Thumb_lalacopy

C60

7000 дана у Сибиру, узела из библиотеке, баш ме заинтересовала и нешто фали 15 страница. Има да се манем библиотеке, ово ми се већ 4-5. пут дешава...

Thumb_mala_maca

Bruce

šta fali, dosta ti je i 6985 dana u Sibiru ;)

Thumb_lalacopy

C60

Хахах, па тако нешто и дође, страна - дан. Рука ми отпала док сам књигу довукла кући, а људи око мене само што се нису крстили. :)

Thumb_view_photo.php

Зна Мурињо

Браћа Карамазови
Него, нешто сам друго хтео. Која је фора у оној Кроткој? Што се убила баш кад јој све лепо кренуло, ја то не разумем?

Thumb_tumblr_m755wdqs4x1qcayvko1_250

Totally Irrelevant

"Kola Brenjon" od Romena Rolana... Skroz dobra knjiga.

Thumb_perry_the_platypus

Peri d platapus

Kosingas od Aleksandra Tesica. Lik je prevodilac na RTS-u, a putovao je po celoj srbiji i skupljao nase obicaje i odna ih stavio u 3 knjige u kojima opisuje dogadjaje Gavrila, monaha koji se razocarao u crkvu i postao Kosingas, ratnik sa zadatkom da unisti sile zla. Gavrilu je receno da treba da pronadje Marka Kraljevica i poduci ga da bude novi Kosingas, da bi zajedno putovali srbijom i ubijali cudovista iz nase mitologije. Sve ovo se desava uporedo sa bojem na Kosovu, u kome je kosingasima zabranjeno da ucestvuju jer nemaju pravo da se mesaju u ljudske sukobe.

Thumb_6a00d8341c630a53ef010535f6a71f970c-800wi

Шерлок

Čojstvo i Junaštvo - M. Miljanov

Thumb_i-don-t-want-to-grow-up-source

SasvimNebitna

Lukrecija Bordžija, isorijski roman iz serijala Vladarice. Elem, u knjizi se ne zna ko koga jebe, boleščina teška, ali je onako sve fino upakovano i zanimljivo, preporučujem.

Thumb_god_mask

Hipnos

Lukrecija Bordžija, isorijski roman iz serijala Vladarice. Elem, u knjizi se ne zna ko koga jebe, boleščina teška, ali je onako sve fino upakovano i zanimljivo, preporučujem.

Читала сам ово пре пар година. И још је само део о Катарини II било могуће наћи у библиотеци. Је л' боља ситуација у вас?

Thumb_6a00d8341c630a53ef010535f6a71f970c-800wi

Шерлок

Velimir Radević-Mjesećarenje na Suncu

Thumb_i-don-t-want-to-grow-up-source

SasvimNebitna

Hipnos, ima svaka, ja sam zasad čitala Lukreciju i Nefertiti koja je takođe dobra.

A trenutno čitam "Noćna straža", od nekog ruskog palamudatora, Sergeja Lukjanjenka (valjda izuzetno poznat i cenjen pisac)... Pokušaj naučnofantastičnog romana, prenategnuta i nepovezana priča i nadasve dosadno, ali završiću je kad sam već počela, možda se desi nešto zanimljivo do kraja...

Thumb_mala_maca

Bruce

Nebitna, imaš i filmove Noćna straža i Dnevna straža - ruski SF se jako teško čita ali je odličan ako se upustiš. Mora više da se razmišlja nego kod amera. Ovo ti je ruska varijanta kombinacije Gorštaka i Podzemnog sveta... (ma kako to čudno zvučalo)

Thumb_grizzly-man-2005-tou-01-g

Warner von Latinsche

averoes ibn rušd, 'nesuvislost nesuvislosti'

ubijte me.

Thumb_0

Луди Чак

Lorens Darel - Crna knjiga