Prijava

Oću da kažem, jebote, kako onaj lik je izgledao onako a takva je zver, a Hauard izgleda kao nabildani lik iz stripa pa nije baš toliko fizički neverovatan. Da li bi Čemberlejn bio još veće čudo da je imao steroide? Mislim, verovatno je imao pristup da je hteo, ali izgleda vrlo prirodno, ne verujem da ih je koristio

Amfetamini lolo

ubija me rucni zglob, pocelo kad sam radio sa curly barom, sad pocelo sa bilo kojim tegovima, sta raditi, da li pomazu steznici, da mazem ZGLOBEX sta ?! ?

Ја сам имао сличан проблем са десанком. Није ме константно бољела, ал су покрети били ограничени. Чак ми је и кост на десној руци била израженија. Након неког времена постане то иритантно јер си физички баш ограничен. Кад сам већ почео размишљати о дкотору друг ми незгодно закачи руку и добро је истегне. Јест да су у том омоменту очи ипадале, ал врло брзо је бол потпуно нестао.

Немам појма да ли сам ти помогао, али ето то је моје искуство на сличну тему. Знам да доста људи кубури са повредама ручних зглобова, пртпостављам да је (не)загријавање узорк у већини случајева.

Brate odmori malo zglob. Boli te, boli, a ti ne prestaješ.

Ja na primer vrtim zglobove pre svakog treninga, kao neko zagrevanje. Ostala navika od rukometa, uglavnom dal pomaže ne znam, al nikad me nisu jebali zglobovi.

Ja sam imao problema jedno vreme sa zglobom kad sam se forsirao malo više nego što treba. Pomogao mi je dosta gel Deep Relief, mislim da je oko 500-600 kinti. Maži to, proći će za dva dana.

Koji kurac radite to sa zglobovima pre treninga?!

E, ne znam otkud toliko oduševljenje Hauardom i ostalim NBA zverinama, kad su u Džordanovoj eri - tvrdim - igrači bili fizički, a tek tehnički, bolji. DH je zverina, ali je nula naspram Malouna, Hakima, Juinga, Barklija i Robinsona, koji je možda i najbolje građeni centar ikada. Pipen bi jeo u fizičkom duelu sva krila lige, onaj Džonson iz Hornetsa bi rastavio Pola Džordža, a šta bi tek Kemp radio ovima danas.

NBA je jednostavno izgubio ana svim frontovima u odnosu na devedesete i to je fakat. Džaba doping ako igrač nije prirodno fizički i tehnički nadaren. Evo, dajte Štimari sav doping na raspolaganje, on će ostati panjina.

KD je strašan igrač, ali bi njegova statistika bila dosta slabija da je igrao u Džordanovoj eri. Bio bi odlično krilo, ali fazon 83 rating na igrici. :D

ovo je neko zlatno doba NBA lige, sta radi Alonzo jebo bi Hauardu mamu mali danas

https://www.youtube.com/watch?v=NxrT97urZoE

Pa vrtim ono kao da zagrejem zglobove pre treninga , mada možda sam stvarnó preforsirao radim snaga-kardio-snaga pa u krug svaki dan , počelo tako da me boli i negde krajem jula isto ovako i posle otišao na more prestalo za 10-15 dana , e sad ne bih baš da odmaram toliko svako malo kad zaboli , gledao sam valjda pomažu steznici a u pansportu su 430din tako da bih to probao

Treba da odmoriš sve dok se to ne oporavi. Možeš trckati po 7 dana odmora na svakih mesec i vući povredu dosta dugo. Uzmi ovu mast što reče Šomi, znaš kako peče, al pomaže.

је ли ви билдери ви то једете, сирова јаја, ја сам готивио ко клинац да хасам умућена домаћа, а понекад и грунем онако из фрижидера сирово успут, јел то здраво ил се типа лагано добија салмонела или неки курац?

Davide, ne znam troluješ li, ali smatram te pametnim momkom koji nikad ne bi postavio takvo glupo pitanje.

шта ћу јадан. него та јаја шта с тим?

Skuvaš ili ispržiš da ubiješ svako moguće sranje koje ti može naškoditi, a pritom ne gubiš nutritivne kvalitete. Pozzzić za dragog Garašanina ♥♥♥♥♥

hwala brawo pozz :**

теретана стварно погеји људе лоло. начи не треба јести сирова.