Prijava

Постер Туђмана умјесто Шварценегера - то је оно што прави Хрват треба да има у теретани! Ае!

Што мислиш да постигнеш пумпачем, па ћу ти ја одма' рећ' што да радиш

Ja imam mase brate, ali ocu neku definiciju brate ... Ovaj mi je predlozio metan a to mi se ne uzima ... Treniram ubih se, ne vidi se misic nijedan ,...

Malo manje treniraj, a malo se više ubijaj.

Од метана би само још више отеко и надуо се, није то за дефиницију, то је сушта супротност дефки лоло. Ја бих једноставно смањио хидрате и масти, убацио кардио. Толико лоло, јес да звучи просто али суштина је ту. Ако оћеш хемије, кленбутерол!

Од метана би само још више отеко и надуо се, није то за дефиницију, то је сушта супротност дефки лоло. Ја бих једноставно смањио хидрате и масти, убацио кардио. Толико лоло, јес да звучи просто али суштина је ту. Ако оћеш хемије, кленбутерол!

То што рече чо'ек... Немам што да додам :)

Али мислим да теби не треба хемија ни најмање, треба да урадиш ово са исхраном и да се манеш тих срања...
Ако ћеш већ пумпач, узми неки, са великом мјерицом кад си већ ту, ја тренутно пијем Хај Волтиџ, није лош.....
Чисто да те погура мало, мада не дјелују на сваког исто, нпр мог брата он пецка, а мене ништа, њега дрма у главу, мене не итд, а тежи је од мене, тако да се ту никад не зна какав ти је организам :)

Radi AE robne vežbe lololo

KRENUO U TERETANU POSLE SKORO SEDAM MESECI!!1

Jesi se slikao za before&after?

Jok, ali kapiram da do jula mogu da se vratim, barem po oblicima. Snaga je baš u kurcu već 3-4 godine, ali muscle memory treba da odradi svoje. Elem, kod mene u teretani metan se, nažalost, uveliko pije. Klinci nabubreli, vodeni kao onaj krevet, puni akni, smrde na lošu hemiju da je to nevera.

Средином јула имам заказано надметање са ортаком. Дисциплине су следеће:

Bench press 1 repetition max
Bench press bodyweight repetition max
Squat 1 repetition max
Squat bodyweight repetition max
Deadlift 1 repetition max
Standing overhead press 1 repetition max
Power clean 1 repetition max
Pull ups repetition max
Dips repetition max
Pushups repetition max
Biceps curls 50kg repetition max
100m race
200m race

За упоређивање, ја сам сада 180цм 82кг, он је 205цм, 110-115кг лоло, и листа није коначна. Морао сам да убацим ове бодивејт категорије да му парирам некако у тоталу.

Биће вам весело, видим ја :)

Skroz vam je ovo nepošteno, premda ste baš daleko u bw.

Па ево, бенч и чучањ губим на 1РМ добијам на понављања, мртво ту ће бити борба, мислим да набачај има он јачи, прес би требао да добијем, згибове и пропадања исто, склекови неизвесно као и бицепс. Е сад трке, 100 метра и ту и тамо, али мислим да ме на 200 чисти.

Roni Kovačić Kada doživiš da cura preko puta tebe u kafiću uz plažu od pogleda u tvoje noge počne povraćati i jedva se suzdrži do wca onda znaš da se vidi da treniraš, to je to fuck yeah