Prijava

Ево ја на пример, убио сам се одмах на почетку, кожа ми се поцепала ко химен у невиног девојчета лоло, добио сам око 10, можда и јаче, кила за две месеца.

Pa svaka čast :)
10 kila čistih mišića?

Inače, uzeh da čitam ovaj Convict Conditioning, i dopada mi se knjiga za sad, ali jebote, ako je toliko nahvaliste šta koji moj idete u teretanu i dalje?

ПА заправо набацио сам 17 кила е сад, колико је ту било мишића не знам, али било је и доста непотребне масе :))

Inače, uzeh da čitam ovaj Convict Conditioning, i dopada mi se knjiga za sad, ali jebote, ako je toliko nahvaliste šta koji moj idete u teretanu i dalje?

Ја не идем више, тако да ми је књига одлично дошла... :)

Navedi mi primer, nekog ko je to postigao?

Ево ја на пример, убио сам се одмах на почетку, кожа ми се поцепала ко химен у невиног девојчета лоло, добио сам око 10, можда и јаче, кила за две месеца.

Pišem uz vetar... Sad zamisli mene kako ti u pozadini pevam ''UMRI MUŠKI NA MOJ ZNAK, NE PLAŠI SE, BUDI JAK!'' :D

Размишљам да узмем кре-алкалин, па ме занима какав је и је л има ефекта да узмем само њега или морам још неке суплементе?

Daj bre Thazz to samo tako moze da deluje,u praksi je to nemoguce.U tim uslovima koje si ti naveo najvise bi bilo 6kg,po pretpostavkom da je sve jebeno savrseno!Organizam normalnog odraslog coveka moze da sintetise jako malu kolicinu cistog misicnog tkiva!(ne racunam glikogen i vodu koju vi podrazumevate kada govirite o misicnoj masi)Oko 0.5kg ili 1 kg mesecno,ako se sve radi kako treba.Znas matematiku pa racunaj sam koliko je to na nivou od 2 meseca...:P E sad,ako je u telu bas optimalna ravnoteza i uslovi za misicni rast su tu moze da se dobije i vise,do 2-3 kg mesecno,ali tako intenzivan rast kratko traje,mozda mesec ili mesec i po(a za to vreme moras da jedes kao sivonja!) i onda se vracas u normalu.Tj. gradis 1 kg mesecno,a i to ako znas sta radis...;) Samo jos ovo:kada apsolutni pocetnik pocne da trenira napredak je vidljiviji i brzi iz vise razloga.Misici postaju utreniraniji pa skladiste vise glikogena koji opet povalci vise vode(to daje na velicini) iako se misic nije u sustini mnogo promenio.Dobitak na snazi se duguje povecanoj neuroloskoj aktivnosti misicnog tkiva.(vec sam pisao da prvi dobici u snazi dolaze oko 6.te nedelje ili kasnije ako je atleta slabije utreniran,oko 8. ili 12.) Ja bi licno voleo da vidim da neko dobije 10kg ciste misicne mase za 2 meseca,bez anabolika!A ni sa anabolicima nije realno ocekivati takve rezlultate...

Slažem se sa Shadijem i ponavljam svoje pitanje, ako već toliko hvalite knjigu Convict Conditioning zašto idete u teretanu i dalje?

Slažem se sa Shadijem i ponavljam svoje pitanje, ako već toliko hvalite knjigu Convict Conditioning zašto idete u teretanu i dalje?

Ne slažem se sa Šedijem. Knjigu ne hvalim, niti sam je čitao. Idem kacam rasan.
Shady ti ne shvataš šta to znači kada čovek drka kurac po čitav dan pa odjednom krene da trenira i tako se hrani. To je prekidač sa off na on i to instant. Kad sam krenuo u teretanu imao sam 69 kg, sad imam 90 kg, a one hlače sa kojima sam se mučio da ih zakopčam tad jer su spadale se mučim i sad što implicira da nisam dobio škembu. Najveći dio mase sam dobio na početku kao i svi. Neki su pakovali do 20 kg mesečno, trenirao ih je Zlatan Lazić (potraži ga ako meni ne veruješ). On je lično bez AAS napakovao mislim oko 12 kg za tri meseca nakon sedam godina netreniranja i to bez AAS, ali sa budžetom od maltene 5000 km za tri meseca. Kapiraš da su lova i znanje glavni. Pogledaj ljude koje je trenirao Peđa Petrović (dosta je pristupačan) pa ga pitaj kako je to moguće. Pogledaj Lakija, mene, verovatno ti i Skočko može slično reći...

ako već toliko hvalite knjigu Convict Conditioning zašto idete u teretanu i dalje?

Ја лично јер сам поверлифтер, а то јелте, не може без шипке и тега. А да се не лажемо тешко може и ББ, Шеди ће рећи да може ал то смо већ прешли :))

Vidim da se koljete oko toga dal' može da se dobije 10 kg za mesec dana, samo da javim da sam za, evo, 2 nedelje sa 72 kg došao do 78 kg. Ne znam koliko je čistih mišića, ali i dalje imam ne 6 nego 8-pack ( kacam rasan, vide mi se i ona gornja dva trbušnjaka llolo ) tako da cenim bf ispod 10 posto i dalje. Koristim samo whey ( elite od dymatize ), kazein ( pro-long, scitech nutrition ) i dekstrozu. I da, ako neko oće po prvi put da uzme proteine, i to vej i kazein u isto vreme, neka uzme različite ukuse, a ne ko ja idiot, sad mi se povraća i kad pomislim na vanilu...

Moze L@ki, samo je mnogo zajebano...:D bas zato ja sad idem u gym.da hipertrofiram jos par kila misica pa se vracam na staro. :) inace za pocetnike je super i na duze staze donosi odlicne rezlultate.
Thazz ti izgleda nisi ni citao sta sam ja napisao,a ja se bas potrudio da obrazlozim.-.-' aj procitaj jos jednom,al se malo udubi. Moze da ih trenira Bog otac al 20 kg cistih misica za 2 meseca...lol! necu to udostojiti odgovorom :P

1. dan: Grudi (4 vezbe, 4 serija po vezbi) + Biceps (3 vezbe, 4 serija po vezbi)
2. dan: Ledja (4 vezbe, 4 serija po vezbi) + Triceps (3 vezbe, 4 serija po vezbi)
3. dan: Ramena (4 vezbe, 4 serija po vezbi) + Noge (3 vezbe, 4 serija po vezbi)

Sta mislite, ako uzmemo 7 dana. Da li je previse odraditi sva tri dana, jedan dan pauze pa ponoviti opet tri dana?
Ili je bolje posle svakog dana pauza, a jedna grupa se dvaput u nedelji radi?

Prvi pitanje, 6 treninga nedeljno, drugo pitanje 4 treninga nedeljno.

Мурби, сваки дан радиш по 7 вежби, то је доста, још ако радиш 3 па 1 програм значи да се пуцаш креатином или нечим сличним, признај! :)

☺ Nista od sintetickih dodataka ishrani, samo ishrana prirodnim putem (jaja, tunjevina, mleko, meso) .

Relativno sam amaterski vezbac, pa me je covek sto 15god trenira uputio skoro da je 3+1 previse i za takmicare, a kamo li za osobu bez dodataka ishrani.

Zato i pitam, da li preci na 4 dana nedeljno, sto bi i bilo logicno?

Murbi ja ti ovako radim samo što mi je odvojeno ramena noge,odnosno idem 4 puta sedmično i vidim iste ako ne i bolje rezultate od nekoga ko ide skoo svaki dan dovoljno ti je jednom sedmično pogoditi mišić

Au thazz čestitam ! :D

Au thazz čestitam ! :D

Hvala, hvala. :D Ekstremno sam srećan. :D

Спазиле га зато што има змијско тело, а змијско тело има зато што иде у теретану, Наравоученије : препичке траже курац од теретанџија!

Ljudi šta jedete za manje pare? Ja sam spremao sutlijaš, to jebe kevu koliko ima proteina, ali ništa drugo nemam u rukavu... Dajte neki savet